ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Heineken

Brand: Heineken
Heineken Sărbătorește 150 de Ani Heineken sărbătorește 150 de ani de existență printr-o campanie specială. Cu ocazia finalei UEFA Champions League, comentatorii au pronunțat numele Heineken în moduri inedite, reflectând modurile în care oamenii obișnuiesc să numească marca. Campania evidențiază ..
119,99 lei 135,99 lei
Fără TVA:100,83 lei
Brand: Heineken
Heineken Sărbătorește 150 de Ani Heineken sărbătorește 150 de ani de existență printr-o campanie specială. Cu ocazia finalei UEFA Champions League, comentatorii au pronunțat numele Heineken în moduri inedite, reflectând modurile în care oamenii obișnuiesc să numească marca. Campania evidențiază că m..
5,10 lei 5,67 lei
Fără TVA:4,28 lei
Brand: Heineken
CARACTERISTICIBerea Heineken Import 0.33L este recunoscută ca fiind o bere de calitate și apreciată la nivel internațional. Aceasta are următoarele caracteristici distinctive:Gust rafinat: Heineken se remarcă printr-un gust echilibrat și rafinat, fiind apreciată pentru prospețimea și finisajul să..
5,10 lei 5,67 lei
Fără TVA:4,28 lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate