Meniu Categorii Produse
Cosul tau de produse
Plata cu cardul = transport 5.99 lei în loc de 19.99 lei
Oradea și zona metropolitană transport gratuit

Mezcal San Cosme

O poveste magica inconjoara Mezcal San Cosme de la origini pana la experienta gustului sau de neuitat. Aceasta bautura legendara reflecta exoticitatea unei culturi cu origini mitice, care respecta istoria facinanta si complexa.

Mezcal San Cosme isi imprumuta numele de la Sfantul Cosma, care alaturi de fratele sau geaman Damian este venerat ca Sfantul Patron al Doctorilor. Au sfidat moartea in mai mai multe ocazii si chiar si dupa moarte, li se atribuie minunile, aparand in vise, vindecandu-I pe cei care ii implora. Mezcal San Cosme este gustul traditiilor ancestrale.

Disponibilitate: În Stoc
Mezcal San Cosme este gustul traditiilor ancestrale, o poveste magica inconjurandu-l, de la originile sale pana la experienta gustului sau exotic. Sortimentul este unic si pastreaza traditia precoloniala a Mexicului. Acest Mezcal este realizat sub atenta supraveghiere a mesterilor care respecta pas ..
198,77 lei 220,85 lei
Fără TVA:167,03 lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate