ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Feudi Salentini Gocce Primitivo di Manduria DOP Magnum Cutie Lemn - Vin Rosu Sec - Italia - 1.5L

Feudi Salentini Gocce Primitivo di Manduria DOP Magnum Cutie Lemn - Vin Rosu Sec - Italia - 1.5L - 1
Feudi Salentini Gocce Primitivo di Manduria DOP Magnum Cutie Lemn - Vin Rosu Sec - Italia - 1.5L
339,98 lei
Fără TVA: 285,70 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 23510

CARACTERISTICI Feudi Salentini Gocce Primitivo di Manduria DOP Magnum Cutie Lemn - Vin Rosu Sec - Italia - 1.5L

Soi strugurePrimitivo
Alcool12.5%
CategorieVin rosu
Litraj1.5L
RegiunePuglia
StilSec
Tara de origineItalia

Descrierea produsului Feudi Salentini Gocce Primitivo di Manduria DOP Magnum Cutie Lemn - Vin Rosu Sec - Italia - 1.5L

  CARACTERISTICI

   Feudi Salentini Gocce Primitivo di Manduria DOP este un vin roșu sec din Italia, produs în regiunea Puglia, cunoscută pentru vinurile sale de calitate. Iată câteva caracteristici generale și distinctive ale acestui vin:

    • Soiul de struguri Primitivo: Vinul Gocce Primitivo di Manduria este realizat în principal din struguri de soi Primitivo. Această varietate de struguri este specifică regiunii Puglia și produce vinuri cu arome bogate și structură puternică.
    • Regiunea Manduria: Vinurile Primitivo di Manduria DOP provin din zona Manduria, situată în partea de sud-est a Italiei. Solul bogat și clima caldă și însorită a acestei regiuni contribuie la maturarea deplină a strugurilor și la dezvoltarea notelor intense și complexe în vin.
    • Aromele și gustul bogate: Vinul Gocce Primitivo di Manduria are arome intense de fructe negre, cum ar fi cireșe negre și prune, îmbinate cu note de vanilie, ciocolată și condimente. Gustul său este plin, cu tanini catifelați și echilibrul perfect între fructuozitate și aciditate.
    • Caracterul robust și corpul plin: Vinurile Primitivo di Manduria se remarcă prin corpul lor plin și structura puternică. Acest vin are o concentrație ridicată de alcool, care se îmbină armonios cu aromele intense și oferă o senzație de căldură plăcută în gură.
    • Potențial de îmbătrânire: Gocce Primitivo di Manduria DOP este un vin care poate fi savurat imediat, dar, în același timp, are și potențial de îmbătrânire în sticlă. Prin procesul de îmbătrânire, vinul se poate dezvolta și mai mult, oferind arome complexe și tanini mai moi.

     În concluzie, vinul rosu sec Feudi Salentini Gocce Primitivo di Manduria DOP merită cu siguranță să fie incercat. Aromele sale intense de fructe negre, notele de vanilie și condimente, corpul plin și structura puternică îl fac o opțiune atrăgătoare pentru iubitorii de vinuri roșii robuste. Prin maturarea în sticlă, acest vin poate dezvolta arome complexe și poate oferi o experiență degustativă remarcabilă. Dacă apreciezi vinurile roșii de calitate, Feudi Salentini Gocce Primitivo di Manduria DOP este cu siguranță un vin demn de a fi adăugat în lista ta de

     PREMII

     Crama Feudi Salentini a primit numeroase premii și recunoașteri la nivel internațional, ceea ce confirmă prestigiul vinurilor sale din regiunea Puglia și valoarea companiei. Iată câteva dintre premiile obținute de Feudi Salentini:

      1. AWC Vienna - International Wine Challenge este considerată una dintre competițiile de top la nivel mondial, iar faptul că Feudi Salentini a fost premiată aici confirmă excelența calității vinurilor sale.
      2. Concoursul Mondial de la Bruxelles reprezintă o altă competiție prestigioasă, unde vinurile de calitate sunt evaluate și recunoscute la nivel internațional.
      3. Mundus Vini, ca International Wine Award, și Berlin Wine Trophy, concurs internațional principal din Germania, sunt și ele competiții de înaltă clasă care acordă un însemnat prestigiu vinurilor câștigătoare.

      Aceste premii și recunoașteri reprezintă o validare a muncii depuse de echipa Feudi Salentini și a angajamentului lor de a produce vinuri de calitate superioară, care să reflecte frumusețea și caracteristicile unice ale regiunii Puglia. Prin succesul lor în aceste competiții, Feudi Salentini se confirmă ca unul dintre liderii industriei vinicole din Italia și din întreaga lume.

      ISTORIA CRAMEI

      Crama Feudi Salentini este o crama de prestigiu din regiunea Puglia, Italia, cunoscută pentru producția de vinuri de calitate superioară. Iată o scurtă prezentare a istoriei acestei crame:

      Feudi Salentini a fost fondată în anul 2003 de către familia Rizzo, cu scopul de a aduce în prim-plan potențialul viticol al regiunii Salento din Puglia. Salento este o zonă situată în partea sudică a Italiei, cunoscută pentru solurile fertile și climatul mediteranean favorabil culturii viței de vie.

      Familia Rizzo a investit în plantații de viță de vie, precum și în echipamente moderne de producție, având ca obiectiv să producă vinuri de înaltă calitate, care să reflecte în mod autentic caracteristicile terroir-ului Salento.

      Crama Feudi Salentini este situată în apropiere de orașul San Pancrazio Salentino, în inima regiunii viticole Salento. Aici, strugurii sunt atent selecționați și recoltați manual, pentru a asigura calitatea superioară a materiei prime.

      Filosofia cramei Feudi Salentini se bazează pe respectarea tradițiilor viticole locale și pe tehnici de producție moderne. Echipa de vinificatori și enologi experimentați utilizează metode inovatoare pentru a obține vinuri expresive, echilibrate și deosebit de plăcute la degustare.

      Gama de vinuri Feudi Salentini este variată, cuprinzând atât vinuri roșii, cât și vinuri albe și rose. Printre soiurile de struguri utilizate se regăsesc Primitivo, Negramaro, Malvasia Nera, Fiano și altele, care conferă vinurilor arome și caracteristici distincte.

      Astăzi, Feudi Salentini este recunoscută ca o cramă de referință în regiunea Salento, cu vinuri apreciate la nivel internațional. Prin pasiunea pentru viticultură și angajamentul față de calitate, crama Feudi Salentini își continuă tradiția de a produce vinuri excepționale care reflectă terroir-ul unic al regiunii Salento.

      Review-uri Feudi Salentini Gocce Primitivo di Manduria DOP Magnum Cutie Lemn - Vin Rosu Sec - Italia - 1.5L

      Spune-ţi opinia

      Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
      Rău Bun