ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Decantor Munte cu Bile de Curatare - Gift Set

Decantor Munte cu Bile de Curatare - Gift Set - 1
Decantor Munte cu Bile de Curatare - Gift Set - 2
Decantor Munte cu Bile de Curatare - Gift Set - 3
Decantor Munte cu Bile de Curatare - Gift Set - 4
Decantor Munte cu Bile de Curatare - Gift Set - 5
Decantor Munte cu Bile de Curatare - Gift Set - 1
Decantor Munte cu Bile de Curatare - Gift Set - 2
Decantor Munte cu Bile de Curatare - Gift Set - 3
Decantor Munte cu Bile de Curatare - Gift Set - 4
Decantor Munte cu Bile de Curatare - Gift Set - 5
Decantor Munte cu Bile de Curatare - Gift Set
210,00 lei
Fără TVA: 176,47 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 28922

CARACTERISTICI Decantor Munte cu Bile de Curatare - Gift Set

AtentieSticlele NU sunt incluse.
Dimensiune22 x 18,5 cm
LitrajDecantor = 1500 mL.
Continut1 x Decantor din sticla; 1x Dop pentru etanșeitate; Bilute de curatare din otel inoxidabil.
Categorii asociate: CADOURI, PRODUSE NOI, ALL PRODUCTS, DECANTOARE

Descrierea produsului Decantor Munte cu Bile de Curatare - Gift Set

CARACTERISTICI

Decantarea nu este doar un proces, este o artă, și acest decantor este pensula ta magică. Cu un design ce amintește de un munte misterios, realizat din sticlă transparentă de înaltă calitate, acest decantor nu doar atrage privirile, ci oferă și o privire captivantă în universul decantării. Forma interioară a decantorului, similară unui munte, nu doar adaugă un mister estetic, ci permite și procesului de decantare să fie admirat, transformând simpla degustare într-o experiență vizuală captivantă.

Acest set extraordinar vine completat de bilele de curățare incluse, componente esențiale ce garantează nu doar o curățare eficientă, dar și menținerea sticlei într-o stare impecabilă. Mișcările delicate ale bilelor elimină reziduurile, iar sticla rămâne strălucitoare, pregătită pentru a găzdui următoarea experiență de degustare. Dopul special adaugă o notă practică și estetică, asigurând prospețimea și aroma licorilor preferate pentru o lungă perioadă de timp.

Cu o capacitate generoasă de 1500 ml, acest decantor devine partenerul ideal pentru orice eveniment sau serbare, aducând o notă de eleganță și rafinament în timpul servirii. Este cadoul perfect pentru pasionații de vinuri, gazdele desăvârșite, colecționarii de accesorii unice, pentru aniversări speciale sau pentru iubitorii de design sofisticat.

Acest decantor nu este doar un obiect, este o experiență. Prin aerarea sa meticuloasă, dezvăluie aromele ascunse și transformă fiecare înghițitură într-un moment memorabil. Designul său elegant, inspirat de munte, și transparența sticlei adaugă un plus de rafinament oricărui spațiu. Bilele de curățare nu sunt doar funcționale, ci devin artiști ce mențin această capodoperă într-o stare perfectă.

Decantorul Munte cu Bile de Curățare nu este doar un obiect de lux, ci o investiție în experiențe de neuitat. Este mai mult decât un cadou; este o promisiune a degustărilor îmbunătățite, a momentelor speciale și a rafinamentului pur. Așadar, alege să faci parte din această poveste a perfecțiunii și transformă fiecare înghițitură într-o călătorie fascinantă prin arome și eleganță.

CONȚINUT
  • 1 x Decantor din sticla;
  • Dop pentru etanșeitate;
  • Biluțe de curățare din oțel inoxidabil.

Review-uri Decantor Munte cu Bile de Curatare - Gift Set

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun