ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Reki Blended Malt Whisky 0.7L

Reki Blended Malt Whisky 0.7L - 1
-10 %
Reki Blended Malt Whisky 0.7L
299,99 lei
332,99 lei
Fără TVA: 252,09 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 29736

CARACTERISTICI Reki Blended Malt Whisky 0.7L

Alcool43%
CategorieJapanese Blended Malt Whisky
Litraj0.7L
Tara de origineJaponia

Descrierea produsului Reki Blended Malt Whisky 0.7L

CARACTERISTICI

Reki Blended Malt Whisky este o băutură alcoolică premium și distinsă, cunoscută pentru caracteristicile sale unice. Iată câteva dintre trăsăturile distinctive ale acestui whisky:

 • Tipul de whisky: Reki Blended Malt este un blended malt whisky, ceea ce înseamnă că este obținut prin amestecarea mai multor single malturi provenind din distilerii diferite. Acest proces de asamblare își propune să aducă împreună cele mai bune arome și caracteristici ale fiecărui malt, rezultând un produs final complex și echilibrat.
 • Proveniența: Reki Blended Malt Whisky este creat în Scoția, una dintre cele mai renumite regiuni producătoare de whisky din lume. Scoția este faimoasă pentru tradiția și experiența sa în producția de whisky de calitate.
 • Arome și gust: Reki Blended Malt Whisky oferă o varietate de arome și gusturi fine. Poate conține note de miere, vanilie, fructe uscate, condimente și lemn, în funcție de ingredientele folosite și procesul de îmbătrânire. Gustul poate fi bogat, complex și elegant, cu o textură netedă și o finisare persistentă.
 • Îmbătrânire: Reki Blended Malt Whisky este îmbătrânit în butoaie de lemn pentru o perioadă de timp specifică. Această etapă de maturare contribuie la dezvoltarea caracteristicilor sale distinctive, adăugând profunzime, complexitate și rafinament gustului final al whisky-ului.
 • Prezentare: Reki Blended Malt Whisky este îmbuteliat cu grijă într-o sticlă elegantă, care reflectă calitatea și atenția acordată detaliilor. Designul etichetei și a ambalajului poate varia în funcție de producător și ediție.

Dacă ești un pasionat al băuturilor alcoolice și îți dorești să descoperi un whisky deosebit, Reki Blended Malt Whisky este cu siguranță o alegere demnă de luat în considerare.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Reki Blended Malt Whisky este o băutură alcoolică produsă în Scoția, având un proces de producție complex și minuțios. Iată câteva etape cheie ale procesului de producție al whisky-ului Reki Blended Malt:

 1. Malțarea: Etapa inițială a producției de whisky implică malțarea orzului. Orzul este înmuiat în apă, iar apoi este lăsat să germineze în condiții controlate. După germinare, orzul este uscat în cuptoare speciale pentru a opri procesul de încolțire. Acest pas important transformă amidonul din orz în zaharuri fermentabile.
 2. Măcinarea și zdrobirea: După malțare, orzul este măcinat într-un malț măcinat fin, cunoscut sub numele de "grist". Gristul este apoi amestecat cu apă caldă pentru a crea o pastă denumită "must". În acest proces, enzimele din orz descompun zaharurile din grist în substanțe fermentabile.
 3. Fermentația: Mustul rezultat din pasul anterior este transferat în cuve de fermentație mari, unde este amestecat cu drojdie de bere specială. Drojdia transformă zaharurile fermentabile în alcool și dioxid de carbon. Procesul de fermentație poate dura câteva zile sau chiar mai mult, rezultând un lichid numit "wort".
 4. Distilarea: După fermentație, wortul este supus distilării. În cazul whisky-ului Reki Blended Malt, se utilizează o metodă de distilare în două etape. Inițial, wortul este distilat într-un alambic cu fund dublu, numit "pot still", pentru a produce "new make spirit" (spiriduș proaspăt). Acest spiriduș are o concentrație mai ridicată de alcool și păstrează aromele distinctive ale whisky-ului.
 5. Îmbătrânirea: Spiridușul proaspăt obținut este transferat în butoaie de lemn, de obicei din stejar, pentru a fi maturat. În timpul perioadei de îmbătrânire, whisky-ul se transformă și capătă arome și caracteristici specifice. Butoaiele utilizate pot fi butoaie de bourbon, sherry sau alte tipuri de butoaie, care conferă whisky-ului note diferite.
 6. Amestecarea (blending): Pentru a crea Reki Blended Malt Whisky, distilerul amestecă mai multe loturi de whisky produse în mod separat. Scopul este de a obține un profil de gust consistent și echilibrat. Amestecarea poate include whisky maturat în butoaie diferite, pentru a adăuga complexitate și profunzime.
 7. Filtrarea și îmbutelierea: După perioada de îmbătrânire și amestecare, whisky-ul este supus unui proces de filtrare pentru a îndepărta particulele solide și a obține o claritate optimă. Ulterior, băutura este îmbuteliată în sticle speciale și pregătită pentru a fi distribuită și savurată.

Alegerea cu grijă a ingredientelor, controlul atent al proceselor de fermentație și distilare, precum și perioadele de îmbătrânire și amestecare, toate acestea demonstrează angajamentul față de detalii pentru a obține o băutură fină și complexă. Astfel, putem avea încredere în calitatea și autenticitatea whisky-ului Reki Blended Malt, știind că a fost produs cu pasiune și atenție la fiecare etapă a procesului de producție.

ISTORIA BRANDULUI

În adâncul insulei Okinawa, în mijlocul unui peisaj tropical învăluit într-un aer cald și umed, se află o distilerie ce a căpătat o reputație inegalabilă în lumea whisky-ului: Helios Distillery. Aici, pasiunea și arta se împletesc sub îndrumarea pricepută a meșterilor distilatori, iar rezultatul este reprezentat de whisky-urile Kura.

Fiecare picătură de Kura este o călătorie în timp și spațiu, care dezvăluie trecutul și prezentul încântător al acestei insule pline de tradiție. Cu o abordare inovatoare și o grijă meticuloasă, whisky-urile Kura reușesc să îmbine metodele tradiționale de producție cu influențele unice ale insulei Okinawa.

Pe meleagurile acestei insule, misteriosul lemn de stejar japonez, cunoscut sub numele de Mizunara, capătă viață. Tancurile de îmbătrânire Mizunara, în care whisky-ul Kura își păstrează timpul și se definește, emană arome hipnotice de vanilie, condimente și un parfum exotic de lemn. Este în această adâncă conexiune cu natura încântătoare și cu spiritul insulei că se află secretul unic al whisky-urilor Kura.

Dar povestea nu se oprește aici. În adâncul acestui loc sacru, whisky-ul Kura își îmbrățișează identitatea "Pure Malt", adică un whisky alcătuit exclusiv din malțuri, fără a adăuga alte cereale. Acest angajament profund față de autenticitate și calitate superioară conferă fiecărei înghițituri o notă de noblețe și distinctivitate.

Cu fiecare strop din acest licor magic, pasiunea, experiența și dedicarea artiștilor distilatori se resimt într-un dans delicat al aromelor și gusturilor. Fie că te bucuri de Kura The Whisky, de Kura Single Malt sau de edițiile limitate cu personalități unice, fiecare experiență este un testament al măiestriei și excelenței distileriei Helios.

Pe lângă recunoașterea și premiile obținute în competițiile internaționale, whisky-urile Kura rămân simboluri ale unei moșteniri prețioase și oaspeți fidei în casele iubitorilor de whisky din întreaga lume. Prin fiecare pahar savurat, se conturează o poveste a tradiției și a inovației, în care arta distilării și frumusețea naturii se unesc într-un armonios elogiu adus whisky-ului.

Kura este nu doar o băutură, ci o experiență captivantă, o călătorie în lumea whisky-ului japonez care își dezvăluie secretele cu fiecare înghițitură. Descoperă această bijuterie distilată și lasă-te purtat într-o călătorie senzorială, în care timpul își suspendă granițele și gusturile rafinate te îmbrățișează cu delicatețe.

Review-uri Reki Blended Malt Whisky 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate