De Kuyper Pisang Lichior 0.7L

Fotografiile produselor prezentate pe site sunt cu titlu informativ. Etichetele, ambalajele sau elementele grafice pot suferi modificări minore din partea producătorilor, fără notificare prealabilă. Deși ne străduim să menținem imaginile actualizate, este posibil ca produsul livrat să prezinte diferențe față de fotografia afișată (culori, detalii de design, mențiuni pe etichetă etc.), fără a afecta însă calitatea, proveniența sau conținutul acestuia.
- Disponibilitate: În Stoc
- Cod: 2887
CARACTERISTICI De Kuyper Pisang Lichior 0.7L | |
Alcool | 15% |
Categorie | Lichior |
Litraj | 0.7L |
Tara de origine | Olanda |
Arome | Pisang |
Descrierea produsului De Kuyper Pisang Lichior 0.7L
ISTORIA BRANDULUI
Într-un colț pitoresc al Olandei, în anul 1695, o poveste de pasiune și tradiție începea să se desfășoare. Petrus De Kuyper și Anna Custers inaugurau atunci un mic atelier de cojocărie în satul Horst. Ceea ce părea inițial o afacere modestă, dedicată producției și vânzării de butoaie, avea să se transforme într-un veritabil imperiu al aromei și rafinamentului.
Trecând de secolul al XVIII-lea, Jan de Kuyper, cel de-al treilea fiu al cuplului fondator, decide să schimbe destinația atelierului. Prin achiziționarea unei distilerii în Schiedam, se orientează spre producția de gin. Acest pas curajos avea să înceapă o nouă eră pentru De Kuyper.
În anul 1825, în fața pierderilor constante, frații Johannes și Cornelis Petrus iau decizia de a împărți afacerea. Astfel, distileriile din Delfshaven trec în proprietatea lui Cornelis, în timp ce Johannes rămâne la conducerea distileriilor din Rotterdam, care vor forma baza pentru ceea ce cunoaștem astăzi ca fiind compania De Kuyper.
Odată cu intrarea în a doua jumătate a secolului al XIX-lea, comertul se dezvoltă rapid. Cererea pentru spirtoase olandeze în străinătate înregistrează o creștere notabilă. În special, compania londoneză Matthew Clark & Sons devine un client deosebit de important. În jurul anului 1870, 85% din exporturile De Kuyper erau direcționate către Regatul Unit și Canada.
În anul 1910, o nouă etapă demarată în 1911 a transformat destileria într-o operă modernă și încă în funcțiune astăzi. La începutul anilor '20, producția de lichioruri a adus o notă de inovație. Pe parcursul decadelor următoare, De Kuyper a adăugat la portofoliul său nu mai puțin de douăzeci de sortimente de lichioruri, de la apricot brandy la crème de menthe.
Trecând de anii '20, pentru a menține prezența în Statele Unite, De Kuyper a creat variante fără alcool ale ginului și bitter-ului de portocale. În paralel, compania și-a îndreptat atenția și către piața locală, dezvoltând o strategie pentru a cuceri și consumatorii olandezi.
De-a lungul decadelor, expansiunea a continuat prin colaborări, achiziții și inovații. Cu toate acestea, nucleul rămânea neschimbat: pasiunea pentru calitate și inovație. Astfel, De Kuyper a reușit să își păstreze statutul de lider în lumea lichiorurilor, până în zilele noastre, după aproape trei secole de excelență, realizând, mai mult decât o afacere, o adevărată legendă a rafinamentului din inima orașului Schiedam.