ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Hendrick's Lunar Gin 0.7L

Hendrick's Lunar Gin 0.7L - 1
Artizanal -10 %
Hendrick's Lunar Gin 0.7L
185,33 lei
205,92 lei
Fără TVA: 155,74 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 21768

CARACTERISTICI Hendrick's Lunar Gin 0.7L

Alcool43.4%
CategorieGin artizanal
Litraj0.7L
Tara de origineScotia
AromeFlorale si citrice
Categorii asociate: GIN, GIN ARTIZANAL, PRODUSE NOI, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului Hendrick's Lunar Gin 0.7L

CARACTERISTICI

Hendrick's Lunar Gin este un gin fermecător și ușor, bogat în esența florilor care înfloresc noaptea, oferind o balanță delicată între condimentele calde coapte și un strop proaspăt de citrice. Acesta este cel mai bine savurat în serile relaxante acasă și este un companion curios pentru întâlniri la apus și nopți stelate alături de prieteni. Caracteristici principale și distinctive ale Hendrick's Lunar Gin:

 • Arome florale și bogate: Hendrick's Lunar Gin se remarcă prin aromele sale intense de flori care înfloresc noaptea, aducând un element distinct și fascinant în experiența gustativă.
 • Echilibru subtil între condimente calde și citrice proaspete: Ginul oferă o armonie delicată între notele de condimente calde, care aduc o senzație prăjită și călduroasă, și explozia răcoritoare de citrice, care adaugă prospețime și vivacitate.
 • Potrivit pentru momente de relaxare și socializare: Hendrick's Lunar Gin este conceput pentru a fi savurat în serile liniștite, când soarele apune și luna își încarcă cerul, fiind o alegere perfectă pentru momente de relaxare și petreceri alături de prieteni.
 • Ediție limitată, creată de Maestrul Distilator Lesley Gracie: Acest gin este o lansare limitată și a fost conceput sub forma unei semilune în creștere de către Maestrul Distilator Ms. Lesley Gracie. Creația sa aduce o notă de mister și rafinament și se potrivește perfect în cocktailuri de gin misterioase și fumurii.

În concluzie, Hendrick's Lunar Gin este un gin fermecător, cu arome bogate și delicate și un echilibru perfect între condimente calde și citrice proaspete. Este ideal pentru momentele de relaxare și socializare, fiind conceput pentru serile deosebite când luna își încarcă cerul. Cu aromele sale distincte și elegante, Hendrick's Lunar Gin oferă o experiență gustativă captivantă și merită să fie explorat și savurat în compania prietenilor sau în momentele contemplative.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Hendrick's Gin este un gin premium distilat în Scoția și este cunoscut pentru aromele sale disticte și pentru sticla sa iconică. Iată câteva etape cheie ale procesului de producție al ginului Hendrick's:

 1. Selectarea și pregătirea ingredientelor: Hendrick's Gin este produs cu o combinație specială de plante, ierburi și fructe. Printre ingredientele cheie se numără ienupărul, coriandrul, lămâia și trandafirul de Damasc. Aceste ingrediente sunt selectate cu grijă și pregătite pentru utilizare.
 2. Macerarea plantelor: După selecție, plantele și ierburile sunt adăugate în alcool neutru de înaltă calitate. Această amestecare este lăsată să macereze pentru o perioadă de timp, în timpul căreia aromele și uleiurile esențiale sunt extrase în lichidul alcoolic.
 3. Distilarea în alambic de cupru: După macerare, lichidul rezultat este distilat în alambicuri de cupru tradiționale. Hendrick's Gin folosește un alambic în stilul unei pot still și un alambic în stilul unei column still. Această combinație unică de distilare adaugă complexitate și caracter distict ginului.
 4. Adăugarea apei și ajustarea aromei: După distilare, ginul rezultat are o concentrație ridicată de alcool. Pentru a atinge nivelul de alcool dorit și pentru a obține profilul gustativ specific, se adaugă apă distilată. De asemenea, în această etapă se pot ajusta aromele și echilibrul gustului.
 5. Amestecarea (blending): Hendrick's Gin este un gin produs prin amestecarea mai multor loturi de gin distilat separat. Acest proces de amestecare permite obținerea unui profil gustativ consistent și echilibrat în fiecare lot.
 6. Filtrarea și îmbutelierea: După amestecare, ginul este supus unui proces de filtrare pentru a îndepărta impuritățile și pentru a obține o claritate optimă. Apoi, este îmbuteliat în sticle speciale, renumite pentru designul lor distinctiv.

Este important de menționat că aceste etape sunt generale și pot varia ușor în funcție de tehnica specifică și de rețeta secretă a ginurilor Hendrick's. Distileria Hendrick's acordă o atenție deosebită detaliiilor și procesului de producție, pentru a oferi un gin de calitate superioară și o experiență gustativă unică.

ISTORIA BRANDULUI

Hendrick's Gin este un brand celebru de gin cunoscut pentru abordarea sa neconvențională și pentru aromele distinctive. Iată o prezentare a istoriei sale interesante:

Hendrick's Gin a fost lansat în anul 1999 de către William Grant & Sons, o distilerie cu sediul în Scoția. În contrast cu ginurile tradiționale, care urmau rețete clasice și se concentrau pe aromele de ienupăr, Hendrick's Gin a fost creat pentru a oferi o experiență inovatoare și inedită în lumea ginului.

Ceea ce a făcut Hendrick's Gin special încă de la început a fost utilizarea de ingrediente neobișnuite în procesul de distilare. În plus față de ienupăr, Hendrick's Gin utilizează extracte din trandafir de Damasc și castravete englezesc. Aceste ingrediente conferă ginului o notă florală distinctă și un caracter proaspăt și vibrant.

Un alt element care a contribuit la popularitatea Hendrick's Gin a fost prezentarea sa inovatoare. Ginul este ambalat într-o sticlă iconică de culoare închisă, cu o etichetă victoriană și un dop clasic de plută. Designul elegant și unic al sticlei a contribuit la crearea unei identități vizuale puternice și recunoscute pe plan internațional.

Hendrick's Gin a avut un impact semnificativ în revitalizarea popularității ginului și a inspirat o nouă generație de băutori de gin. Aromele sale distincte și imaginea sa unică l-au transformat într-un brand de referință în industria ginului.

De-a lungul anilor, Hendrick's Gin a continuat să inoveze și să exploreze noi arome și tehnici de distilare. Au fost lansate ediții limitate și sortimente speciale, precum Hendrick's Midsummer Solstice Gin, Hendrick's Orbium Gin și altele, adăugând și mai multă varietate și originalitate în portofoliul brandului.

Astăzi, Hendrick's Gin este apreciat pentru calitatea și inovația sa, atrăgând în continuare atenția și admirația pasionaților de gin din întreaga lume.

Review-uri Hendrick's Lunar Gin 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun