ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Crama Gabai

Povestea Cramei Gabai pune accentul pe traditia si pe mostenirea lasata de bunicul familiei. Pentru ca mostenirea nu este doar numele, urmasii sai si-au dorit sa duca mai departe aceasta pasiune pentru vinul de calitate. Dorinta lor este aceea de a produce vinuri deosebite si pline de aroma.

In fiecare pahar se regaseste o parte din pasiunea pentru vin si traditie, implicare si responsabilitate. Cei care degusta vinurile de la Crama Gabai vor ramane cu aroma buchetului bobelor de struguri proaspat storsi.

Brand: Crama Gabai
Crama Gabai vine sa concureze cu vinuri deosebite si pline de aroma. Povestea Cramei Gabai isi are fundatia in traditia si mostenirea lasata de bunicul familiei. Pentru ca mostenirea nu este doar numele, urmasii sai si-au dorit sa duca mai departe aceasta pasiune pentru vinul de calitate. Gabai..
66,89 lei 74,32 lei
Fără TVA:56,21 lei
Brand: Crama Gabai
La doar 10 km de Constanta, pe dealurile de la Valu lui Traian, se afla viile care se bucura de conditii climatice si geografice deosebite si care produc struguri de cea mai buna calitate. In fiecare pahar se regaseste o parte din pasiunea pentru vin si traditie, implicare si responsabilitate.Vinul ..
57,33 lei 63,70 lei
Fără TVA:48,18 lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)