ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Hendrick's Neptunia Gin 0.7L

Hendrick's Neptunia Gin 0.7L - 1
Artizanal
Hendrick's Neptunia Gin 0.7L
205,92 lei
Fără TVA: 173,04 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 22819

CARACTERISTICI Hendrick's Neptunia Gin 0.7L

Alcool43.4%
CategorieGin artizanal
Litraj0.7L
Tara de origineScotia
AromeTrandafiri si castraveti
Categorii asociate: GIN, GIN ARTIZANAL, PRODUSE NOI, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului Hendrick's Neptunia Gin 0.7L

CARACTERISTICI

Hendrick’s Neptunia Gin este o lansare limitată care captează magia mării într-un gin. Această creație este rezultatul dorinței Maestrului Distilator Ms. Lesley Gracie de a exprima minunile senzoriale ale coastei printr-un gin. Caracteristicile principale și distinctive ale Hendrick’s Neptunia Gin sunt:

 • Inspirat de mare: Hendrick’s Neptunia Gin este încântat de prospețimea brizei marine și de misterul nesfârșit al vieții marine. Această băutură încearcă să captureze esența magică a mării într-un mod unic.
 • Notele caracteristice ale florei marine: Acest gin aduce în prim plan aromele proaspete și distincte ale florii native de pe coastă. Aceste note sărat-de-floreale îmbogățesc combinația semnătură a Hendrick’s de castraveți și trandafiri, culminând într-un final uimitor de citrice.
 • Finisajul catifelat și echilibrat: Hendrick’s Neptunia Gin se remarcă prin unicitatea sa prin finisajul extrem de catifelat și echilibrat, care completează perfect combinația complexă de arome.
 • Baza captivantă pentru cocktailuri: Hendrick’s Neptunia Gin reprezintă o bază captivantă pentru cocktailuri de gin și este deosebit de potrivit în ginurile clasice, precum Gin & Tonic sau Gin Gimlet. Acest gin oferă o nouă adâncime și bogăție de arome acestor cocktailuri.

În concluzie, Hendrick’s Neptunia Gin este o lansare limitată care aduce în atenție magia și frumusețea mării într-un gin captivant. Cu arome proaspete, delicate și o finisare echilibrată, acest gin oferă o experiență deosebită într-o varietate de cocktailuri. Dacă dorești să explorezi o nouă dimensiune a ginului și să te bucuri de aromele fascinante inspirate de mare, Hendrick’s Neptunia Gin merită cu siguranță să fie încercat. Nu ezita să împărtășești aventurile tale cu acest gin și să te bucuri de momente pline de surprize și inspirație.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Hendrick's Gin este un gin premium distilat în Scoția și este cunoscut pentru aromele sale disticte și pentru sticla sa iconică. Iată câteva etape cheie ale procesului de producție al ginului Hendrick's:

 1. Selectarea și pregătirea ingredientelor: Hendrick's Gin este produs cu o combinație specială de plante, ierburi și fructe. Printre ingredientele cheie se numără ienupărul, coriandrul, lămâia și trandafirul de Damasc. Aceste ingrediente sunt selectate cu grijă și pregătite pentru utilizare.
 2. Macerarea plantelor: După selecție, plantele și ierburile sunt adăugate în alcool neutru de înaltă calitate. Această amestecare este lăsată să macereze pentru o perioadă de timp, în timpul căreia aromele și uleiurile esențiale sunt extrase în lichidul alcoolic.
 3. Distilarea în alambic de cupru: După macerare, lichidul rezultat este distilat în alambicuri de cupru tradiționale. Hendrick's Gin folosește un alambic în stilul unei pot still și un alambic în stilul unei column still. Această combinație unică de distilare adaugă complexitate și caracter distict ginului.
 4. Adăugarea apei și ajustarea aromei: După distilare, ginul rezultat are o concentrație ridicată de alcool. Pentru a atinge nivelul de alcool dorit și pentru a obține profilul gustativ specific, se adaugă apă distilată. De asemenea, în această etapă se pot ajusta aromele și echilibrul gustului.
 5. Amestecarea (blending): Hendrick's Gin este un gin produs prin amestecarea mai multor loturi de gin distilat separat. Acest proces de amestecare permite obținerea unui profil gustativ consistent și echilibrat în fiecare lot.
 6. Filtrarea și îmbutelierea: După amestecare, ginul este supus unui proces de filtrare pentru a îndepărta impuritățile și pentru a obține o claritate optimă. Apoi, este îmbuteliat în sticle speciale, renumite pentru designul lor distinctiv.

Este important de menționat că aceste etape sunt generale și pot varia ușor în funcție de tehnica specifică și de rețeta secretă a ginurilor Hendrick's. Distileria Hendrick's acordă o atenție deosebită detaliiilor și procesului de producție, pentru a oferi un gin de calitate superioară și o experiență gustativă unică.

ISTORIA BRANDULUI

Hendrick's Gin este un brand celebru de gin cunoscut pentru abordarea sa neconvențională și pentru aromele distinctive. Iată o prezentare a istoriei sale interesante:

Hendrick's Gin a fost lansat în anul 1999 de către William Grant & Sons, o distilerie cu sediul în Scoția. În contrast cu ginurile tradiționale, care urmau rețete clasice și se concentrau pe aromele de ienupăr, Hendrick's Gin a fost creat pentru a oferi o experiență inovatoare și inedită în lumea ginului.

Ceea ce a făcut Hendrick's Gin special încă de la început a fost utilizarea de ingrediente neobișnuite în procesul de distilare. În plus față de ienupăr, Hendrick's Gin utilizează extracte din trandafir de Damasc și castravete englezesc. Aceste ingrediente conferă ginului o notă florală distinctă și un caracter proaspăt și vibrant.

Un alt element care a contribuit la popularitatea Hendrick's Gin a fost prezentarea sa inovatoare. Ginul este ambalat într-o sticlă iconică de culoare închisă, cu o etichetă victoriană și un dop clasic de plută. Designul elegant și unic al sticlei a contribuit la crearea unei identități vizuale puternice și recunoscute pe plan internațional.

Hendrick's Gin a avut un impact semnificativ în revitalizarea popularității ginului și a inspirat o nouă generație de băutori de gin. Aromele sale distincte și imaginea sa unică l-au transformat într-un brand de referință în industria ginului.

De-a lungul anilor, Hendrick's Gin a continuat să inoveze și să exploreze noi arome și tehnici de distilare. Au fost lansate ediții limitate și sortimente speciale, precum Hendrick's Midsummer Solstice Gin, Hendrick's Orbium Gin și altele, adăugând și mai multă varietate și originalitate în portofoliul brandului.

Astăzi, Hendrick's Gin este apreciat pentru calitatea și inovația sa, atrăgând în continuare atenția și admirația pasionaților de gin din întreaga lume.

Review-uri Hendrick's Neptunia Gin 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun