Meniu Produse
Cosul tau de produse
Super Sale -10% REDUCERE la mii de produse

Mezcal Nucano

Mezcal Nucano se naste din dorinta a doi tineri oaxacani de a face cunoscuta aceasta bautura distilata din agave care nu primise recunoasterea mondiala pe care o merita. Acestia au inceput sa viziteze diferite orase in care se produce mezcal artizanal pentru a studia tehnicile lor de productie si importanta mezcalului in comunitatile lor. Mezcal Nucano este disponibil datorita eforturilor, a pasiunii pentru cultura si traditie, fiind produs in forma sa cea mai pura si traditionala.

Nucano (Marele Foc) a fost un personaj important in istoria Oaxaca, a fost un curajos razboinic mixtec care s-a indragostit de printesa zapoteca Donaji si in numele acestei iubiri a cautat sa aduca pacea celor doua natiuni. 

Nucano este un mezcal 100% artizanal din regiunea San Dionisio Ocotepec din statul Oaxaca. Dorinta a doi tineri oaxacani de a face cunoscuta bautura distilata din agave care nu primise recunoasterea mondiala pe care o merita, duce la nasterea acestui mezcal artizanal unic. Acestia au inceput sa vizi..
258,75 lei 287,50 lei
Fără TVA:217,44 lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate