Meniu Produse
Cosul tau de produse

Crama Rasova

Crama Rasova se afla scaldata in soarele dobrogran din Cernavoda, Constanta, in apropiere de Autostrada Soarelui. Aici potentialul terroir-ului influentat de vecinatatea Dunarii da nastere unor sortimente de struguri deosebiti. Cu ajutorul echipei care foloseste toata curiozitatea si resursele creaza un standard de calitate in lumea noua a vinului din Romania. 

Principalele soiuri de struguri cultivate si ingrijite cu pasiune si grija in podgoriile Rasova sunt: Sauvignon Blanc, Pinot Gris, Cabernet Sauvignon, Syrah si Pinot Noir. Crama Rasova starneste curiozitatea prin calitatea vinurilor create, a oamenilor implicati in acest proiect dar si prin amplasarea si spatiul architectural inedit.

Brand: Crama Rasova
Din dorinta de a extinde colectia Rasova, de a cerceta si prin spiritul de cunoastere se naste acest spumant delicat. Rasova Craft Brut este realizat din soiul de struguri Chardonnay proveniti din podgoriile Murfatlar, prin metoda traditionala de obtinere a spumantului, cu fermentatie secundara in s..
47,29 lei
Fără TVA:39,74 lei
Brand: Crama Rasova
Crama Rasova starneste curiozitatea prin calitatea vinurilor create, a oamenilor implicati in acest proiect dar si prin amplasarea si spatiul architectural inedit. Rasova Craft Rose impresioneaza prin combinatia aromatica fructata impletitata cu tonuri de generoase de frisca, vanilie si biscuite. Su..
47,29 lei
Fără TVA:39,74 lei
Brand: Crama Rasova
Cand ai pofta pe ceva dulce, Rasova Dulce Nebunie Alb cu siguranta este alegerea perfecta. Acest “desert” este proaspat si foarte parfumat caracteristici dobandite de la soiurile de struguri Muscat Ottonel si Tamaioasa Romaneasca. Strugurii sunt recoltati manual si atent selectionati bob cu bob. Dup..
47,98 lei
Fără TVA:40,32 lei
Brand: Crama Rasova
Rasova Imperfect Blanc este un vin care transmite prin expresia aromatica eleganta, delicatete si complexitate. Sortimentul este obtinut din cei mai buni struguri Feteasca Alba si Feteasca Regala recoltati cu atentie, sortati bob cu bob, apoi fiind supusi procesului de vinificare, prin aceste etape ..
66,58 lei
Fără TVA:55,95 lei
Brand: Crama Rasova
Imperfect Rose este un vin perfect, elegant, foarte echilibrat si complex. Acest sortiment este obtinut din struguri Syrah, recoltati cu grija. Dupa recoltare si dupa ce strugurii ajung acasa, la Crama, sunt supusi procesului de vinificare care este controlat de la cel mai mic detaliu pana la imbute..
66,58 lei
Fără TVA:55,95 lei
Brand: Crama Rasova
Rasova La Plage Rose surprinde cu o eleganta si o finete aparte. Aromele acestui sortiment se completeaza reciproc si aceasta expresie se remarca inca de la prima savurare datorita caracterului vibrant si fructat. Acest cupaj captivant se naste in Crama Rasova din soiuri de struguri ingrijite cu pas..
71,98 lei
Fără TVA:60,49 lei
Brand: Crama Rasova
Nimic nu descrie mai bine acest sortiment decat faptul ca transmite energie si optimism prin modul in care isi lasa descoperite aromele. Rasova La Plage Rosu este o expresie reprezentativa a soirilor Feteasca Neagra, Syrah si Cabernet Sauvignon. Dupa recoltare sortimentul trece printr-un proces aten..
34,19 lei
Fără TVA:28,73 lei
Brand: Crama Rasova
Soiurile Sauvignon Blanc, Chardonnay si Muscat Ottonel dau nastere unui vin indraznet cu o eleganta aparte. Stalpii acestul vin sunt strugurii Sauvignon Blanc si Chardonnay pe care isi construieste o structura aromatica nemaipomenita, in timp ce tenta crocanta si tonica este dobandita de la soilul M..
64,78 lei
Fără TVA:54,44 lei
Brand: Crama Rasova
Crama Rasova starneste curiozitatea prin calitatea vinurilor create, a oamenilor implicati in acest proiect dar si prin amplasarea si spatiul architectural inedit. Aceasta expresie inedita este obtinuta din cei mai buni struguri Pinot Noir, Feteasca Neagra, Syrah si Mamaia, acesta fiind un un soi un..
64,78 lei
Fără TVA:54,44 lei
Brand: Crama Rasova
Rascova Riviera Rose este un rose care se naste in Crama Rasova se afla scaldata in soarele dobrogean din Cernavoda, Constanta, in apropiere de Autostrada Soarelui. Deliciosul sortiment este realizat din soiul de struguri Cabernet Sauvignon, Syrah si Feteasca Neagra soi ce contureaza vinului un cara..
41,38 lei
Fără TVA:34,78 lei
Brand: Crama Rasova
Un sortiment care exprima cel mai bine peisajul si caracteristicile din podgoriile Rasova, unde soarele joaca un rol esential pentru calitatea strugurilor si a vinului, reprezentand unul dintre simbolurile puternice ale cramei. Rasova Sur Mer Chardonnay este realizat integral din acest soi de strugu..
51,29 lei
Fără TVA:43,10 lei
Brand: Crama Rasova
Rasova Sur Mer Pinot Gris este un vin care atinge prin stilul modern imbinat cu o structura aromatica facinanta. Aceasta varianta delicioasa, semenea sorimentelor din coletia Cramei Rasova sunt realizate cu pasiune de o echipa care foloseste toate resursele obtinand un standard de calitate in lumea ..
43,18 lei
Fără TVA:36,29 lei
Brand: Crama Rasova
Rascova Sur Mer Rose este un vin captivant, energic si intens. Deliciosul sortiment este realizat din soirile de struguri Feteasca Neagra, Pinot Noir si Syrah, soiuri ce contureaza vinului un caracter fructat cu accente mineral-condimentate. Amestecul are ca rezultat un vin proaspat potrivit pentru ..
48,58 lei
Fără TVA:40,82 lei
Brand: Crama Rasova
Prin calitatea vinurilor create, a oamenilor implicati in acest proiect dar si prin amplasarea si spatiul architectural inedit, Crama Rasova starneste curiozitatea. Rasova Tortuga este un vin complex, elegant si viu cu o intensitate aromatica de invidiat. Sortimentul este obtinut din mariajul soiuri..
82,89 lei
Fără TVA:69,66 lei
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)