ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

De Kuyper Citroen Jenever Lichior 1L

De Kuyper Citroen Jenever Lichior 1L - 1
De Kuyper Citroen Jenever Lichior 1L
65,82 lei
Fără TVA: 55,31 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 29627

CARACTERISTICI De Kuyper Citroen Jenever Lichior 1L

Alcool30%
CategorieLichior
Litraj1L
Tara de origineOlanda
AromeLamaie
Categorii asociate: LICHIOR, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului De Kuyper Citroen Jenever Lichior 1L

CARACTERISTICI

Citroenjenever de la De Kuyper este o băutură olandeză cu un profil de gust distinct, având în centru aromele de citrice și esența tradițională a jenever-ului. Iată mai multe detalii despre această băutură specială:

  • Originea Tradițională: Citroenjenever este o variantă a jenever-ului, o băutură tradițională olandeză cu alcool. Acest lichior a păstrat aromele autentice ale jenever-ului, îmbogățindu-le cu note revigorante de citrice.
  • Gust Bogat de Citrice: Caracteristica cea mai distinctivă a Citroenjenever este gustul său bogat și proaspăt de citrice. Acest lichior este infuzat cu coaja de lămâie și/sau portocală, ceea ce îi conferă un profil gustativ plin de arome citrice tangente și parfumate.
  • Versatilitate în Cocktail-uri: Această băutură se pretează excelent pentru a fi utilizată în prepararea cocktail-urilor. Datorită aromei sale de citrice, poate aduce un plus de prospețime și savoare într-o varietate de băuturi mixate. De asemenea, este un ingredient esențial în cocktail-uri precum "Citroen Collins" sau "Dutch Mojito.
  • Momentul Perfect pentru Consum: Citroenjenever poate fi savurat în diverse momente. Fie că dorești să îl servești într-un cocktail revigorant în timpul unei serate festive sau să te relaxezi cu o înghițitură pe terasa de vară, acest lichior cu arome de citrice este versatil și plăcut în orice context.

Citroenjenever de la De Kuyper este o băutură alcoolică cu arome de citrice distincte, care adaugă o notă specială oricărui eveniment sau moment de relaxare. Cu gustul său revigorant și versatilitatea sa în cocktail-uri, acest lichior este o alegere excelentă pentru cei care apreciază aromele citrice într-o băutură tradițională olandeză.

ISTORIA BRANDULUI

Într-un colț pitoresc al Olandei, în anul 1695, o poveste de pasiune și tradiție începea să se desfășoare. Petrus De Kuyper și Anna Custers inaugurau atunci un mic atelier de cojocărie în satul Horst. Ceea ce părea inițial o afacere modestă, dedicată producției și vânzării de butoaie, avea să se transforme într-un veritabil imperiu al aromei și rafinamentului.

Trecând de secolul al XVIII-lea, Jan de Kuyper, cel de-al treilea fiu al cuplului fondator, decide să schimbe destinația atelierului. Prin achiziționarea unei distilerii în Schiedam, se orientează spre producția de gin. Acest pas curajos avea să înceapă o nouă eră pentru De Kuyper.

În anul 1825, în fața pierderilor constante, frații Johannes și Cornelis Petrus iau decizia de a împărți afacerea. Astfel, distileriile din Delfshaven trec în proprietatea lui Cornelis, în timp ce Johannes rămâne la conducerea distileriilor din Rotterdam, care vor forma baza pentru ceea ce cunoaștem astăzi ca fiind compania De Kuyper.

Odată cu intrarea în a doua jumătate a secolului al XIX-lea, comertul se dezvoltă rapid. Cererea pentru spirtoase olandeze în străinătate înregistrează o creștere notabilă. În special, compania londoneză Matthew Clark & Sons devine un client deosebit de important. În jurul anului 1870, 85% din exporturile De Kuyper erau direcționate către Regatul Unit și Canada.

În anul 1910, o nouă etapă demarată în 1911 a transformat destileria într-o operă modernă și încă în funcțiune astăzi. La începutul anilor '20, producția de lichioruri a adus o notă de inovație. Pe parcursul decadelor următoare, De Kuyper a adăugat la portofoliul său nu mai puțin de douăzeci de sortimente de lichioruri, de la apricot brandy la crème de menthe.

Trecând de anii '20, pentru a menține prezența în Statele Unite, De Kuyper a creat variante fără alcool ale ginului și bitterului de portocale. În paralel, compania și-a îndreptat atenția și către piața locală, dezvoltând o strategie pentru a cuceri și consumatorii olandezi.

De-a lungul decadelor, expansiunea a continuat prin colaborări, achiziții și inovații. Cu toate acestea, nucleul rămânea neschimbat: pasiunea pentru calitate și inovație. Astfel, De Kuyper a reușit să își păstreze statutul de lider în lumea lichiorurilor, până în zilele noastre, după aproape trei secole de excelență, realizând, mai mult decât o afacere, o adevărată legendă a rafinamentului din inima orașului Schiedam.

Review-uri De Kuyper Citroen Jenever Lichior 1L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun