Meniu Categorii Produse
Cosul tau de produse

Dewar's

Excelent antreprenor, John Dewar's, detinea un magazin in Perth, Scotia. Pe masura ce afacerile prosperau, impreuna cu cei doi fii ai sai, John si Tommy, au decis sa distileze si sa imbutelieze propriul whisky. Asa a luat nastere, in anul 1846, marca John Dewar&Sons. Dedicati si implicati in toate aspectele (legate de procesul de productie si de marketing), cei trei au adus inovatii majore in lumea whisky-ului. In anul 1880, master-blender-ul A. J. Cameron s-a alaturat echipei Dewar's si a devenit un pionier in procesul de dubla distilare, in incercarea de a crea cel mai fin blended scotch. Inovatia consta in procesul de maturare: whisky-ul este maturat in butoaie de lemn, master blender-ul alege amestecul, care este apoi maturat din nou. Acest proces confera whisky-ului Dewar's o finete aparte. 

In 1896, fratii Dewar pun bazele primei si singurei distilerii, ridicata in inima Highland-ului, la periferia burgului Aberfeldy, comitatul Perthshire. Productia a inceput in 1898, iar un an mai tarziu, a fost lansat Dewar's White Label. De-a lungul timpului, cu efort si dedicare, Dewar's si-a castigat un bine-meritat loc in randul blend-urilor de top, castigand medalia "The World's Most Awarded Blended Whisky", acumuland la acea data peste o mie de premii. Traditia si inovatia se continua la Dewas's: in anul 2006, Stephanie Macleod, devine prima femeie care ocupa pozitia de master-blender la Dewar's si este cel de-al spatelea master-blender al distileriei.

Dewar's 18 ani 1L
PRODUS
NOU
-10 %
Disponibilitate: În Stoc
John Dewar a fost un pionier in producerea whisky-ului inca din anul 1846. Ceea ce a inceput ca o afacere de familie, a crescut prin tenacitate si efort, devenind o marca recunoscuta in intreaga lume. Pentru a oferi o mai mare armonie și mai multa netezime tuturor amestecurilor, producatorii foloses..
251,49 lei 279,44 lei
Fără TVA:211,34 lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate