Meniu Produse
Cosul tau de produse

Davino

Brand: Davino
Cupaj alb sec produs din struguri Sauvignon Blanc, Feteasca Alba, Riesling Italico fermentati in vase de inox la temperaturi controlate. Culoare: verde galbui Miros: floral cu note minerale Gust: proaspat, fructos Finis: echilibrat, racoros Asocieri gastronomice: aperitiv, fructe de mare, peste, car..
36,85 lei
Fără TVA:30,97 lei
Brand: Davino
Vin obtinut prin vinificarea in alb a soiurilor de strugure cabernet sauvignon si merlot. Fructos cu arome de fragi si alte fructe mici de padure, perfect a fi consumat ca aperitiv, cu fructe de mare si peste. Cuvinte cheie: vin, davino, rose, roze, vin rose, vin roze, vin rose romania, vin roz..
36,85 lei
Fără TVA:30,97 lei
Brand: Davino
Davino Faurar Rosu De Ceptura cupaj rosu sec produs din Merlot, Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra. Struguri sunt vinificati separat dupa o tehnologie clasica pe bostina in vase de inox. Culoare: rosu rubiniu Miros: fructe uscate, cafea, piper negru Gust: fructat, condimentat Finis: persistent cu..
36,85 lei
Fără TVA:30,97 lei
Brand: Davino
Cupaj alb format din 2 soiuri de strugure, sauvignon blanc si feteasca alba. Un vin proaspat, fructos si echilibrat cu un miros usor citric si floral. Se asociza cu carne alba, fructe de mare, peste. ..
52,19 lei
Fără TVA:43,86 lei
Brand: Davino
Cabernet sauvignon si merlot sunt cele 2 soiuri de strugure care fac acest cupaj roze fructos, cu arome de visine, piersica si fructe de padure. Cuvinte cheie: vin, davino, rose, roze, vin rose, vin roze, vin rose romania, vin roze romania..
51,29 lei
Fără TVA:43,10 lei
Brand: Davino
Cupaj rosu sec alcatuit din cabernet sauvignon si feteasca neagra. Vinul este maturat in barique de stejar timp de 9 luni, iar in sticla este tinut la invechit minim 12 luni. Intalnim arome de fructe confiate, cafea si lemn de stejar. Se recomanda a fi consumat cu carne rosie, branzeturi paste si pi..
59,39 lei
Fără TVA:49,91 lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)