Meniu Categorii Produse
Cosul tau de produse
Datorită zilelor libere naționale toate comenzile plasate în intervalul 26 noi.-1 dec. vor fi livrate în perioada 2-3 decembrie.


Masca del Tacco Li Filitti Primitivo di Manduria Riserva 0.75L

Masca del Tacco Li Filitti Primitivo di Manduria Riserva 0.75L
Discount 10% la
toate produsele!
-10 %
Masca del Tacco Li Filitti Primitivo di Manduria Riserva 0.75L
LIVRARE RAPIDĂ
Livrăm oriunde - GRATUIT la comenzi cu valoarea peste
250 lei, în rest e 19.99 lei.
PRODUSE ORIGINALE
Garantăm originalitatea și calitatea produselor. Suntem certificați ISO 9001 si 14001.
CUMPERI LINIȘTIT
E în regulă să te razgândești, la noi ai drept de retur 14 zile.
67,49 lei
74,99 lei
Fără TVA: 56,72 lei
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Cod Produs: 28485
CARACTERISTICI
Premii98 Luca Maroni, 5 Grappoli Bibenda, Medalie aur Mundus Vini, Medalie aur Berliner Wine Trophy
Soi strugurePrimitivo
Alcool14.5%
CategorieVin rosu
Litraj0.75L
RegiunePuglia
StilSec
Tara de origineItalia

Ghidat de experienta tatalui sau Armando, in 2010 Felice Mergè cumpara si renoveaza cladirea cunoscuta sub numele de Cooperativa Municipala a Producatorilor din Erchie, activa din 1949. Redenumita ca Masca del Tacco, crama este restaurata in splendoarea rurala a trecutului, imbogatita cu utilaje de varf si tehnici de productie inovatoare, menite sa imbunatateasca calitatea vinurilor, fara a afecta totusi traditionalitatea acestora. Caldura pamantului si influenta marii, efortul fermierilor care lucreaza pamantul, clima, contribuie la crearea vinurilor Masca del Tacco unice. Prelucrarea strugurilor proaspeti fara zdrobire cu ajutorul curelelor, in rezervoare deschise si la temperatura controlata cu macerare prelungita. Maturarea nu mai putin de 24 de luni incepand cu data de 31 martie a anului urmator, dintre care nu mai putin de 9 butoaie de lemn de diferite esente.

Culoare: rosu-rubin inchis si luminos.

Mirosul: intens de fructe rosii coapte,coacaz rosu si flori uscate violete,accente picante si un fundal intunecat de grafit si pulbere de cacao amara.

Pe palat: moale, structurat si elegant, infundat in senzatiile de fructe si vegetale echilibrate de prospetimea si aroma fructata, care ii confera un echilibru excelent si o persistenta indelungata.

Temperatura de servire:16/18° C.

Asocieri gastronomice: ideal cu paste cu sos de carne de mistret,vanat,fripturi,branzeturi de varsta medie ,carne de oaie si capra.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate