Thomas Fentiman intra in posesia unei retete de bere de ghimbir preparata botanic in 1905. Prepararea botanica este o tehnica care utilizeaza o combinatie de infuzie, amestecare si fermentare a ingredintelor naturale. Aceste cunostinte au fost transmise din generatie in generatie ceea ce face ca, in cei peste 100 de ani, abordarea sa nu se schimbe prea mult. Astazi afacerea se afla inca in familia Fentiman si este detinuta de Marele Nepot al lui Thomas Fentiman
Fentimans Ginger Beer este o bautura obtinuta din cele mai fine plante naturale amestecate cu radacina de ghimbir din care rezulta un mix foarte aromat. Radacina de ghimbir chinezesc este ingredientul principal din baza botanicelor preparate pe baza de ghimbir. Acest sortiment este ideal pentru a fi amestecat cu Vodka pentru a crea un Moscow Mule exclusiv.
CARACTERISTICIÎn anul 1904, la Târgul Mondial din St. Louis, Missouri, a fost acordată prima medalie de aur whiskey-ului Jack Daniel's Old No 7. Aceas..
CARACTERISTICIAroma: simfonia fumului și dulcețiiFumul de stejar îți mângâie simțurile, împletindu-se armonios cu notele subtile de miere și sarea măr..
Thomas Fentiman intra in posesia unei retete de bere de ghimbir preparata botanic in 1905. Prepararea botanica este o tehnica care utilizeaza o combin..
Thomas Fentiman intra in posesia unei retete de bere de ghimbir preparata botanic in 1905. Prepararea botanica este o tehnica care utilizeaza o combin..
Sunt peste 100 de ani de cand, Thomas Fentiman intra in posesia unei retete de bere de ghimbir preparata botanic. Atunci a inceput povestea Fentimans,..