ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Ilegal Mezcal

In jurul anului 2004, John Rexer, a inceput sa aduca mezcal din Oaxaca in Antigua pentru a-si aproviziona barul, Café No Se. Mezcalul adus de el la acea vreme nu era nicio marca, doar apartinea dintr-o varietate de sate din Oaxaca printre care Tlacolula, San Lorenzo, Sola De Vega, Santa Catarina Minas, Hierve el Agua, Santiago Matatlan. Mezcal a prins foarte repede devenind popular la scurt timp. 

Marca Ilegal se naste in anul 2006 fiind creata in prima faza doar pentru a-si aproviziona barul din Guatemala. De peste un deceniu, artisti, muzicieni, scriitori si calatori beau Ilegal Mezcal, o bautura artizanala Mexicana cu istorie care include contraband si petreceri in Café No Se, un bar clandestine din centrul muzical din Antigua. Pe spatele ficarei sticle de Ilegal este notat: “Produs initial pentru: Café No Se, Mezcal Bar”

Povestea Ilegal incepe in jurul anului 2004, John Rexer, a inceput sa aduca mezcal din Oaxaca in Antigua pentru a-si aproviziona barul, Café No Se. Mezcalul adus de el la acea vreme nu era nicio marca, ce apartinea dintr-o varietate de sate din Oaxaca. Mezcal a prins foarte repede devenind popular l..
249,99 lei
Fără TVA:210,08 lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)