ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

PlanetFUN

Brand: PlanetFUN
CARACTERISTICIDescoperiți arta mixologiei cu eleganță și stil cu noul nostru set cadou Cocktail Shaker Black. O colecție de 11 accesorii fine, toate într-o nuanță elegantă de negru, acest set este cu siguranță alegerea perfectă pentru orice iubitor al cocktailurilor. Inspirat de pasiunea pentru băut..
226,00 lei
Fără TVA:189,92 lei
Brand: PlanetFUN
CARACTERISTICIDescoperiți arta mixologiei cu eleganță și stil cu noul nostru set cadou Cocktail Shaker Gold. O colecție de 11 accesorii fine, toate într-o nuanță elegantă de negru, acest set este cu siguranță alegerea perfectă pentru orice iubitor al cocktailurilor. Inspirat de pasiunea pentru b..
258,00 lei
Fără TVA:216,81 lei
Brand: PlanetFUN
CARACTERISTICIÎn lumea vinurilor, prezentarea are un rol crucial în a sublinia importanța și valoarea unui vin. Cu toate acestea, este rar să găsești o modalitate cu adevărat clasică și rafinată de a prezenta și oferi două sticle de vin. Iată de ce CutiA Deluxe Classical pentru 2 Sticle de Vin cu 4 ..
150,00 lei
Fără TVA:126,05 lei
Brand: PlanetFUN
CARACTERISTICIDescoperă magia momentelor de relaxare și bucură-te de fiecare clipă în compania Setului Nostru de Eleganță: Șah și Accesorii pentru Vin. Alege rafinamentul și transformă orice ocazie într-o aventură antrenantă, unde jocurile de minte și degustarea vinurilor fine se întâlnesc într-o si..
169,00 lei
Fără TVA:142,02 lei
Brand: PlanetFUN
CARACTERISTICIÎn lumea fascinantă a vinurilor fine, fiecare detaliu contează. Nu este doar gustul, ci și prezentarea, acea primă impresie care pregătește terenul pentru o experiență de neuitat. Astăzi, vă prezentăm o operă de artă desăvârșită - Cutia de Vin Deluxe pentru 2 Sticle, o capodoperă din p..
140,00 lei
Fără TVA:117,65 lei
Brand: PlanetFUN
CARACTERISTICIDescoperă o experiență înalt rafinată pentru colecția ta de vinuri - Cutia de Lemn Ebony pentru 2 Sticle cu 3 Accesorii, o piesă remarcabilă care îmbină eleganța și funcționalitatea într-o creație excepțională. Această cutie grandioasă nu este doar un spațiu pentru păstrarea vinului, c..
145,00 lei
Fără TVA:121,85 lei
Brand: PlanetFUN
CARACTERISTICIDecantarea nu este doar un proces, este o artă, și acest decantor este pensula ta magică. Cu un design ce amintește de un munte misterios, realizat din sticlă transparentă de înaltă calitate, acest decantor nu doar atrage privirile, ci oferă și o privire captivantă în universul decantă..
210,00 lei
Fără TVA:176,47 lei
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)