ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Dewar's

Excelent antreprenor, John Dewar's, detinea un magazin in Perth, Scotia. Pe masura ce afacerile prosperau, impreuna cu cei doi fii ai sai, John si Tommy, au decis sa distileze si sa imbutelieze propriul whisky. Asa a luat nastere, in anul 1846, marca John Dewar&Sons. Dedicati si implicati in toate aspectele (legate de procesul de productie si de marketing), cei trei au adus inovatii majore in lumea whisky-ului. In anul 1880, master-blender-ul A. J. Cameron s-a alaturat echipei Dewar's si a devenit un pionier in procesul de dubla distilare, in incercarea de a crea cel mai fin blended scotch. Inovatia consta in procesul de maturare: whisky-ul este maturat in butoaie de lemn, master blender-ul alege amestecul, care este apoi maturat din nou. Acest proces confera whisky-ului Dewar's o finete aparte. 

In 1896, fratii Dewar pun bazele primei si singurei distilerii, ridicata in inima Highland-ului, la periferia burgului Aberfeldy, comitatul Perthshire. Productia a inceput in 1898, iar un an mai tarziu, a fost lansat Dewar's White Label. De-a lungul timpului, cu efort si dedicare, Dewar's si-a castigat un bine-meritat loc in randul blend-urilor de top, castigand medalia "The World's Most Awarded Blended Whisky", acumuland la acea data peste o mie de premii. Traditia si inovatia se continua la Dewas's: in anul 2006, Stephanie Macleod, devine prima femeie care ocupa pozitia de master-blender la Dewar's si este cel de-al spatelea master-blender al distileriei.

Brand: Dewar's
Dewar's a fost creat de master-blender-ul A.J.Cameron in anul 1899, devenind in scurt timp "emblema" casei Dewar's. Dewar's White Label este un blended whisky realizat din aproximativ 40 de whisky-uri dublu maturate, ceea ce ii ofera un echilibru perfect intre aroma si finete. Aroma este corpolenta ..
95,56 lei 106,18 lei
Fără TVA:80,30 lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)