ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

De Kuyper Peachtree Lichior 1L

De Kuyper Peachtree Lichior 1L - 1
De Kuyper Peachtree Lichior 1L
82,39 lei
Fără TVA: 69,23 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 22399

CARACTERISTICI De Kuyper Peachtree Lichior 1L

Alcool20%
CategorieLichior - Piersica
Litraj1L
Tara de origineOlanda
AromePiersica
Categorii asociate: LICHIOR, PRODUSE NOI, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului De Kuyper Peachtree Lichior 1L

CARACTERISTICI

De Kuyper Lichior Peachtree este o băutură ușoară, cu un conținut mai scăzut de alcool, care ne aduce aminte de vară și este ușor de amestecat! Este primul lichior care are gustul și mirosul piersicilor coapte din copac, fiind perceput ca sublim de mulți. Astăzi, Peachtree este cel mai vândut lichior de piersică la nivel mondial. De la începuturile sale în 1984, acest lichior original pentru cocktail-uri a fost vândut într-o cantitate uluitoare de peste 13 milioane de sticle în peste 100 de țări. Peachtree se potrivește perfect într-un cocktail răcoritor Fizzy Peachtree sau într-un Sex on the Beach fructat.

  • O Băutură Cu Istorie: Peachtree este o băutură care a luat naștere dintr-o idee ingenioasă. Un om numit Earl LaRoe tăia ramurile piersicilor săi într-o suburbie mică numită Greenhills, situată în apropiere de Cincinnati, Ohio, la începutul anilor 1980. LaRoe era un specialist în arome pentru National Distillers. National Distillers fusese partenerul De Kuyper de decenii în vânzarea produselor în SUA. Când National Distillers l-a rugat pe Earl LaRoe să ajute la dezvoltarea unui produs mai ușor, mai dulce și cu un conținut mai scăzut de alcool, copacii săi de piersică i-au dat o idee. Construind pe această idee, Peachtree a fost lansat în 1984. Peachtree este primul lichior care are gustul și mirosul piersicilor coapte pe copac, făcut după o rețetă bine echilibrată și o distilare delicată.
  • Peachtree în Lume: Peachtree a avut un succes enorm datorită ușurinței cu care se poate amesteca. Când a fost lansat în anii '80, a devenit rapid lichiorul preferat al barmanilor pentru a crea celebrul cocktail Fuzzy Navel. Acest cocktail constă în lichior de piersică amestecat cu suc de portocale și a fost una dintre primele băuturi care au anunțat popularitatea crescută a cocktail-urilor și băuturilor mixate în anii '80. Așadar, succesul inițial al lui Peachtree era asigurat. Astăzi, Peachtree este savurat în peste 100 de țări, cu Japonia, Coreea de Sud, Germania și Olanda fiind cele mai mari piețe care contribuie la succesul lui Peachtree în prezent.
  • Momentul Perfect pentru Servire: Savurarea lui Peachtree trezește vara din tine: o senzație ușoară, liberă și revigorantă. Toți ne simțim mai în viață când soarele strălucește. În timpul sezonului de iarnă, tânjim după soare și căldura sa. Când soarele sosește în sfârșit, vrem să petrecem timp cu prietenii și familia, să ne bucurăm de moment și să trăim viața la maximum. Peachtree ne inspiră să prindem clipa, să creăm amintiri cu prietenii și familia. Hai să trăim în prezent și să ne bucurăm de fiecare moment.

Aceasta este cea mai populară sticlă de la De Kuyper. Gustă piersici coapte din copac și creează cocktail-uri splendide. Acest lichior cristalin este perfect pentru cocktail-uri precum Sex on the Beach și Fizzy Peachtree. Ideal când organizezi o petrecere cu cocktail-uri pentru prietenii tăi. Bucură-te!

ISTORIA BRANDULUI

Într-un colț pitoresc al Olandei, în anul 1695, o poveste de pasiune și tradiție începea să se desfășoare. Petrus De Kuyper și Anna Custers inaugurau atunci un mic atelier de cojocărie în satul Horst. Ceea ce părea inițial o afacere modestă, dedicată producției și vânzării de butoaie, avea să se transforme într-un veritabil imperiu al aromei și rafinamentului.

Trecând de secolul al XVIII-lea, Jan de Kuyper, cel de-al treilea fiu al cuplului fondator, decide să schimbe destinația atelierului. Prin achiziționarea unei distilerii în Schiedam, se orientează spre producția de gin. Acest pas curajos avea să înceapă o nouă eră pentru De Kuyper.

În anul 1825, în fața pierderilor constante, frații Johannes și Cornelis Petrus iau decizia de a împărți afacerea. Astfel, distileriile din Delfshaven trec în proprietatea lui Cornelis, în timp ce Johannes rămâne la conducerea distileriilor din Rotterdam, care vor forma baza pentru ceea ce cunoaștem astăzi ca fiind compania De Kuyper.

Odată cu intrarea în a doua jumătate a secolului al XIX-lea, comertul se dezvoltă rapid. Cererea pentru spirtoase olandeze în străinătate înregistrează o creștere notabilă. În special, compania londoneză Matthew Clark & Sons devine un client deosebit de important. În jurul anului 1870, 85% din exporturile De Kuyper erau direcționate către Regatul Unit și Canada.

În anul 1910, o nouă etapă demarată în 1911 a transformat destileria într-o operă modernă și încă în funcțiune astăzi. La începutul anilor '20, producția de lichioruri a adus o notă de inovație. Pe parcursul decadelor următoare, De Kuyper a adăugat la portofoliul său nu mai puțin de douăzeci de sortimente de lichioruri, de la apricot brandy la crème de menthe.

Trecând de anii '20, pentru a menține prezența în Statele Unite, De Kuyper a creat variante fără alcool ale ginului și bitterului de portocale. În paralel, compania și-a îndreptat atenția și către piața locală, dezvoltând o strategie pentru a cuceri și consumatorii olandezi.

De-a lungul decadelor, expansiunea a continuat prin colaborări, achiziții și inovații. Cu toate acestea, nucleul rămânea neschimbat: pasiunea pentru calitate și inovație. Astfel, De Kuyper a reușit să își păstreze statutul de lider în lumea lichiorurilor, până în zilele noastre, după aproape trei secole de excelență, realizând, mai mult decât o afacere, o adevărată legendă a rafinamentului din inima orașului Schiedam.

Review-uri De Kuyper Peachtree Lichior 1L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun