ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Gabai Feteasca Neagra Oak Cask DOC CMD - Vin Rosu Sec - Romania - 0.75L

Gabai Feteasca Neagra Oak Cask DOC CMD - Vin Rosu Sec - Romania - 0.75L - 1

Fotografiile produselor prezentate pe site sunt cu titlu informativ. Etichetele, ambalajele sau elementele grafice pot suferi modificări minore din partea producătorilor, fără notificare prealabilă. Deși ne străduim să menținem imaginile actualizate, este posibil ca produsul livrat să prezinte diferențe față de fotografia afișată (culori, detalii de design, mențiuni pe etichetă etc.), fără a afecta însă calitatea, proveniența sau conținutul acestuia.

Gabai Feteasca Neagra Oak Cask DOC CMD - Vin Rosu Sec - Romania - 0.75L
111,98 lei
139,98 lei
Fără TVA: 92,55 lei
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat
  • Cod: 32796

CARACTERISTICI Gabai Feteasca Neagra Oak Cask DOC CMD - Vin Rosu Sec - Romania - 0.75L

Soi strugureFeteasca Neagra
Alcool14.5%
CategorieVin rosu
Litraj0.75L
RegiuneMurfatlar
StilSec
Tara de origineRomania

Descrierea produsului Gabai Feteasca Neagra Oak Cask DOC CMD - Vin Rosu Sec - Romania - 0.75L

Povestea Cramei Gabai isi are fundatia in traditia si mostenirea lasata de bunicul familiei. Pentru ca mostenirea nu este doar numele, urmasii sai si-au droit sa duca mai departe aceasta pasiune pentru vinul de calitate. 

Superbul sortiment este realizat exclusiv din struguri Feteasca Neagra recoltati manual. In fiecare pahar se regaseste o parte din pasiunea pentru vin si traditie, implicare si responsabilitate. Gabai Feteasca Neagra este un vin cu un caracter aparte dobandit prin maturarea timp de 15 luni in butoaie din lemn de stejar romanesc si lemn de stejar frantuzesc. 

Culoarea: Rosu rubiniu 

Miros: Buchet aromatic intens cu note de gem de prune, coacazene negre, murem, cirese amare, cacao si lemn dulce

Gust: Alcoolul si taninii copti foarte bine integrati pentru a crea o corpolenta desavarsita, finisat cu note de vanilie, cuisoare si nucsoare

Temperatura de servire: 17 – 18°C

Asocieri gastronomice: Ideal alaturi de preparate din carne de miel sau vanat, alaturi de ciuperci Portobello la gratar sau chiar sarmale

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun