ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Green Man Wildwood Vodka 0.7L

Green Man Wildwood Vodka 0.7L - 1
Green Man Wildwood Vodka 0.7L
149,99 lei
Fără TVA: 126,04 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 24695

CARACTERISTICI Green Man Wildwood Vodka 0.7L

Alcool42%
CategorieVodka artizanala
Litraj0.7L
Tara de origineAnglia
Categorii asociate: VODKA, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului Green Man Wildwood Vodka 0.7L

CARACTERISTICI

Vodka Green Man Wildwood 0.7L este o băutură alcoolică distinctivă, ce se remarcă prin mai multe caracteristici unice:

  • Originea și procesul de fabricație: Aceasta vodkă este handcrafted (produsă manual) cu mare atenție în mijlocul pădurilor bogate din frumosul peisaj al Surrey Hills. Acest fapt adaugă un element de autenticitate și calitate deosebită băuturii, fiind creat cu dedicare și pasiune pentru a oferi o experiență de consum deosebită.
  • Filtrare prin cărbune de lemn de fag: Procesul de filtrare este unul esențial în obținerea unui gust rafinat și clar al vodkăi. Pentru Vodka Green Man Wildwood, se utilizează un cărbune special provenind din lemn tare de fag. Acest cărbune este colectat din pădurile locale, care sunt administrate în mod sustenabil, subliniind angajamentul producătorilor pentru mediul înconjurător.
  • Profilul aromatic distinct: Gustul și aroma acestei vodka sunt cu adevărat speciale. La miros, veți întâlni note dulci și lemnoase de mesteacăn, ceea ce evocă o conexiune cu natura și pădurile în care este produsă. Urmează apoi aromele proaspete și vii de mentă, care adaugă o prospețime plăcută. Totodată, se pot simți și notele bogate de păpădie, ce aduc o ușoară amărăciune, și rădăcină de urzică, care completează experiența degustării cu o notă distinctă.
  • Elemente de sustenabilitate și calitate: Vodka Green Man Wildwood se remarcă prin eforturile producătorilor de a folosi ingrediente provenite din surse sustenabile, inclusiv filtrarea cu cărbune de lemn din pădurile locale administrate responsabil. Această preocupare pentru mediu adaugă o dimensiune etică băuturii, fiind apreciată de către consumatori implicați în alegeri eco-friendly.

Vodka Green Man Wildwood 0.7L se remarcă prin calitatea artizanală, ingredientele naturale și preocuparea pentru mediu, oferind o experiență de degustare autentică și unică, ce te poartă prin note aromatice variate, ceva mai special decât vodka obișnuită. Dacă ești un iubitor de vodka pasionat de natură și calitate, cu siguranță vei aprecia aceasta băutură alcoolică.

LEGENDA ȘI INSPIRAȚIA

Inspirat de o figură enigmatică și evazivă din folclor, Omul Verde reprezintă puterile naturii, iar spiritul său răsună în copacii, pădurile și pădurile noastre.

Simbolurile Omului Verde pot fi găsite sub diverse forme în Marea Britanie, sculptate în lemn sau piatră în biserici medievale, catedrale și alte clădiri istorice. Chipul unui om este prezentat acoperit de frunze verzi sau însoțit de ghinde și frunze de alun care erau simboluri ale fertilității în Evul Mediu.

Omul Verde era strâns legat de renașterea naturii în primăvară și era o figură centrală în sărbătorile de 1 Mai, când locuitorii din sate doreau să sărbătorească alături de Omul Verde pentru a încuraja o recoltă bogată.

În zilele noastre, Omul Verde reprezintă un gardian al mediului, "păzitorul pădurilor și a pădurilor noastre". Spiritele noastre Green Man Wild Wood sprijină sentimentul acestor tradiții antice.

Green Man Spirits s-a asociat cu Tree Nation, o organizație care coordonează proiecte de plantare de copaci în întreaga lume, pentru a planta un copac pentru fiecare sticlă de Green Man vândută.

Clienții care comandă online primesc un e-mail prin care li se comunică că dorim să plantăm un copac în numele lor - ei pot alege apoi copacul și locul de plantare. Răspunsul la această inițiativă a fost fantastic! De la lansarea din 2021, am plantat peste 2.500 de copaci în India, Madagascar, Nepal, Tanzania și Marea Britanie, compensând 140 de tone de CO2. Aceasta echivalează cu aproximativ un hectar de pădure (2,5 terenuri de fotbal).

Inspirat de pădurile sălbatice, Distileria Silent Pool este situată pe moșia Duceței de Northumberland, în inima Dealurilor Surrey, o zonă de frumusețe naturală deosebită. Distileria se află în apropierea unei păduri vechi și a Lacului Silent Pool în sine, cunoscut pentru liniștea și frumusețea sa, pe care Silent Pool Distillers ajută să le protejeze și să le conserve.

Gama Green Man Spirits este o scrisoare de dragoste către Dealurile Surrey și plantele botanice regăsite acolo, inspirată de livezi, fructe de pădure și plante medicinale din pădure, tonuri lemnoase și terestre.

Sustenabilitatea este în centrul modului în care operează Silent Pool Distillers, datorită locației lor rurale minunate, care le reamintește mereu necesitatea de a lucra în mod sustenabil pentru a minimiza impactul asupra mediului local și mai larg, reducând amprenta de carbon și deșeurile. Cu pasiunea de a face lucrurile diferit, au căutat disperați o soluție de ambalaj complet reciclabil creată în Marea Britanie, care să ofere în același timp gustul de înaltă calitate de care se mândrește Distileria Silent Pool.

Intră în scenă prima băutură spirtoasă dintr-o sticlă de carton - ușoară, prietenoasă cu mediul și 100% reciclabilă. Fabricată din 94% hârtie reciclată, sticla FrugalPac utilizează 77% mai puțin plastic, este cu 80% mai ușoară și are o amprentă de carbon cu 83% mai mică decât o sticlă de sticlă. Altfel spus, este de cinci ori mai ușoară și are o amprentă de carbon de șase ori mai mică decât o sticlă de sticlă tradițională.

ISTORIA BRANDULUI

Distileria Silent Pool este o distilerie artizanală din Marea Britanie, situată în regiunea Surrey Hills, aproape de faimosul lac Silent Pool. Brandul a fost fondat în anul 2014 de către Ian McCulloch și James Shelbourne, doi entuziaști ai băuturilor alcoolice și ai producției artizanale.

Istoria distileriei Silent Pool este legată de legenda locală a lacului Silent Pool, care spune povestea unei frumoase femei moarte în mod misterios în lacul plin de taină. Acest element de misticism și frumusețe a inspirat fondatorii să creeze un brand de băuturi alcoolice care să reflecte atât povestea locală, cât și caracteristicile naturale ale zonei.

Distileria Silent Pool se remarcă prin atenția deosebită acordată detaliilor și calității în producția băuturilor alcoolice. Procesul de distilare se face cu ajutorul unui alambic de cupru tradițional și folosind tehnici artizanale, iar ingredientele sunt selectate cu grijă pentru a obține arome și atribute distincte.

Printre produsele cele mai cunoscute ale distileriei Silent Pool se numără Silent Pool Gin, care este considerat un gin premium, distilat cu plante și ierburi selectate, precum și gama de vodcă și lichioruri. Distileria a câștigat numeroase premii și recunoaștere în industria băuturilor alcoolice, atât la nivel național, cât și internațional, pentru calitatea și inovația produselor sale.

Silent Pool este o distilerie apreciată de către iubitorii de băuturi alcoolice de calitate, care apreciază atenția la detalii, gustul excepțional și povestea unică pe care brandul o transmite.

Review-uri Green Man Wildwood Vodka 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun