ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

De Kuyper

Brand: De Kuyper
CARACTERISTICIDe Kuyper Blue Curacao este o poartă deschisă către o lume vibrantă și captivantă a lichiorurilor. Caracterizat de nuanța sa uluitoare de albastru cer, acest lichior te transportă într-o călătorie senzorială unde culoarea nu este doar vizuală, ci și gustativă. Este perfect pentru a adu..
82,39 lei
Fără TVA:69,23 lei
Brand: De Kuyper
CARACTERISTICIÎn căutarea unei experiențe cu adevărat delicioase și distincte? De Kuyper Lichior Blueberry este răspunsul. Acest lichior încântător este o oda pădurilor de afine, îmbuteliată cu măiestrie pentru a-ți oferi o călătorie gustativă memorabilă. Fiecare înghițitură este o întâlnire cu pros..
61,79 lei
Fără TVA:51,92 lei
Brand: De Kuyper
CARACTERISTICIDe Kuyper Creme De Cassis este un lichior ce îmbină cu măiestrie bogăția zmeurelor negre cu o notă subtilă de eleganță. Aroma distinctivă și gustul inconfundabil îl transformă într-o alegere perfectă pentru cei care apreciază rafinamentul și autenticitatea. Inspirat de frumusețea natur..
57,61 lei
Fără TVA:48,41 lei
Brand: De Kuyper
CARACTERISTICIDe Kuyper Lichior Creme De Menthe este o alegere minunată pentru cei care apreciază aromele proaspete de mentă și sunt în căutarea unui lichior versatil pentru a-și îmbogăți colecția de băuturi. Aroma și Gust: Unul dintre aspectele cele mai distinctive ale De Kuyper Creme De Menthe est..
61,79 lei
Fără TVA:51,92 lei
Brand: De Kuyper
CARACTERISTICIDe Kuyper Dropshot Double Black este o băutură alcoolică cu adevărat unică, ce oferă o experiență gustativă intensă și neuitată. Gust Intens și Distinct: De Kuyper Dropshot Double Black este un lichior cu o aromă unică și îndrăzneață, oferind o experiență gustativă intensă și memorabil..
61,79 lei
Fără TVA:51,92 lei
Brand: De Kuyper
CARACTERISTICIDe Kuyper Lichior Elderflower este o alegere excelentă pentru cei care apreciază aromele florale și căută un ingredient versatil pentru a-și îmbogăți colecția de băuturi.Aromă Florală și Delicată: Unul dintre cele mai notabile aspecte ale acestui lichior este aroma sa distinctă de flor..
61,79 lei
Fără TVA:51,92 lei
Brand: De Kuyper
CARACTERISTICIDe Kuyper Lichior Grapefruit este o alegere remarcabilă pentru cei care apreciază aromele proaspete și revigorante ale grapefruitului într-o formă lichidă. Acest lichior se evidențiază prin mai multe caracteristici distinctive care îl fac să fie o alegere excepțională în lumea băuturil..
61,79 lei
Fără TVA:51,92 lei
Brand: De Kuyper
CARACTERISTICIDe Kuyper Lichior Marasquin este o băutură alcoolică distinctivă și versatilă, cu un gust unic de cireșe amare și arome subtile de flori de cireș. Acest lichior are câteva caracteristici distinctive care îl fac o alegere remarcabilă pentru cei care apreciază aromele bogate și diverse î..
61,79 lei
Fără TVA:51,92 lei
Brand: De Kuyper
CARACTERISTICICu plăcere vă ofer informații despre lichiorul De Kuyper Passion Fruit, o băutură exotică și plină de arome. Iată caracteristicile distinctive ale acestei băuturi alcoolice:Aroma Exotică a Fructului de Pasiune: Unul dintre aspectele definitorii ale lichiorului De Kuyper Passion Fruit e..
67,97 lei
Fără TVA:57,11 lei
Brand: De Kuyper
CARACTERISTICIDe Kuyper Lichior Peachtree este o băutură ușoară, cu un conținut mai scăzut de alcool, care ne aduce aminte de vară și este ușor de amestecat! Este primul lichior care are gustul și mirosul piersicilor coapte din copac, fiind perceput ca sublim de mulți. Astăzi, Peachtree este cel mai..
82,39 lei
Fără TVA:69,23 lei
Brand: De Kuyper
CARACTERISTICILichiorul De Kuyper Raspberry este o alegere încântătoare pentru cei care doresc să experimenteze explozia de arome fructate și dulci ale zmeurelor într-o băutură alcoolică. Iată câteva dintre caracteristicile distinctive ale acestui lichior deosebit:Aroma și Gust Intense de Zmeură: Un..
61,79 lei
Fără TVA:51,92 lei
Brand: De Kuyper
CARACTERISTICIDe Kuyper Triple Sec este un lichior celebru și respectat în lumea cocktail-urilor, cunoscut pentru aromele sale bogate de portocale și versatilitatea sa incredibilă. Aici sunt câteva dintre caracteristicile distinctive care îl fac să iasă în evidență:Arome Intense de Portocale: Unul d..
74,32 lei
Fără TVA:62,45 lei
Brand: De Kuyper
CARACTERISTICIDe Kuyper Lichior Watermelon este o băutură alcoolică distinsă care te va cuceri cu aroma sa intensă și savoarea autentică de pepene roșu. Este produsă de celebrul brand De Kuyper, cunoscut pentru creația de lichioruri de înaltă calitate cu arome naturale și autentice.Aromă Vibrantă de..
61,79 lei
Fără TVA:51,92 lei
Brand: De Kuyper
CARACTERISTICIDe Kuyper Lichior Wild Strawberry este o adevărată bijuterie a lumii lichiorurilor, cunoscut pentru aromele sale intense de căpșuni sălbatice și pentru versatilitatea sa în creația de cocktail-uri. Iată mai multe detalii despre caracteristicile distinctive ale acestui lichior:Arome Int..
61,79 lei
Fără TVA:51,92 lei
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate