Meniu Produse
Cosul tau de produse
Super Sale -10% REDUCERE la mii de produse

Ferrero Rocher

Familia Ferrero a fost primul producator italian din sectorul produselor de cofetarie si au fost cei care au deschis fabrici in afata tarii, dupa al doilea razboi mondial. Toate aceste lucruri s-au datorat produselor premium create de Pietro Ferrero si de catre fiul sau Michele. Ferrero Rocher ne ad..
22,19 lei 24,65 lei
Fără TVA:20,36 lei
Ferrero Rocher ne aduce mai aproape de oamenii dragi noua! Familia Ferrero a fost primul producator italian din sectorul produselor de cofetarie si au fost cei care au deschis fabrici in afata tarii, dupa al doilea razboi mondial. Toate aceste lucruri s-au datorat produselor premium create de Pietro..
39,94 lei 44,38 lei
Fără TVA:36,64 lei
Ferrero este o afacere de familie, iar sopul lor principal este acela de a-ti oferi mici momente de bucurie alaturi de cei dragi. Pralinele Raffaello sunt perfecte pentru orice ocazie. Cand oferi o cutie de Raffaello oferi dragoste, afectiune si apreciere. ..
26,75 lei 29,73 lei
Fără TVA:24,55 lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate