ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

PlanetFUN

Brand: PlanetFUN
CARACTERISTICIDescoperiți arta mixologiei cu eleganță și stil cu noul nostru set cadou Cocktail Shaker Black. O colecție de 11 accesorii fine, toate într-o nuanță elegantă de negru, acest set este cu siguranță alegerea perfectă pentru orice iubitor al cocktailurilor. Inspirat de pasiunea pentru băut..
226,00 lei
Fără TVA:189,92 lei
Brand: PlanetFUN
CARACTERISTICIDescoperiți arta mixologiei cu eleganță și stil cu noul nostru set cadou Cocktail Shaker Gold. O colecție de 11 accesorii fine, toate într-o nuanță elegantă de negru, acest set este cu siguranță alegerea perfectă pentru orice iubitor al cocktailurilor. Inspirat de pasiunea pentru b..
258,00 lei
Fără TVA:216,81 lei
Brand: PlanetFUN
CARACTERISTICIÎn lumea fascinantă a vinurilor fine, fiecare detaliu contează. Nu este doar gustul, ci și prezentarea, acea primă impresie care pregătește terenul pentru o experiență de neuitat. Astăzi, vă prezentăm o operă de artă desăvârșită - Cutia de Vin Deluxe pentru 2 Sticle, o capodoperă din p..
140,00 lei
Fără TVA:117,65 lei
Brand: PlanetFUN
CARACTERISTICISetul Decantor Craniu cu 6 Pahare Free Spirits e pentru cei ce iubesc misterul, trăiesc cu intensitate și se hrănesc cu necunoscutul. Pentru iubitorii de finețe și supranatural. O alegere ce iese în evidență, perfectă pentru tine sau cei dragi.Acest decantor, cu o formă de craniu desăv..
310,00 lei
Fără TVA:260,50 lei
Brand: PlanetFUN
CARACTERISTICIDecantarea nu este doar un proces, este o artă, și acest decantor este pensula ta magică. Cu un design ce amintește de un munte misterios, realizat din sticlă transparentă de înaltă calitate, acest decantor nu doar atrage privirile, ci oferă și o privire captivantă în universul decantă..
210,00 lei
Fără TVA:176,47 lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)