ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Crama Rasova

Crama Rasova se afla scaldata in soarele dobrogran din Cernavoda, Constanta, in apropiere de Autostrada Soarelui. Aici potentialul terroir-ului influentat de vecinatatea Dunarii da nastere unor sortimente de struguri deosebiti. Cu ajutorul echipei care foloseste toata curiozitatea si resursele creaza un standard de calitate in lumea noua a vinului din Romania. 

Principalele soiuri de struguri cultivate si ingrijite cu pasiune si grija in podgoriile Rasova sunt: Sauvignon Blanc, Pinot Gris, Cabernet Sauvignon, Syrah si Pinot Noir. Crama Rasova starneste curiozitatea prin calitatea vinurilor create, a oamenilor implicati in acest proiect dar si prin amplasarea si spatiul architectural inedit.

Brand: Crama Rasova
Crama Rasova starneste curiozitatea prin calitatea vinurilor create, a oamenilor implicati in acest proiect dar si prin amplasarea si spatiul architectural inedit. Rasova Craft Rose impresioneaza prin combinatia aromatica fructata impletitata cu tonuri de generoase de frisca, vanilie si biscuite. Su..
50,43 lei
Fără TVA:42,38 lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate