ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

De Kuyper Marasquin Lichior 0.7L

De Kuyper Marasquin Lichior 0.7L - 1
De Kuyper Marasquin Lichior 0.7L
61,79 lei
Fără TVA: 51,92 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 28349

CARACTERISTICI De Kuyper Marasquin Lichior 0.7L

Alcool30%
CategorieLichior
Litraj0.7L
Tara de origineOlanda
AromeCirese dulci-amare
Categorii asociate: LICHIOR, PRODUSE NOI, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului De Kuyper Marasquin Lichior 0.7L

CARACTERISTICI

De Kuyper Lichior Marasquin este o băutură alcoolică distinctivă și versatilă, cu un gust unic de cireșe amare și arome subtile de flori de cireș. Acest lichior are câteva caracteristici distinctive care îl fac o alegere remarcabilă pentru cei care apreciază aromele bogate și diverse în lichior:

 • Gustul Distinct de Cireșe Amare: De Kuyper Lichior Marasquin se remarcă prin gustul său unic de cireșe amare. Acesta este obținut din sâmburii de cireșe amare, ceea ce îi conferă un profil aromatic bogat, cu note de cireșe amare dulci-amar și arome subtile de migdale.
 • Arome Delicate de Flori de Cireș: Lichiorul Marasquin este adesea asociat și cu aromele delicate de flori de cireș. Aceste arome florale îl fac potrivit pentru o varietate de cocktail-uri și băuturi, adăugând o notă parfumată subtilă.
 • Versatilitate în Cocktail-uri: Una dintre caracteristicile distinctive ale acestui lichior este versatilitatea sa în cocktail-uri. Poate fi folosit într-o varietate de rețete, inclusiv în cele clasice precum "Aviation" sau "Hemingway Daiquiri". De asemenea, poate fi un ingredient de bază pentru a crea cocktail-uri personalizate și inovatoare.
 • Traditie și Calitate De Kuyper: Marca De Kuyper este cunoscută pentru tradiția sa în producerea lichiorurilor de înaltă calitate. Cu o istorie care se întinde pe mai mult de 3 secole, De Kuyper este un nume de încredere în industria băuturilor alcoolice, iar Lichiorul Marasquin nu face excepție.

Acest lichior se integrează bine în cocktail-uri clasice și moderne, oferindu-vă posibilitatea de a crea băuturi deosebite. Este un produs de încredere, marca De Kuyper fiind sinonimă cu calitatea în lumea băuturilor alcoolice.

SUGESTIE DE COCKTAIL

De Kuyper Lichior Marasquin este un lichior distins cu aromă de cireșe Maraschino, și este un ingredient esențial într-un cocktail clasic numit "Hemingway Daiquiri". Iată cum poți să prepari acest cocktail:

Hemingway Daiquiri

 • Ingrediente:
  • 60 ml rom alb
  • 15 ml De Kuyper Lichior Marasquin
  • 15 ml suc proaspăt de grapefruit roz
  • 15 ml suc proaspăt de lime
  • Gheață
  • Coajă de lime pentru decor
 • Instrucțiuni:
  • Adaugă toate ingredientele (romul alb, Lichiorul Marasquin, suc de grapefruit roz și suc de lime) într-un shaker cu gheață.
  • Agită bine timp de aproximativ 15-20 de secunde pentru a amesteca și răci ingredientele.
  • Strecoară amestecul într-un pahar de cocktail răcit.
  • Poți decora cu o coajă subțire de lime pentru un aspect plăcut și o notă aromatică.

   Acest cocktail este numit după celebrul scriitor Ernest Hemingway, care era cunoscut pentru aprecierea sa pentru băuturile alcoolice. Hemingway prefera o versiune mai puternică a Daiquiri-ului tradițional, astfel că acest cocktail conține mai mult rom și are un gust ușor amărui datorită sucului de grapefruit. Lichiorul Marasquin adaugă o notă subtilă de cireșe Maraschino pentru a echilibra aromele.

   ISTORIA BRANDULUI

   Într-un colț pitoresc al Olandei, în anul 1695, o poveste de pasiune și tradiție începea să se desfășoare. Petrus De Kuyper și Anna Custers inaugurau atunci un mic atelier de cojocărie în satul Horst. Ceea ce părea inițial o afacere modestă, dedicată producției și vânzării de butoaie, avea să se transforme într-un veritabil imperiu al aromei și rafinamentului.

   Trecând de secolul al XVIII-lea, Jan de Kuyper, cel de-al treilea fiu al cuplului fondator, decide să schimbe destinația atelierului. Prin achiziționarea unei distilerii în Schiedam, se orientează spre producția de gin. Acest pas curajos avea să înceapă o nouă eră pentru De Kuyper.

   În anul 1825, în fața pierderilor constante, frații Johannes și Cornelis Petrus iau decizia de a împărți afacerea. Astfel, distileriile din Delfshaven trec în proprietatea lui Cornelis, în timp ce Johannes rămâne la conducerea distileriilor din Rotterdam, care vor forma baza pentru ceea ce cunoaștem astăzi ca fiind compania De Kuyper.

   Odată cu intrarea în a doua jumătate a secolului al XIX-lea, comertul se dezvoltă rapid. Cererea pentru spirtoase olandeze în străinătate înregistrează o creștere notabilă. În special, compania londoneză Matthew Clark & Sons devine un client deosebit de important. În jurul anului 1870, 85% din exporturile De Kuyper erau direcționate către Regatul Unit și Canada.

   În anul 1910, o nouă etapă demarată în 1911 a transformat destileria într-o operă modernă și încă în funcțiune astăzi. La începutul anilor '20, producția de lichioruri a adus o notă de inovație. Pe parcursul decadelor următoare, De Kuyper a adăugat la portofoliul său nu mai puțin de douăzeci de sortimente de lichioruri, de la apricot brandy la crème de menthe.

   Trecând de anii '20, pentru a menține prezența în Statele Unite, De Kuyper a creat variante fără alcool ale ginului și bitterului de portocale. În paralel, compania și-a îndreptat atenția și către piața locală, dezvoltând o strategie pentru a cuceri și consumatorii olandezi.

   De-a lungul decadelor, expansiunea a continuat prin colaborări, achiziții și inovații. Cu toate acestea, nucleul rămânea neschimbat: pasiunea pentru calitate și inovație. Astfel, De Kuyper a reușit să își păstreze statutul de lider în lumea lichiorurilor, până în zilele noastre, după aproape trei secole de excelență, realizând, mai mult decât o afacere, o adevărată legendă a rafinamentului din inima orașului Schiedam.

   Review-uri De Kuyper Marasquin Lichior 0.7L

   Spune-ţi opinia

   Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
   Rău Bun