ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Bols

Brand: Bols
CARACTERISTICIÎn căutarea unei experiențe de savurare exotice și inconfundabile, nu trebuie să cauți mai departe. Lichiorul Bols de Banane îți deschide ușa către un regat al aromei pline de viață și a gustului intens. Iată câteva dintre caracteristicile distinctive care fac din acest lichior o alege..
82,39 lei
Fără TVA:69,23 lei
Brand: Bols
CARACTERISTICIÎn căutarea unei experiențe de rafinament și savoare dulce? Bols Lichior Butterscotch este răspunsul la dorințele tale. Acest lichior îmbină maestria distilării cu dulceața butterscotch-ului, oferindu-ți o călătorie aromatică în lumea deliciilor. Iată ce face din Bols Lichior Buttersco..
61,79 lei
Fără TVA:51,92 lei
Brand: Bols
CARACTERISTICIBols Coconut te invită într-o călătorie direct în inima paradisului tropical. Acest lichior aduce laolaltă aroma sa de nucă de cocos și rafinamentul distilării olandeze, creând un elixir seducător care te învăluie în notele sale catifelate și pline de prospețime.Note Delicate de Nucă d..
61,79 lei
Fără TVA:51,92 lei
Brand: Bols
CARACTERISTICIGinul Bols Corenwyn 2 Ani se remarcă printr-un caracter distinct și un gust rafinat ce încântă papilele gustative. Această băutură alcoolică, cu o vechime de doi ani, oferă o experiență de degustare unică, caracterizată de arome dulci de stejar și un finiș subtil și erbaceu îmbogățit c..
109,36 lei
Fără TVA:91,90 lei
Brand: Bols
CARACTERISTICIGin Bols Corenwyn 6 ani reprezintă o capodoperă a distilării, oferind o experiență senzorială cu adevărat remarcabilă. Cu arome dulci de Bourbon care dansează în armonie cu subtile nuanțe de vanilie, acest gin genever rafinat oferă o călătorie gustativă plină de complexitate și profunz..
142,28 lei
Fără TVA:119,56 lei
Brand: Bols
CARACTERISTICIBols Barrel Aged Genever este o băutură alcoolică deosebită, ce se distinge prin aromele sale bogate și rotunjite de malț, cu accente subtile de ienupăr și stejar, și un finiș complex, dar fructat. Produsă în cantități limitate, această genever reprezintă o veritabilă mărturie a măiest..
198,03 lei
Fără TVA:166,41 lei
Brand: Bols
CARACTERISTICIGinul Bols Jonge GraanGenever este o expresie distinsă a tradiției genever, reprezentând o băutură tânără și subtilă. Cu un gust ușor malțos și nuanțe subtile de ienupăr, lemn dulce, caise și citrice, această genever oferă o experiență gustativă unică.Note complex aromate: Una dintre c..
61,79 lei
Fără TVA:51,92 lei
Brand: Bols
CARACTERISTICILichiorul Bols Melon reprezintă o alegere inspirată pentru cei pasionați de arome autentice și prospețime vibrantă. Cu o dulceață subtilă și autentică a pepenelui galben, acest lichior te poartă într-o călătorie gustativă prin grădina de vară, aducând o notă de prospețime și bucurie în..
61,79 lei
Fără TVA:51,92 lei
Brand: Bols
CARACTERISTICIBucură-te de o experiență unică cu Bols Lichior Natural Yoghurt, o creație de excepție ce îmbină măestria distilării cu o notă rafinată de iaurt natural. Brandul Bols a făcut o artă din producerea băuturilor fine, iar acest lichior nu face excepție. Fiecare înghițitură te poartă într-o..
61,79 lei
Fără TVA:51,92 lei
Brand: Bols
CARACTERISTICIBols Lichior Peppermint White te va învălui într-o experiență aromată și răcoritoare, aducând o notă distinctivă de mentă în fiecare înghițitură. Iată mai multe detalii despre caracteristicile sale distinctive:Aroma Puternică a Mentei: Bols Peppermint White este recunoscut pentru aroma..
61,79 lei
Fără TVA:51,92 lei
Brand: Bols
CARACTERISTICIBols Raspberry este o incursiune ademenitoare în lumea captivantă a fructelor de zmeură. Acest lichior distins este cunoscut pentru aroma sa deosebită, ce emană prospime și dulceață autentică a fructelor coapte la soare. Cu o tentă vibrantă și plină de viață, acest lichior încântă simț..
61,79 lei
Fără TVA:51,92 lei
Brand: Bols
CARACTERISTICIBols Watermelon este o veritabilă îmbrățișare a verii într-o sticlă. Acest lichior îmbină prospătimea zemoasă și dulceața naturală a pepenelui verde, oferind o experiență gustativă revigorantă și inconfundabilă. Fiecare înghițitură este o călătorie directă în mijlocul sezonului cald, u..
61,79 lei
Fără TVA:51,92 lei
Brand: Bols
Galliano L'Autentico este un popular lichior italian de o culoare galben aurie cu o tenta de verde deschis. Preparat dupa o reteta care arata ca un elixir medieval de ierburi, plante, radacini, scoarta, mirodenii si seminte de flori. Sticla de Galliano rezulta din alegerea minutioasa si veri..
82,38 lei
Fără TVA:69,23 lei
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)