ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Dobbe Petite Champagne Cognac 0.7L

Dobbe Petite Champagne Cognac 0.7L - 1
-10 %
Dobbe Petite Champagne Cognac 0.7L
359,99 lei
399,99 lei
Fără TVA: 302,51 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 31833

CARACTERISTICI Dobbe Petite Champagne Cognac 0.7L

Alcool43%
CategorieCognac X.O.
Litraj0.7L
RegiuneCognac
Tara de origineFranta
Vechime10 ani

Descrierea produsului Dobbe Petite Champagne Cognac 0.7L

CARACTERISTICI

Dobbe Petite Champagne reprezintă un cognac de excepție, maturat cu grijă timp de 10 ani în butoaie de stejar Limousin. Această perioadă îndelungată de maturare aduce o profunzime și o complexitate extraordinară, transformând această băutură într-o experiență de neuitat.

  • Culoare: Culoarea acestui cognac se prezintă sub forma unor tonuri bogate de chihlimbar, dezvăluind atât măiestria procesului de maturare, cât și bogăția aromei ce urmează să fie explorată.
  • Miros: Aromele lemnoase și fructate deschid dansul olfactiv, îmbogățite de nuanțe călduroase de mocha și cacao, adăugând un strat distinct și atrăgător.
  • Gust: Caracterul său gustativ se conturează prin echilibrul subtil între notele picante și cele de flori și fructe negre, în special prune uscate, conferind o paletă de arome complexă și plină de profunzime.
  • Versatilitate: Desemnarea sa ca un cognac cu un conținut de alcool mai ridicat decât majoritatea aduce cu sine o notă de îndrăzneală. Cu toate acestea, Dobbe Petite Champagne reușește să mențină un echilibru impecabil și un corp bine definit, oferind posibilitatea de a fi savurat simplu, cu gheață sau chiar cu un strop de apă. Aceste metode de servire permit aromelor să se desfășoare într-un mod elegant și captivant.

Cognacul Dobbe Petite Champagne este o inovație și o expresie autentică a măiestriei în arta cognacului. Fiecare înghițitură dezvăluie o poveste plină de profunzime și rafinament, transmițând emoții și plăceri unice. Este o alegere ideală pentru cei care doresc să experimenteze un echilibru perfect între îndrăzneală și eleganță, între notele distincte și armonia complexă a aromei, oferind o experiență autentică și memorabilă în lumea cognacului.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Expertiză tradițională: Situată în Salignac-sur-Charente, lângă Cognac, proprietatea familială Dobbé include un podgorie, o distilerie și beciuri de îmbătrânire în care stocul mare de cognacuri excepționale, adunate de-a lungul generațiilor, este lăsat să se maturizeze. Casa DOBBÉ gestionează fiecare etapă a procesului de producție a cognacului, de la lucrul în vii până la comercializare.

Cognacul este produs pe domeniu: De mai mulți ani, podgoriile proprietății sunt gestionate cu cea mai mare grijă, în conformitate cu cele mai recente standarde de mediu și fitosanitare și cu cel mai mare respect pentru natură. Cele mai bune struguri sunt selectate pentru a fi presați. După o fază naturală de fermentație, vinul este dublu distilat pe drojdia ușoară în două alambicuri Charente de 25 de hectolitri. Acest proces unic, realizat cu cel mai mare respect pentru tradiție, garantează calitatea excepțională a eaux-de-vie-ului nostru. Apoi, cu cea mai mare grijă, maestrul pivniței, care este membru al familiei Dobbé, selectează și asamblează eaux-de-vie-urile pentru a produce cognacuri prestigioase, care sunt apoi îmbătrânite și îmbuteliate pe domeniu.

Îmbătrânirea în butoaie de stejar Limousin: Cognacurile DOBBÉ sunt îmbătrânite în butoaie de stejar Limousin, în conformitate cu regulile AOC (Appellation d’Origine Contrôlée). De-a lungul anilor, alchimia dintre eau-de-vie și lemn produce arome puternice, o culoare ambrată unică și acel faimos gust de cognac îmbătrânit în butoaie de stejar.

O companie de familie: Casa DOBBÉ produce și comercializează propriile cognacuri rare, produse de familie de zece generații. Urmează excelenta, respectând totuși tradițiile ancestrale și "eleganța franceză", susținută de poziționarea sa de înaltă calitate.

Compania familială este în contact cu clienții săi și cu ultimele tendințe internaționale, permițându-i să îndeplinească așteptările tuturor consumatorilor săi. Cognacul DOBBÉ este receptiv, dinamic și flexibil și își adaptează produsele la cerințele dvs. Cognacurile sale sunt exportate în întreaga lume.

ISTORIA BRANDULUI

Dobbe este un brand de cognac recunoscut pentru calitatea și tradiția sa în producerea băuturilor fine. Iată o privire asupra istoriei acestui brand:

Dobbe Cognac are rădăcini adânci în regiunea Cognac din Franța, unde producția de cognac are o istorie lungă și prestigioasă. Istoria brandului Dobbe începe în anul 1787, când fondatorul său, Jean Dobbe, a început să producă și să îmbutelieze cognac de calitate superioară.

Jean Dobbe a fost un maestru al distilării și a pus bazele unei tradiții ce avea să dăinuie în timp. A folosit metode tradiționale și a ales cele mai bune struguri pentru a produce un cognac rafinat, apreciat pentru aroma sa distinctivă și gustul fin.

De-a lungul generațiilor, familia Dobbe a continuat tradiția, transmitând cunoștințele și priceperea în arta distilării de la un membru al familiei la altul. Au fost menținute standardele ridicate în ceea ce privește calitatea, iar procesul de producție a suferit îmbunătățiri constante pentru a păstra excelența brandului.

O caracteristică distinctivă a cognacului Dobbe este utilizarea exclusivă a strugurilor din regiunea Cognac, care conferă băuturii o aromă și o profunzime aparte. Cognacurile Dobbe sunt selecționate cu grijă din loturi fine și învechite în butoaie de stejar, ceea ce contribuie la dezvoltarea complexității și aprofundării gustului.

Brandul Dobbe a fost apreciat de cunoscătorii de cognacuri pentru echilibrul său, notele sale bogate și pentru respectul față de tradiție. În prezent, cognacurile Dobbe continuă să fie sinonime cu rafinamentul și calitatea, fiind apreciate în rândul iubitorilor de băuturi fine din întreaga lume.

Review-uri Dobbe Petite Champagne Cognac 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun