ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Green Man WoodLand Gin 0.7L

Green Man WoodLand Gin 0.7L - 1
Artizanal -10 %
Green Man WoodLand Gin 0.7L
134,99 lei
149,99 lei
Fără TVA: 113,44 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 23162

CARACTERISTICI Green Man WoodLand Gin 0.7L

Alcool42%
CategorieGin artizanal
Litraj0.7L
Tara de origineAnglia
AromePin proaspat, frunze de mesteacan si brad, plante de trandafir si mar.
Categorii asociate: GIN, GIN ARTIZANAL, RECOMANDARI, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului Green Man WoodLand Gin 0.7L

CARACTERISTICI

Gin Green Man WoodLand este o băutură alcoolică excepțională, realizată cu pasiune și pricepere, adânc în inima pădurilor antice din regiunea Surrey Hills. Acest gin este o capodoperă artizanală, deoarece conține o selecție minunată de plante și ierburi, conferindu-i o identitate distinctă și o aromă bogată și complexă. Caracteristicile distinctive ale acestei băuturi sunt:

  • Originea și procesul de fabricație: Gin Green Man WoodLand este o băutură alcoolică deosebită, realizată cu măiestrie în inima pădurilor antice din regiunea Surrey Hills. Fabricat manual (handcrafted), acest gin primește denumirea "WoodLand" datorită locului său unic de proveniență și a aromelor specific pădurii.
  • Ingrediente și arome distincte: Formula sa cuprinde o selecție atentă de plante și ierburi sylvan (ale pădurii), care îi conferă un caracter distinct și autentic. Printre aceste ingrediente se regăsesc isopul, fructele de măceș, alunul, mesteacănul și altele, contribuind la o paletă aromatică complexă, cu accente erbale și fructate. Aromele inconfundabile provenite din plantele de pădure îl diferențiază în lumea ginului și transformă degustarea într-o experiență deosebită.
  • Notele de degustare: Note de vârf (top notes): Se remarcă aromele proaspete și revigorante de pin, brad și frunze bogate de mesteacăn. Mijlocul gustului (mid-palate): Îmbină în mod armonios ienuparul din Macedonia de Nord, fructele de măceș și merele, adăugând profunzime și accente fructate și erbale. Finalul gustului (long finish): Aromele de ienupar din Bosnia, semințele de fenicul și papadia oferă o notă persistentă, cu accente lemnoase și radacinatoare, încheind experiența gustativă într-un mod memorabil.
  • Experiența degustării: Gin Green Man WoodLand oferă o călătorie gustativă captivantă, în care esența pădurii se împletește cu subtilitățile ginului, creând o senzație autentică și rafinată pe papilele gustative. Această băutură artizanală este ideală pentru pasionații de ginuri cu arome complexe și naturale, dornici să exploreze un produs de calitate, cu o poveste unică și o conexiune cu natura.

Gin Green Man WoodLand se remarcă prin proveniența sa din pădurile ancestrale din Surrey Hills, prin aromele bogate de plante sylvan și prin notele de degustare echilibrate și complexe. Savurarea acestui gin reprezintă o experiență autentică și captivantă, fiind o alegere perfectă pentru cei care doresc să descopere o băutură alcoolică cu arome distincte și autentice.

LEGENDA ȘI INSPIRAȚIA

Inspirat de o figură enigmatică și evazivă din folclor, Omul Verde reprezintă puterile naturii, iar spiritul său răsună în copacii, pădurile și pădurile noastre.

Simbolurile Omului Verde pot fi găsite sub diverse forme în Marea Britanie, sculptate în lemn sau piatră în biserici medievale, catedrale și alte clădiri istorice. Chipul unui om este prezentat acoperit de frunze verzi sau însoțit de ghinde și frunze de alun care erau simboluri ale fertilității în Evul Mediu.

Omul Verde era strâns legat de renașterea naturii în primăvară și era o figură centrală în sărbătorile de 1 Mai, când locuitorii din sate doreau să sărbătorească alături de Omul Verde pentru a încuraja o recoltă bogată.

În zilele noastre, Omul Verde reprezintă un gardian al mediului, "păzitorul pădurilor și a pădurilor noastre". Spiritele noastre Green Man Wild Wood sprijină sentimentul acestor tradiții antice.

Green Man Spirits s-a asociat cu Tree Nation, o organizație care coordonează proiecte de plantare de copaci în întreaga lume, pentru a planta un copac pentru fiecare sticlă de Green Man vândută.

Clienții care comandă online primesc un e-mail prin care li se comunică că dorim să plantăm un copac în numele lor - ei pot alege apoi copacul și locul de plantare. Răspunsul la această inițiativă a fost fantastic! De la lansarea din 2021, am plantat peste 2.500 de copaci în India, Madagascar, Nepal, Tanzania și Marea Britanie, compensând 140 de tone de CO2. Aceasta echivalează cu aproximativ un hectar de pădure (2,5 terenuri de fotbal).

Inspirat de pădurile sălbatice, Distileria Silent Pool este situată pe moșia Duceței de Northumberland, în inima Dealurilor Surrey, o zonă de frumusețe naturală deosebită. Distileria se află în apropierea unei păduri vechi și a Lacului Silent Pool în sine, cunoscut pentru liniștea și frumusețea sa, pe care Silent Pool Distillers ajută să le protejeze și să le conserve.

Gama Green Man Spirits este o scrisoare de dragoste către Dealurile Surrey și plantele botanice regăsite acolo, inspirată de livezi, fructe de pădure și plante medicinale din pădure, tonuri lemnoase și terestre.

Sustenabilitatea este în centrul modului în care operează Silent Pool Distillers, datorită locației lor rurale minunate, care le reamintește mereu necesitatea de a lucra în mod sustenabil pentru a minimiza impactul asupra mediului local și mai larg, reducând amprenta de carbon și deșeurile. Cu pasiunea de a face lucrurile diferit, au căutat disperați o soluție de ambalaj complet reciclabil creată în Marea Britanie, care să ofere în același timp gustul de înaltă calitate de care se mândrește Distileria Silent Pool.

Intră în scenă prima băutură spirtoasă dintr-o sticlă de carton - ușoară, prietenoasă cu mediul și 100% reciclabilă. Fabricată din 94% hârtie reciclată, sticla FrugalPac utilizează 77% mai puțin plastic, este cu 80% mai ușoară și are o amprentă de carbon cu 83% mai mică decât o sticlă de sticlă. Altfel spus, este de cinci ori mai ușoară și are o amprentă de carbon de șase ori mai mică decât o sticlă de sticlă tradițională.

ISTORIA BRANDULUI

Distileria Silent Pool este o distilerie artizanală din Marea Britanie, situată în regiunea Surrey Hills, aproape de faimosul lac Silent Pool. Brandul a fost fondat în anul 2014 de către Ian McCulloch și James Shelbourne, doi entuziaști ai băuturilor alcoolice și ai producției artizanale.

Istoria distileriei Silent Pool este legată de legenda locală a lacului Silent Pool, care spune povestea unei frumoase femei moarte în mod misterios în lacul plin de taină. Acest element de misticism și frumusețe a inspirat fondatorii să creeze un brand de băuturi alcoolice care să reflecte atât povestea locală, cât și caracteristicile naturale ale zonei.

Distileria Silent Pool se remarcă prin atenția deosebită acordată detaliilor și calității în producția băuturilor alcoolice. Procesul de distilare se face cu ajutorul unui alambic de cupru tradițional și folosind tehnici artizanale, iar ingredientele sunt selectate cu grijă pentru a obține arome și atribute distincte.

Printre produsele cele mai cunoscute ale distileriei Silent Pool se numără Silent Pool Gin, care este considerat un gin premium, distilat cu plante și ierburi selectate, precum și gama de vodcă și lichioruri. Distileria a câștigat numeroase premii și recunoaștere în industria băuturilor alcoolice, atât la nivel național, cât și internațional, pentru calitatea și inovația produselor sale.

Silent Pool este o distilerie apreciată de către iubitorii de băuturi alcoolice de calitate, care apreciază atenția la detalii, gustul excepțional și povestea unică pe care brandul o transmite.

Review-uri Green Man WoodLand Gin 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun