ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Grand Kadoo

Brand: Grand Kadoo
CARACTERISTICIRomul Grand Kadoo Caribbean Carnival Banana este un rom distins, cu arome exotice și o notă distinctă de banane. Iată câteva caracteristici ale acestui rom:Aroma bogată de banane: Grand Kadoo Caribbean Carnival Banana se remarcă prin aroma sa intensă și autentică de banane. Not..
128,47 lei
Fără TVA:107,96 lei
Brand: Grand Kadoo
CARACTERISTICIRomul Grand Kadoo Caribbean Carnival Spiced este recunoscut pentru aromele și gusturile sale captivante. Iată câteva caracteristici ale acestui rom:Arome exotice: Grand Kadoo Caribbean Carnival Spiced are un buchet aromat bogat, care îmbină notele dulci și condimentate. Aromele..
128,47 lei
Fără TVA:107,96 lei
Brand: Grand Kadoo
CARACTERISTICIRomul Grand Kadoo Caribbean Club 3 ani este cunoscut pentru calitatea și gustul său remarcabile. Iată câteva dintre caracteristicile sale:Perioada de maturare: Acest rom este maturat timp de 3 ani în butoaie de lemn, ceea ce îi conferă o bogăție și o profunzime a aromelor. Proc..
134,84 lei
Fără TVA:113,31 lei
Brand: Grand Kadoo
CARACTERISTICIRomul Grand Kadoo Caribbean Club 8 ani este un rom premium, cunoscut pentru aromele sale rafinate și gustul său deosebit. Iată câteva caracteristici ale acestui rom:Maturare de 8 ani: Acest rom a fost maturat timp de 8 ani în butoaie de lemn de calitate, permițându-i să se dezv..
168,82 lei
Fără TVA:141,87 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)