ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Crama Rasova

Crama Rasova se afla scaldata in soarele dobrogran din Cernavoda, Constanta, in apropiere de Autostrada Soarelui. Aici potentialul terroir-ului influentat de vecinatatea Dunarii da nastere unor sortimente de struguri deosebiti. Cu ajutorul echipei care foloseste toata curiozitatea si resursele creaza un standard de calitate in lumea noua a vinului din Romania. 

Principalele soiuri de struguri cultivate si ingrijite cu pasiune si grija in podgoriile Rasova sunt: Sauvignon Blanc, Pinot Gris, Cabernet Sauvignon, Syrah si Pinot Noir. Crama Rasova starneste curiozitatea prin calitatea vinurilor create, a oamenilor implicati in acest proiect dar si prin amplasarea si spatiul architectural inedit.

Brand: Crama Rasova
Din dorinta de a extinde colectia Rasova, de a cerceta si prin spiritul de cunoastere se naste acest spumant delicat. Rasova Craft Brut este realizat din soiul de struguri Chardonnay proveniti din podgoriile Murfatlar, prin metoda traditionala de obtinere a spumantului, cu fermentatie secundara in s..
45,39 lei 50,44 lei
Fără TVA:38,15 lei
Brand: Crama Rasova
Crama Rasova starneste curiozitatea prin calitatea vinurilor create, a oamenilor implicati in acest proiect dar si prin amplasarea si spatiul architectural inedit. Rasova Craft Rose impresioneaza prin combinatia aromatica fructata impletitata cu tonuri de generoase de frisca, vanilie si biscuite. Su..
45,39 lei 50,43 lei
Fără TVA:38,14 lei
Brand: Crama Rasova
Cand ai pofta pe ceva dulce, Rasova Dulce Nebunie Alb cu siguranta este alegerea perfecta. Acest “desert” este proaspat si foarte parfumat caracteristici dobandite de la soiurile de struguri Muscat Ottonel si Tamaioasa Romaneasca. Strugurii sunt recoltati manual si atent selectionati bob cu bob. Dup..
63,06 lei 70,07 lei
Fără TVA:52,99 lei
Brand: Crama Rasova
Soiurile Sauvignon Blanc, Chardonnay si Muscat Ottonel dau nastere unui vin indraznet cu o eleganta aparte. Stalpii acestul vin sunt strugurii Sauvignon Blanc si Chardonnay pe care isi construieste o structura aromatica nemaipomenita, in timp ce tenta crocanta si tonica este dobandita de la soilul M..
76,44 lei 84,94 lei
Fără TVA:64,24 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)