ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Grande Alberone

Grande Alberone isi propune o misiune grea, aceea de a povesti despre Italia prin vin. Sarcina dificila este aceea de a selecta doar cateva sotimente de vita de vie pentru a produce aceste povesti din Italia capabile sa fie purtatorul de cuvant al multor vinificatori mici si intelepti. 

In italia vinul este o arta antica, si de la nord la sud, regiune dupa regiune, vinul este testamentul unei bucati de pamant, iar intr-un pahar veti regasi peisajul, poezia si bucataria din care prind viata in aceste expresii create cu multa pasiune. 

Colectia de vinuri Grande Alberone a luat nastere din dorinta de a crea o imagine de ansamblu asupra scenei vinicole italiene. In aceasta colectie sunt vinuri potrivite pentru orice ocazie, pentru orice moment al zilei sau pentru orice sarbatoare. Vinul Grande Alberone Platinum Collection Zinfandel ..
60,76 lei
Fără TVA:51,06 lei
Detinator de numeroase medalii aceasta expresie te va cuceri de la prima inghititura. Grande Alberone Quintus este rezultatul unei combinatii unice si exclusiv secreta de soiuri de struguri italieni. Expresivitatea soiului de strugure, solul specific zonei, conditiile climatice si talentul vinificat..
60,76 lei
Fără TVA:51,06 lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)