ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Dictador Icon Reserve 20 ani Rom 0.7L

Dictador Icon Reserve 20 ani Rom 0.7L - 1
Dictador Icon Reserve 20 ani Rom 0.7L
308,99 lei
Fără TVA: 259,66 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 26651

CARACTERISTICI Dictador Icon Reserve 20 ani Rom 0.7L

Alcool40%
CategorieRom
Litraj0.7L
StilDark
Tara de origineColumbia
Vechime20 ani

Descrierea produsului Dictador Icon Reserve 20 ani Rom 0.7L

Istoria si mitul Dictador incepe la sfarsitul seco '18 cand Severo Arango y Ferro a ajuns la Cartagena de Indias in Nueva Granada, actuala Columbia, avand planuri de a imbunatati colectarea impozitelor pentru Spania in coloniile spaniole din America Latina. Natura sa puternica si caracterul puternic au fost recunoscute rapid si a fost numit de locuritori Dictador. Apoi a venit momentul cand s-a indragostiti la prima vedere si la primul gust de rom, astfel ca devotarea si afectiunea sa pentru bautura tropicala l-au facut sa devina cun comerciant cheie al bauturilor exotice de trestie de zahar, care la acea vreme erau considerate moneda in regiune. Distileria de astazi a fost stabilita in anul 1913 la aproape 180 de ani de la crearea mitului Dictador de catre urmasul lui Severo Arango y Ferro si anume Don Julio Arango y Parra.

Dictador 12 ani este un rom obtinut din fermentarea mierii de trestie de zahar virgina, distilat partial in coloane continue din otel pentru a obtine un rom cu un corp mediu, dupa care este invechit in butoaie de stejar pre-folosite iar la final imbuteliat sub control de cea mai inalta calitate pentru a se asigura ca toate secretele Dictador sunt continute in aroma acestui sortiment.

Dictador 12 ani este un rom cu o culoare bogata in chihilimbar cu tonuri rosiatice. Buchetul floral este unul intens pe nas cu note de caramel moale, miere, seminte uscate si cafea usor prajita care dau loc aromelor de stejar, dupa care sunt impreunate cu gustul moale si rotund din gura cu arome de cafea, cacao si miere din care se distinge finisajul usor cu o complexitate de arome care persista.

Review-uri Dictador Icon Reserve 20 ani Rom 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun