ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Bols Jonge GraanGenever Gin 1L

Bols Jonge GraanGenever Gin 1L - 1
Bols Jonge GraanGenever Gin 1L
61,79 lei
Fără TVA: 51,92 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 25217

CARACTERISTICI Bols Jonge GraanGenever Gin 1L

Alcool35%
CategorieGenever
Litraj1L
Tara de origineOlanda
Categorii asociate: GIN, PRODUSE NOI, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului Bols Jonge GraanGenever Gin 1L

CARACTERISTICI

Ginul Bols Jonge GraanGenever este o expresie distinsă a tradiției genever, reprezentând o băutură tânără și subtilă. Cu un gust ușor malțos și nuanțe subtile de ienupăr, lemn dulce, caise și citrice, această genever oferă o experiență gustativă unică.

  • Note complex aromate: Una dintre caracteristicile distinctive ale Ginului Bols Jonge GraanGenever este palatul său ușor malțos. Gustul este delicat și echilibrat, oferind o simplitate sofisticată. Ienupărul se evidențiază subtil, aducând o notă de prospețime și adâncime, în timp ce lemnul dulce adaugă o nuanță plăcută de dulceață. Aromele de caise și citrice completează tabloul aromatic, oferind o complexitate plăcută.
  • Tradiție și experiență: Ginul Bols Jonge GraanGenever este un tribut adus tradiției și experienței. Gustul său moale, proaspăt și ușor dulce este rezultatul a peste un secol de expertiză în producția de genever. Acesta este pregătit cu alcool din cereale, oferind o bază solidă pentru aromele bogate ce urmează să fie adăugate. Paisprezece plante aromatice din diferite colțuri ale lumii completează compoziția acestui gin, aducând o paletă aromatică vastă și distinctă.
  • Moduri de servire și experiențe unice: Ginul Bols Jonge GraanGenever este cel mai bine savurat bine răcit, preferabil cu gheață. De asemenea, poate fi combinat cu bere pentru ceea ce olandezii numesc "Kopstootje", o experiență distinctă și revigorantă.

Ginul Bols Jonge GraanGenever aduce în sticlă o bogată tradiție și o paletă aromatică complexă. Cu gustul său delicat și subtil, este perfect pentru cei care apreciază o băutură cu arome rafinate și o experiență de degustare autentică. Indiferent dacă îl savurați simplu, cu gheață, sau în combinație cu o bere, acest gin va aduce o notă specială în momentele de relaxare sau în timpul întâlnirilor cu prietenii.

ISTORIA BRANDULUI

Bols este un brand cunoscut de băuturi alcoolice, în special de lichioruri, cu o istorie lungă și influentă în industria băuturilor.

Bols își are originile în Amsterdam, Țările de Jos, și datează din anii 1575, când Lucas Bols a deschis o mică distilerie în centrul orașului. Inițial, distileria a produs o varietate de băuturi alcoolice, inclusiv geneva, un precursor al ginului modern, și lichioruri. De-a lungul secolelor, familia Bols a continuat să dezvolte și să rafineze rețetele băuturilor lor, astfel că numele Bols a devenit sinonim cu calitatea și inovația în lumea băuturilor alcoolice.

Bols este creditat cu numeroase inovații în industria băuturilor alcoolice. În secolul al XVII-lea, au creat primul lichior de cacao și au început să producă lichiorul triple sec, un ingredient esențial în multe cocktailuri populare. De-a lungul anilor, au dezvoltat o gamă variată de arome de lichioruri, adaptându-se gusturilor și preferințelor în schimbare ale consumatorilor.

Portofoliul Bols cuprinde o gamă largă de lichioruri, inclusiv arome clasice precum lichiorul de cacao, lichiorul de mentă și lichiorul de portocale. De asemenea, brandul a introdus lichioruri inovatoare și moderne, în ton cu tendințele actuale ale industriei băuturilor.

Bols a dobândit o reputație globală pentru calitatea și diversitatea produselor sale. Lichiorurile lor sunt utilizate în rețetele multor cocktailuri clasice și contemporane, ceea ce îi face să fie prezenți în barurile din întreaga lume.

În Amsterdam, Bols operează și Casa Bols, un muzeu și centru de experiență dedicat istoriei și producției băuturilor alcoolice. Vizitatorii pot explora istoria brandului și pot participa la degustări și workshop-uri pentru a învăța mai multe despre arta mixologiei.

În linie cu tendințele actuale de responsabilitate socială și mediu, Bols a făcut eforturi pentru a adopta practici sustenabile în producție și ambalare, având în vedere impactul asupra mediului.

Bols este un brand emblematic în lumea băuturilor alcoolice, cunoscut pentru istoria sa lungă, inovațiile în industrie și gama diversificată de lichioruri.

Review-uri Bols Jonge GraanGenever Gin 1L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun