Meniu Produse
Cosul tau de produse

Grey Goose

Brand: Grey Goose
Grey Goose brand de vodca creat in 1990 in Franta, dezvoltata ca vodca de lux pentru piata americana. Grey Goose este prima vodca produsa in traditia Maître de Chai care permite introducerea aromelor in procesul de distilare. Grey Goose o vodca obtinuta din cele mai bune ingrediente grau moale de ia..
199,29 lei
Fără TVA:167,47 lei
Brand: Grey Goose
Grey Goose este distilata in capitala gastronomiei mondiale, Franta, folosind traditiile Maitre de Chai. Secretul sta la baza a doua ingrediente: grau de iarna de origine unica Picardie si apa naturala de izvor, nimic altceva. Grey Goose este rezultatul unei hotarari absolute de a crea o vodca frant..
198,99 lei
Fără TVA:167,22 lei
Brand: Grey Goose
Grey Goose Le Citron ne invita sa calatorim in regiunea Menton din Franta unde gasim cele mai fine lamai de renume Mondial. Lamaile Menton sunt mai mari si mai groase, cu o aroma mai blanda si mai putin acida decat lamaile obisnuite. Rezultatul este nemaipomenit, deoarece din cojile mai groase se ex..
198,99 lei
Fără TVA:167,22 lei
Brand: Grey Goose
Grey Goose L’Orange este vodca de care de vei indragosti inca de la prima intalnire, fiecare pahar fiind o experienta inedita, o poveste aromatica. La fel ca si graul superior folosit pentru fabricarea sortimentelor Grey Goose, maestrul pivnitei Francois Thibault insista doar asupra celor mai proasp..
198,99 lei
Fără TVA:167,22 lei
Brand: Grey Goose
Grey Goose Voyage Exclusif este o editie limitata Riviera 2019 cu un desing unic si “exclusiv de calatorie” perfect pentru un cadou sau pentru calatoriile tale de vara. Design-ul este conceput impreuna cu casa de moda Maison Labiche, cutia de cadou prezinta orase emblematice din intreaga lume care a..
188,99 lei
Fără TVA:158,82 lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)