ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Mozart

Brand: Mozart
CARACTERISTICIMozart Lichior Dark Chocolate Cream 0.5L este cunoscut pentru a avea următoarele caracteristici:Gust bogat de ciocolată neagră: Acest lichior se remarcă prin gustul său intens și autentic de ciocolată neagră. Aromele profunde și notele de cacao îmbogățesc experiența de degustare.Tex..
72,08 lei
Fără TVA:60,57 lei
Brand: Mozart
CARACTERISTICIMozart Lichior Dark Chocolate Cream este apreciat pentru gustul său bogat și intens de ciocolată neagră, oferind o experiență decadentă și rafinată. Iată câteva caracteristici ale acestui lichior:Gustul delicios al ciocolatei negre: Lichiorul Dark Chocolate Cream are un gust profun..
82,39 lei
Fără TVA:69,24 lei
Brand: Mozart
CARACTERISTICILichiorul Mozart Pumpkin Spice Chocolate este o delicioasă creație a maeștrilor în arta ciocolatei. Cu o armonioasă combinație de arome, acest lichior cremos te îmbie cu gustul catifelat al ciocolatei cu lapte, învăluit într-o paletă de arome seducătoare. Dovleacul natural, caramelul d..
66,94 lei
Fără TVA:56,25 lei
Brand: Mozart
CARACTERISTICILichiorul Mozart Strawberry White Chocolate Cream 0.5L este un lichior delicios și aromat, care oferă o combinație rafinată de gusturi. Iată câteva caracteristici ale acestui lichior:Aromă intensă de căpșuni: Lichiorul Mozart Strawberry White Chocolate Cream are o aromă puternică ..
65,91 lei
Fără TVA:55,39 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)