ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Kura Blended Malt Classic Whisky 0.7L

Kura Blended Malt Classic Whisky 0.7L - 1
Kura Blended Malt Classic Whisky 0.7L
429,59 lei
Fără TVA: 361,00 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 24144

CARACTERISTICI Kura Blended Malt Classic Whisky 0.7L

Alcool40%
CategorieJapanese Blended Malt Whisky
Litraj0.7L
Tara de origineJaponia

Descrierea produsului Kura Blended Malt Classic Whisky 0.7L

CARACTERISTICI

Kura Blended Malt Classic Whisky este o alegere excelentă pentru pasionații de whisky care apreciază un amestec fin și echilibrat. Iată câteva dintre caracteristicile distinctive ale acestei băuturi alcoolice:

 • Tip de whisky: Kura Blended Malt Classic Whisky este un whisky blended malt, ceea ce înseamnă că este obținut prin amestecul mai multor single malt-uri. Aceasta conferă băuturii un profil aromatic complex și bogat.
 • Producție: Acest whisky este produs în Japonia, unde procesul de fabricație al whisky-ului a câștigat o reputație distinctă în ultimele decenii. Expertiza japoneză în fabricarea whisky-ului se regăsește și în Kura Blended Malt Classic Whisky.
 • Maturare: Kura Blended Malt Classic Whisky este maturat în butoaie de lemn, ceea ce îi conferă o caracteristică importantă: notele de aromă și gust din lemn. Aceste note pot include vanilie, condimente și influențe subtile de lemn, care adaugă profunzime și complexitate băuturii.
 • Profil de gust: Acest whisky se caracterizează printr-un gust echilibrat, cu arome subtile și complexe. Poate avea note de fructe uscate, miere, ierburi și condimente, în funcție de varianta specifică a produsului.
 • Finisaj: Finisajul băuturii poate fi lung și catifelat, cu note finale persistente și plăcute.
 • Prezentare: Kura Blended Malt Classic Whisky este îmbuteliat în sticle elegante și atrăgătoare, reflectând atenția la detalii și calitatea produsului.

Prin urmare, te invit să achiziționezi Kura Blended Malt Classic Whisky și să descoperi plăcerea oferită de acest amestec fin și echilibrat, care îți va încânta simțurile și te va purta într-o călătorie gustativă inedită.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Kura Blended Malt Classic Whisky este o băutură whisky de înaltă calitate, produsă de distileria Helios din Japonia. Acest whisky se bucură de o mare atenție acordată detaliiilor și calității procesului de producție. Iată câteva etape cheie ale producției Kura Blended Malt Classic Whisky:

 1. Malțirea și măcinarea: Procesul începe cu selecționarea și malțirea orzului utilizat în producția whisky-ului. Orzul este înmuiat în apă și apoi lăsat să germineze pentru a permite dezvoltarea enzimelor. După germinare, orzul este uscat și măcinat pentru a obține malțul.
 2. Fermentația: Malțul obținut este combinat cu apă caldă într-o cuvă de fermentație. Se adaugă drojdie pentru a iniția procesul de fermentație, în care zaharurile din malț sunt transformate în alcool. Fermentația poate dura câteva zile și are un impact semnificativ asupra profilului de aromă al whisky-ului.
 3. Distilarea: După fermentație, lichidul rezultat, cunoscut sub numele de "wort", este supus distilării. Procesul de distilare se realizează de obicei în două etape în cazul whisky-ului de tip malt. Mai întâi, wort-ul este distilat într-o tăviță de cupru, numită alambicul cu foc deschis, pentru a obține "new make spirit". Acest spirit are o concentrație ridicată de alcool și o aromă caracteristică.
 4. Îmbătrânirea în butoaie: New make spirit este transferat în butoaie de lemn, de obicei, butoaie de stejar, pentru a începe procesul de îmbătrânire. În timpul acestui proces, whisky-ul interacționează cu lemnul butoaielor și extrage arome și caracteristici distincte, precum vanilia, condimentele și taninurile. Durata de îmbătrânire poate varia, dar este adesea de cel puțin trei ani pentru a obține statutul de whisky.
 5. Amestecarea și maturarea: După îmbătrânirea în butoaie, distilerul maestru al Kura Blended Malt Classic Whisky selectează și amestecă diferite loturi de whisky pentru a obține profilul gustativ dorit. Acest proces de amestecare permite echilibrarea și armonizarea aromei și caracteristicilor whisky-ului.
 6. Filtrarea și îmbutelierea: După ce whisky-ul a ajuns la maturitate, acesta este supus unui proces de filtrare pentru a elimina impuritățile și sedimentele. Apoi, whisky-ul este îmbuteliat în sticle de calitate superioară, etichetat și pregătit pentru a fi distribuit și consumat.

Prin aceste etape riguroase, se asigură că Kura Blended Malt Classic Whisky dezvăluie arome complexe, echilibru și o experiență gustativă deosebită. Acest nivel de atenție la detalii confirmă pasiunea și angajamentul distileriei Helios față de producerea unei băuturi whisky de excepție.

ISTORIA BRANDULUI

În adâncul insulei Okinawa, în mijlocul unui peisaj tropical învăluit într-un aer cald și umed, se află o distilerie ce a căpătat o reputație inegalabilă în lumea whisky-ului: Helios Distillery. Aici, pasiunea și arta se împletesc sub îndrumarea pricepută a meșterilor distilatori, iar rezultatul este reprezentat de whisky-urile Kura.

Fiecare picătură de Kura este o călătorie în timp și spațiu, care dezvăluie trecutul și prezentul încântător al acestei insule pline de tradiție. Cu o abordare inovatoare și o grijă meticuloasă, whisky-urile Kura reușesc să îmbine metodele tradiționale de producție cu influențele unice ale insulei Okinawa.

Pe meleagurile acestei insule, misteriosul lemn de stejar japonez, cunoscut sub numele de Mizunara, capătă viață. Tancurile de îmbătrânire Mizunara, în care whisky-ul Kura își păstrează timpul și se definește, emană arome hipnotice de vanilie, condimente și un parfum exotic de lemn. Este în această adâncă conexiune cu natura încântătoare și cu spiritul insulei că se află secretul unic al whisky-urilor Kura.

Dar povestea nu se oprește aici. În adâncul acestui loc sacru, whisky-ul Kura își îmbrățișează identitatea "Pure Malt", adică un whisky alcătuit exclusiv din malțuri, fără a adăuga alte cereale. Acest angajament profund față de autenticitate și calitate superioară conferă fiecărei înghițituri o notă de noblețe și distinctivitate.

Cu fiecare strop din acest licor magic, pasiunea, experiența și dedicarea artiștilor distilatori se resimt într-un dans delicat al aromelor și gusturilor. Fie că te bucuri de Kura The Whisky, de Kura Single Malt sau de edițiile limitate cu personalități unice, fiecare experiență este un testament al măiestriei și excelenței distileriei Helios.

Pe lângă recunoașterea și premiile obținute în competițiile internaționale, whisky-urile Kura rămân simboluri ale unei moșteniri prețioase și oaspeți fidei în casele iubitorilor de whisky din întreaga lume. Prin fiecare pahar savurat, se conturează o poveste a tradiției și a inovației, în care arta distilării și frumusețea naturii se unesc într-un armonios elogiu adus whisky-ului.

Kura este nu doar o băutură, ci o experiență captivantă, o călătorie în lumea whisky-ului japonez care își dezvăluie secretele cu fiecare înghițitură. Descoperă această bijuterie distilată și lasă-te purtat într-o călătorie senzorială, în care timpul își suspendă granițele și gusturile rafinate te îmbrățișează cu delicatețe.

Review-uri Kura Blended Malt Classic Whisky 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate