De la o rețetă secretă la un brand de milioane de lire – așa a început povestea băuturilor Fentimans.
În 1905, Thomas Fentiman, un fierar din Cleckheaton, Anglia, a fost abordat de un negustor pentru un împrumut, iar garanția acestuia era o bere cu ghimbir preparată botanic. Cum datoria nu a fost niciodată plătită, Thomas a devenit proprietarul rețetei inedite, pe care a și început să o folosească, livrându-și produsul unicat din ușă în ușă.
Totul s-a schimbat de-a lungul celor peste 100 de ani de la primul recipient de piatră care conținea berea cu ghimbir a lui Thomas, iar brandul Fentimans s-a adaptat cu succes. Nu doar că livrarea tradițională din ușă în ușă s-a transformat în vânzare online și offline în magazine, baruri sau restaurante, ci și recipientele din piatră cu imaginea câinelui lui Thomas, Fearless, au fost înlocuite cu sticlele consacrate ale brandului.
Ceva nu s-a schimbat însă. Băuturile au la bază în continuare procesul cu mai multe etape de preparare botanică din ingrediente naturale, atent selecționate, pentru a asigura calitatea superioară și aroma inconfundabilă a băuturilor Fentimans.
In urma cu peste 100 de ani a inceput povestea Fentimans, cand Thomas Fentiman intra in posesia unei retete de bere de ghimbir preparata botanic. Astazi afacerea se afla inca in familia Fentiman si este detinuta de Marele Nepot al lui Thomas Fentiman. De asemenea abordarea nu s-a schimbat prea mult ..
Sunt peste 100 de ani de cand, Thomas Fentiman intra in posesia unei retete de bere de ghimbir preparata botanic. Atunci a inceput povestea Fentimans, o afacere transmisa din generatie in generatie. Astazi afacerea se afla inca in familia Fentiman si este detinuta de Marele Nepot al lui Thomas Fenti..
Thomas Fentiman intra in posesia unei retete de bere de ghimbir preparata botanic in 1905. Prepararea botanica este o tehnica care utilizeaza o combinatie de infuzie, amestecare si fermentare a ingredintelor naturale. Aceste cunostinte au fost transmise din generatie in generatie ceea ce face ca, in..
Totul incepe in 1905 cand Thomas Fentiman intra in posesia unei retete de bere de ghimbir preparata botanic. Prepararea botanica este o tehnica care utilizeaza o combinatie de infuzie, amestecare si fermentare a ingredintelor naturale. Aceste cunostinte au fost transmise din generatie in generatie c..
Thomas Fentiman intra in posesia unei retete de bere de ghimbir preparata botanic in 1905. Prepararea botanica este o tehnica care utilizeaza o combinatie de infuzie, amestecare si fermentare a ingredintelor naturale. Aceste cunostinte au fost transmise din generatie in generatie ceea ce face ca, in..
Sunt peste 100 de ani de cand, Thomas Fentiman intra in posesia unei retete de bere de ghimbir preparata botanic. Atunci a inceput povestea Fentimans, o afacere transmisa din generatie in generatie. Astazi afacerea se afla inca in familia Fentiman si este detinuta de Marele Nepot al lui Thomas Fenti..
Sunt peste 100 de ani de cand, Thomas Fentiman intra in posesia unei retete de bere de ghimbir preparata botanic. Atunci a inceput povestea Fentimans, o afacere transmisa din generatie in generatie. Astazi afacerea se afla inca in familia Fentiman si este detinuta de Marele Nepot al lui Thomas Fenti..
Totul incepe in 1905 cand Thomas Fentiman intra in posesia unei retete de bere de ghimbir preparata botanic. Prepararea botanica este o tehnica care utilizeaza o combinatie de infuzie, amestecare si fermentare a ingredintelor naturale. Aceste cunostinte au fost transmise din generatie in generatie c..
Sunt peste 100 de ani de cand, Thomas Fentiman intra in posesia unei retete de bere de ghimbir preparata botanic. Atunci a inceput povestea Fentimans, o afacere transmisa din generatie in generatie. Astazi afacerea se afla inca in familia Fentiman si este detinuta de Marele Nepot al lui Thomas Fenti..
Totul incepe in 1905 cand Thomas Fentiman intra in posesia unei retete de bere de ghimbir preparata botanic. Prepararea botanica este o tehnica care utilizeaza o combinatie de infuzie, amestecare si fermentare a ingredintelor naturale. Aceste cunostinte au fost transmise din generatie in generatie c..
Thomas Fentiman intra in posesia unei retete de bere de ghimbir preparata botanic in 1905. Prepararea botanica este o tehnica care utilizeaza o combinatie de infuzie, amestecare si fermentare a ingredintelor naturale. Aceste cunostinte au fost transmise din generatie in generatie ceea ce face ca, in..
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate