Meniu Produse
Cosul tau de produse
Super Sale -10% REDUCERE la mii de produse

Label 5

Brand: Label 5
Distileria de cereale Starlaw este o distilerie de ultima generatie care se dezvolta fara incetare. Label 5 Classic Black este un blend incantatori care reuseste sa reuneasca o serie din cele mai fine whisky-uri de cereale si whisky-uri de malt, unele dintre ele de la Glen Moray Distillery, maturate..
49,69 lei 55,21 lei
Fără TVA:41,76 lei
Brand: Label 5
Label 5 este un whisky obtinut din cele mai fine whisky-uri de cereale si whisky-uri de malt, unele dintre ele de la Glen Moray Distillery. Acest sortiment incantatori isi construieste caracterul prin aceasta serie de malturi maturate in butoaie din lemn de stejar sub ingrijirea constanta a maestrul..
62,12 lei 69,02 lei
Fără TVA:52,20 lei
Brand: Label 5
Respectand traditiile, Label 5 este o combinatie dintre cele mai fine whisky de cereale si whisky-uri de malt, unele dintre ele de la Glen Moray Distillery. Distileria de cereale Starlaw este o distilerie de ultima generatie care se dezvolta fara incetare. Cu o supraveghere completa a productiei de ..
101,52 lei 112,80 lei
Fără TVA:85,31 lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate