Meniu Produse
Cosul tau de produse

Crama Gabai

Povestea Cramei Gabai pune accentul pe traditia si pe mostenirea lasata de bunicul familiei. Pentru ca mostenirea nu este doar numele, urmasii sai si-au dorit sa duca mai departe aceasta pasiune pentru vinul de calitate. Dorinta lor este aceea de a produce vinuri deosebite si pline de aroma.

In fiecare pahar se regaseste o parte din pasiunea pentru vin si traditie, implicare si responsabilitate. Cei care degusta vinurile de la Crama Gabai vor ramane cu aroma buchetului bobelor de struguri proaspat storsi.

Brand: Crama Gabai
Crama Gabai isi are fundatia in traditia si mostenirea lasata de bunicul familiei. Pentru ca mostenirea nu este doar numele, urmasii sai si-au dorit sa duca mai departe aceasta pasiune pentru vinul de calitate. Astazi Crama Gabai vine sa concureze cu vinuri deosebite si pline de aroma. Feteasca..
51,54 lei
Fără TVA:43,31 lei
Brand: Crama Gabai
Crama Gabai vine sa concureze cu vinuri deosebite si pline de aroma. Povestea Cramei Gabai isi are fundatia in traditia si mostenirea lasata de bunicul familiei. Pentru ca mostenirea nu este doar numele, urmasii sai si-au dorit sa duca mai departe aceasta pasiune pentru vinul de calitate. Gabai..
72,15 lei
Fără TVA:60,63 lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate