Meniu Produse
Cosul tau de produse

Drumshanbo

Gin Drumshanbo Gunpowder Irish 0.7L
Artizanal
Brand: Drumshanbo
Dupa numeroase calatorii in Est, temerarul RJ Rigney a decis sa infiinteze o distilerie intr-o zona retrasa din vestul Irlandei. Aici a experimentat mariajul dintre plantele botanice exotice si locale, inspirat din cele mai vechi traditii orientale de distilare. Cu exceptia ceaiului si a citricelor,..
159,98 lei
Fără TVA:134,44 lei
Gin Drumshanbo Gunpowder Irish Ceramic Bottle 0.7L
Artizanal
Brand: Drumshanbo
PJ Rigney, un creator de retete noi, un inventator, un experimentator - a visat sa-si construiasca propria distilerie. Avea nevoie de o locatie speciala - trebuia sa fie salbatica, neingrijita, in inima Irlandei rurale. Un loc de inspiratie, inconjurat de natura, cu o istorie bogata. El a descoperit..
179,99 lei
Fără TVA:151,25 lei
Gin Drumshanbo Gunpowder Irish Gift Set 0.5L
Artizanal
Brand: Drumshanbo
Povestea ginului Drumshanbo incepe la marginea unui lac intr-o magazine dintr-un oras mic irlanez, unde “obisnuitul devine extraordinar”. Inauntrul acestui laborator este realizat manual ginul Drumshanbo, distilat lent impreuna cu cele mai bune plante orientale. Sortimentul are in compozitie o ..
179,99 lei
Fără TVA:151,25 lei
Gin Drumshanbo Gunpowder Irish Sardinian Citrus 0.7L
Artizanal
Brand: Drumshanbo
De-a lungul anilor, PJ Rigney a facut multe calatorii. De la salbaticia rurala din Drumshanbo pana la muntii Macedoniei, pana la provincia de Est Zhejiang, China, unde fiecare dintre cele 12 botanice interesante au fost adaugate la tabernacolul secret al lui PJ Rigney. O expresie surprinzatoare a gi..
139,99 lei
Fără TVA:117,64 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate