Meniu Produse
Cosul tau de produse

Crama Rasova

Crama Rasova se afla scaldata in soarele dobrogran din Cernavoda, Constanta, in apropiere de Autostrada Soarelui. Aici potentialul terroir-ului influentat de vecinatatea Dunarii da nastere unor sortimente de struguri deosebiti. Cu ajutorul echipei care foloseste toata curiozitatea si resursele creaza un standard de calitate in lumea noua a vinului din Romania. 

Principalele soiuri de struguri cultivate si ingrijite cu pasiune si grija in podgoriile Rasova sunt: Sauvignon Blanc, Pinot Gris, Cabernet Sauvignon, Syrah si Pinot Noir. Crama Rasova starneste curiozitatea prin calitatea vinurilor create, a oamenilor implicati in acest proiect dar si prin amplasarea si spatiul architectural inedit.

Brand: Crama Rasova
Din dorinta de a extinde colectia Rasova, de a cerceta si prin spiritul de cunoastere se naste acest spumant delicat. Rasova Craft Brut este realizat din soiul de struguri Chardonnay proveniti din podgoriile Murfatlar, prin metoda traditionala de obtinere a spumantului, cu fermentatie secundara in s..
48,97 lei
Fără TVA:41,15 lei
Brand: Crama Rasova
Crama Rasova starneste curiozitatea prin calitatea vinurilor create, a oamenilor implicati in acest proiect dar si prin amplasarea si spatiul architectural inedit. Rasova Craft Rose impresioneaza prin combinatia aromatica fructata impletitata cu tonuri de generoase de frisca, vanilie si biscuite. Su..
48,96 lei
Fără TVA:41,14 lei
Brand: Crama Rasova
Imperfect Rose este un vin perfect, elegant, foarte echilibrat si complex. Acest sortiment este obtinut din struguri Syrah, recoltati cu grija. Dupa recoltare si dupa ce strugurii ajung acasa, la Crama, sunt supusi procesului de vinificare care este controlat de la cel mai mic detaliu pana la imbute..
82,46 lei
Fără TVA:69,30 lei
Brand: Crama Rasova
Soiurile Sauvignon Blanc, Chardonnay si Muscat Ottonel dau nastere unui vin indraznet cu o eleganta aparte. Stalpii acestul vin sunt strugurii Sauvignon Blanc si Chardonnay pe care isi construieste o structura aromatica nemaipomenita, in timp ce tenta crocanta si tonica este dobandita de la soilul M..
82,46 lei
Fără TVA:69,30 lei
Brand: Crama Rasova
Prin calitatea vinurilor create, a oamenilor implicati in acest proiect dar si prin amplasarea si spatiul architectural inedit, Crama Rasova starneste curiozitatea. Rasova Tortuga este un vin complex, elegant si viu cu o intensitate aromatica de invidiat. Sortimentul este obtinut din mariajul soiuri..
103,08 lei
Fără TVA:86,62 lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate