ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Dorvena

Brand: Dorvena
Feteasca Neagra este soiul care prin personalitatea sa exigenta da viata unor vinuri cu profunda complexitate aromatica si potential bun de invechire. Tonul sau unic si personalitatea transforma vinul Dorvena Feteasca Neagra intr-un vin exigent si exuberant. Acest sortiment este obtinut din soiul de..
38,22 lei 42,46 lei
Fără TVA:32,11 lei
Brand: Dorvena
Dornvena Feteasca Regala este un vin simplu si elegant care se adapteaza in orice situatie. Acest sortiment este obtinut din unul dintre soiurile autohtone cele mai caracteristice si cultivate din tara, Feteasca Regala. Mustul obtinut prin presare usoara este lasat sa fermenteze in cuve de otel la o..
28,66 lei 31,84 lei
Fără TVA:24,08 lei
Brand: Dorvena
Vinurile Dorvena provin din plante line ascunse de istorie si redescoperite. Splendidul Merlot, original din zona Bordeaux se uneste cu Burgun-dul Mare, un soi predominant in zona DOC Minis care se cultiva de peste un secol in Romania si da nastere unui vin spectaculos. Dupa scurta perioada in conta..
28,66 lei 31,84 lei
Fără TVA:24,08 lei
Brand: Dorvena
Dorvena Pinot Noir este vinul care s-a lasat ghidat de enologul cramei care cu mare maiestrie a facut din el vinul pretios de astazi. In centrul atentiei se simte in largul lui si stie sa se descurce in situatii dificile. Dupa recoltarea manuala strugurii sunt separati de ciorchine si dupa tescuire,..
57,33 lei 63,70 lei
Fără TVA:48,18 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)