Meniu Produse
Cosul tau de produse

Dewar's

Excelent antreprenor, John Dewar's, detinea un magazin in Perth, Scotia. Pe masura ce afacerile prosperau, impreuna cu cei doi fii ai sai, John si Tommy, au decis sa distileze si sa imbutelieze propriul whisky. Asa a luat nastere, in anul 1846, marca John Dewar&Sons. Dedicati si implicati in toate aspectele (legate de procesul de productie si de marketing), cei trei au adus inovatii majore in lumea whisky-ului. In anul 1880, master-blender-ul A. J. Cameron s-a alaturat echipei Dewar's si a devenit un pionier in procesul de dubla distilare, in incercarea de a crea cel mai fin blended scotch. Inovatia consta in procesul de maturare: whisky-ul este maturat in butoaie de lemn, master blender-ul alege amestecul, care este apoi maturat din nou. Acest proces confera whisky-ului Dewar's o finete aparte. 

In 1896, fratii Dewar pun bazele primei si singurei distilerii, ridicata in inima Highland-ului, la periferia burgului Aberfeldy, comitatul Perthshire. Productia a inceput in 1898, iar un an mai tarziu, a fost lansat Dewar's White Label. De-a lungul timpului, cu efort si dedicare, Dewar's si-a castigat un bine-meritat loc in randul blend-urilor de top, castigand medalia "The World's Most Awarded Blended Whisky", acumuland la acea data peste o mie de premii. Traditia si inovatia se continua la Dewas's: in anul 2006, Stephanie Macleod, devine prima femeie care ocupa pozitia de master-blender la Dewar's si este cel de-al spatelea master-blender al distileriei.

Brand: Dewar's
Acest blend reprezinta expresia intermediara intre Dewar's 12yo si Dewar's 18yo. Conceput pentru a fi un blend mai dulce si mai usor, acesta este primul creat de master-blender-ul Stephanie Macleod. Dewar’s 15 ani are o finete aparte obtinuta prin procesul de maturare inovator al distileriei, unde w..
169,91 lei
Fără TVA:142,79 lei
Brand: Dewar's
John Dewar a fost un pionier in producerea whisky-ului inca din anul 1846. Ceea ce a inceput ca o afacere de familie, a crescut prin tenacitate si efort, devenind o marca recunoscuta in intreaga lume. Pentru a oferi o mai mare armonie și mai multa netezime tuturor amestecurilor, producatorii foloses..
281,83 lei
Fără TVA:236,84 lei
Brand: Dewar's
Dewar's a fost creat de master-blender-ul A.J.Cameron in anul 1899, devenind in scurt timp "emblema" casei Dewar's. Dewar's White Label este un blended whisky realizat din aproximativ 40 de whisky-uri dublu maturate, ceea ce ii ofera un echilibru perfect intre aroma si finete. Aroma este corpolenta ..
90,27 lei
Fără TVA:75,86 lei
Brand: Dewar's
Dewar's  este un mariaj perfect echilibrat din whisky de malt si de cereale de 12 ani, atent selectionate, din diferite regiuni ale Scotiei si creat de maestrul blender, Tom Aitken. Pentru a crea acest whisky bogat, fructat si incantator de moale, se folosesc numai whisky-uri de malt si..
122,09 lei
Fără TVA:102,60 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)