ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

De Kuyper Grapefruit Lichior 0.7L

De Kuyper Grapefruit Lichior 0.7L - 1
De Kuyper Grapefruit Lichior 0.7L
61,79 lei
Fără TVA: 51,92 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 28063

CARACTERISTICI De Kuyper Grapefruit Lichior 0.7L

Alcool15%
CategorieLichior
Litraj0.7L
Tara de origineOlanda
AromeGrefuit
Categorii asociate: LICHIOR, PRODUSE NOI, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului De Kuyper Grapefruit Lichior 0.7L

CARACTERISTICI

De Kuyper Lichior Grapefruit este o alegere remarcabilă pentru cei care apreciază aromele proaspete și revigorante ale grapefruitului într-o formă lichidă. Acest lichior se evidențiază prin mai multe caracteristici distinctive care îl fac să fie o alegere excepțională în lumea băuturilor alcoolice.

 • Gustul Intens de Grapefruit: Unul dintre aspectele definitorii ale De Kuyper Grapefruit Lichior este gustul său vibrant și autentic de grapefruit. Acest lichior captează esența aromei proaspete a grapefruitului, oferind o explozie de arome citrice tangente și revigorante. Este perfect pentru cei care apreciază aromele fructelor citrice și căutau un lichior care să aducă un strop de prospețime în băuturile lor.
 • Versatilitate în Mixare: De Kuyper Grapefruit Lichior este extrem de versatil și poate fi utilizat într-o varietate de cocktail-uri. Poate adăuga o notă deosebită de arome citrice în cocktail-uri precum Paloma sau Sea Breeze. De asemenea, poate fi amestecat cu sucuri de fructe pentru a crea băuturi non-alcoolice răcoritoare sau poate fi servit simplu cu gheață pentru o experiență de degustare pură și simplă.
 • Calitatea De Kuyper: Marca De Kuyper este renumită pentru calitatea sa excepțională și pentru angajamentul său față de a crea lichioruri de înaltă calitate. Cu o istorie care se întinde pe mai multe generații, De Kuyper este recunoscut pentru expertiza sa în arta producției de lichioruri, ceea ce îl face să fie de încredere în rândul iubitorilor de cocktail-uri din întreaga lume.

De Kuyper Grapefruit Lichior este o băutură alcoolică cu arome deosebit de autentice de grapefruit, versatilă în mixare și de încredere datorită calității sale recunoscute. Este perfectă pentru a crea cocktail-uri răcoritoare și pentru a adăuga o notă specială de citrice în experiența ta de degustare. Indiferent dacă ești un pasionat de cocktail-uri sau pur și simplu cauți o băutură unică pentru a savura, De Kuyper Grapefruit Lichior este o alegere excelentă.

SUGESTIE DE COCKTAIL

Lichiorul De Kuyper cu aromă de grapefruit este folosit pentru a adăuga o notă dulce și acrișoară în cocktailuri, aducând o prospețime unică. Unul dintre cocktailurile populare care utilizează acest lichior este "Grapefruit Margarita". Iată cum poți să-l prepari:

Grapefruit Margarita

 • Ingrediente:
  • 50 ml tequila
  • 30 ml suc proaspăt de grapefruit
  • 20 ml suc proaspăt de lămâie
  • 15 ml De Kuyper Lichior Grapefruit
  • 10 ml sirop simplu (opțional, dacă preferi cocktailul mai dulce)
  • Gheață
  • Felii de grapefruit și felii de lămâie pentru decor
 • Instrucțiuni:
  • Umple un shaker cu gheață.
  • Adaugă tequila, sucul proaspăt de grapefruit, sucul de lămâie și lichiorul De Kuyper Grapefruit în shaker. Dacă preferi cocktailul mai dulce, adaugă și siropul simplu.
  • Agită energic timp de aproximativ 15-20 de secunde pentru a răci bine ingredientele și pentru a se amesteca aromele.
  • Strecoară cocktailul într-un pahar pentru margarita cu marginea unsă în sare (opțional).
  • Decorează cu o felie de grapefruit și o felie de lămâie pe marginea paharului sau plutește-le în cocktail.

Acest "Grapefruit Margarita" are un echilibru perfect între dulceața lichiorului De Kuyper Grapefruit, prospețimea sucului de grapefruit și aciditatea sucului de lămâie, rezultând într-un cocktail răcoritor și plin de gust.

ISTORIA BRANDULUI

Într-un colț pitoresc al Olandei, în anul 1695, o poveste de pasiune și tradiție începea să se desfășoare. Petrus De Kuyper și Anna Custers inaugurau atunci un mic atelier de cojocărie în satul Horst. Ceea ce părea inițial o afacere modestă, dedicată producției și vânzării de butoaie, avea să se transforme într-un veritabil imperiu al aromei și rafinamentului.

Trecând de secolul al XVIII-lea, Jan de Kuyper, cel de-al treilea fiu al cuplului fondator, decide să schimbe destinația atelierului. Prin achiziționarea unei distilerii în Schiedam, se orientează spre producția de gin. Acest pas curajos avea să înceapă o nouă eră pentru De Kuyper.

În anul 1825, în fața pierderilor constante, frații Johannes și Cornelis Petrus iau decizia de a împărți afacerea. Astfel, distileriile din Delfshaven trec în proprietatea lui Cornelis, în timp ce Johannes rămâne la conducerea distileriilor din Rotterdam, care vor forma baza pentru ceea ce cunoaștem astăzi ca fiind compania De Kuyper.

Odată cu intrarea în a doua jumătate a secolului al XIX-lea, comertul se dezvoltă rapid. Cererea pentru spirtoase olandeze în străinătate înregistrează o creștere notabilă. În special, compania londoneză Matthew Clark & Sons devine un client deosebit de important. În jurul anului 1870, 85% din exporturile De Kuyper erau direcționate către Regatul Unit și Canada.

În anul 1910, o nouă etapă demarată în 1911 a transformat destileria într-o operă modernă și încă în funcțiune astăzi. La începutul anilor '20, producția de lichioruri a adus o notă de inovație. Pe parcursul decadelor următoare, De Kuyper a adăugat la portofoliul său nu mai puțin de douăzeci de sortimente de lichioruri, de la apricot brandy la crème de menthe.

Trecând de anii '20, pentru a menține prezența în Statele Unite, De Kuyper a creat variante fără alcool ale ginului și bitterului de portocale. În paralel, compania și-a îndreptat atenția și către piața locală, dezvoltând o strategie pentru a cuceri și consumatorii olandezi.

De-a lungul decadelor, expansiunea a continuat prin colaborări, achiziții și inovații. Cu toate acestea, nucleul rămânea neschimbat: pasiunea pentru calitate și inovație. Astfel, De Kuyper a reușit să își păstreze statutul de lider în lumea lichiorurilor, până în zilele noastre, după aproape trei secole de excelență, realizând, mai mult decât o afacere, o adevărată legendă a rafinamentului din inima orașului Schiedam.

Review-uri De Kuyper Grapefruit Lichior 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun