ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

De Kuyper Dropshot Double Black Lichior 0.7L

De Kuyper Dropshot Double Black Lichior 0.7L - 1
De Kuyper Dropshot Double Black Lichior 0.7L
61,79 lei
Fără TVA: 51,92 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 24473

CARACTERISTICI De Kuyper Dropshot Double Black Lichior 0.7L

Alcool24%
CategorieLichior
Litraj0.7L
Tara de origineOlanda
AromeCondimentat si sarat
Categorii asociate: LICHIOR, PRODUSE NOI, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului De Kuyper Dropshot Double Black Lichior 0.7L

CARACTERISTICI

De Kuyper Dropshot Double Black este o băutură alcoolică cu adevărat unică, ce oferă o experiență gustativă intensă și neuitată.

  • Gust Intens și Distinct: De Kuyper Dropshot Double Black este un lichior cu o aromă unică și îndrăzneață, oferind o experiență gustativă intensă și memorabilă. Această băutură este creată folosind o combinație specială de plante medicinale, condimente și îndulcitori, la care se adaugă o notă subtilă de sare pentru a crea un profil de aromă cu adevărat unic. Această rețetă are o istorie bogată, fiind perfecționată de familia De Kuyper de-a lungul secolelor.
  • Design Iconic: Una dintre caracteristicile distincte ale De Kuyper Dropshot Double Black este sticla neagră cu logo-ul iconic Dropshot, care atrage imediat privirea. Această sticlă elegantă completează perfect conținutul său deosebit.
  • Aromă Bogată: Bucură-te de o aromă bogată și un gust complex atunci când savurezi De Kuyper Dropshot Double Black. Acest lichior combină dulceața subtilă a condimentelor și a îndulcitorilor cu o notă subtilă de sare pentru a oferi un profil gustativ cu adevărat unic. Fie că îl savurezi neat sau îl amesteci într-un cocktail, vei experimenta un spectacol de arome și gusturi care îți vor rămâne întipărite pe papilele gustative.
  • Tradiție: De Kuyper este o marcă cu o tradiție îndelungată în producția de lichioruri de înaltă calitate, și Dropshot Double Black nu face excepție. Gustul intens și distinctiv al acestui lichior este rezultatul secolelor de perfecționare a artei lor.
  • Variantele de Arome: Liquorul Dropshot este disponibil în două variante de arome: una dulce (The Original) și alta sărată (Double Black).

Cu un gust distinctiv, obținut prin combinația specială de plante medicinale, condimente, îndulcitori și o notă subtilă de sare, acest lichior se remarcă prin aroma sa bogată și gustul complex.

ISTORIA BRANDULUI

Într-un colț pitoresc al Olandei, în anul 1695, o poveste de pasiune și tradiție începea să se desfășoare. Petrus De Kuyper și Anna Custers inaugurau atunci un mic atelier de cojocărie în satul Horst. Ceea ce părea inițial o afacere modestă, dedicată producției și vânzării de butoaie, avea să se transforme într-un veritabil imperiu al aromei și rafinamentului.

Trecând de secolul al XVIII-lea, Jan de Kuyper, cel de-al treilea fiu al cuplului fondator, decide să schimbe destinația atelierului. Prin achiziționarea unei distilerii în Schiedam, se orientează spre producția de gin. Acest pas curajos avea să înceapă o nouă eră pentru De Kuyper.

În anul 1825, în fața pierderilor constante, frații Johannes și Cornelis Petrus iau decizia de a împărți afacerea. Astfel, distileriile din Delfshaven trec în proprietatea lui Cornelis, în timp ce Johannes rămâne la conducerea distileriilor din Rotterdam, care vor forma baza pentru ceea ce cunoaștem astăzi ca fiind compania De Kuyper.

Odată cu intrarea în a doua jumătate a secolului al XIX-lea, comertul se dezvoltă rapid. Cererea pentru spirtoase olandeze în străinătate înregistrează o creștere notabilă. În special, compania londoneză Matthew Clark & Sons devine un client deosebit de important. În jurul anului 1870, 85% din exporturile De Kuyper erau direcționate către Regatul Unit și Canada.

În anul 1910, o nouă etapă demarată în 1911 a transformat destileria într-o operă modernă și încă în funcțiune astăzi. La începutul anilor '20, producția de lichioruri a adus o notă de inovație. Pe parcursul decadelor următoare, De Kuyper a adăugat la portofoliul său nu mai puțin de douăzeci de sortimente de lichioruri, de la apricot brandy la crème de menthe.

Trecând de anii '20, pentru a menține prezența în Statele Unite, De Kuyper a creat variante fără alcool ale ginului și bitterului de portocale. În paralel, compania și-a îndreptat atenția și către piața locală, dezvoltând o strategie pentru a cuceri și consumatorii olandezi.

De-a lungul decadelor, expansiunea a continuat prin colaborări, achiziții și inovații. Cu toate acestea, nucleul rămânea neschimbat: pasiunea pentru calitate și inovație. Astfel, De Kuyper a reușit să își păstreze statutul de lider în lumea lichiorurilor, până în zilele noastre, după aproape trei secole de excelență, realizând, mai mult decât o afacere, o adevărată legendă a rafinamentului din inima orașului Schiedam.

Review-uri De Kuyper Dropshot Double Black Lichior 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun