ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Mozart

Brand: Mozart
CARACTERISTICIMozart Lichior Dark Chocolate Cream 0.5L este cunoscut pentru a avea următoarele caracteristici:Gust bogat de ciocolată neagră: Acest lichior se remarcă prin gustul său intens și autentic de ciocolată neagră. Aromele profunde și notele de cacao îmbogățesc experiența de degustare.Tex..
64,88 lei 72,08 lei
Fără TVA:54,52 lei
Brand: Mozart
CARACTERISTICIMozart Lichior Dark Chocolate Cream este apreciat pentru gustul său bogat și intens de ciocolată neagră, oferind o experiență decadentă și rafinată. Iată câteva caracteristici ale acestui lichior:Gustul delicios al ciocolatei negre: Lichiorul Dark Chocolate Cream are un gust profun..
74,15 lei 82,39 lei
Fără TVA:62,31 lei
Brand: Mozart
CARACTERISTICILichiorul Mozart Gold Chocolate Cream este o alegere excelentă pentru iubitorii de arome dulci și ciocolată. Aceasta este o prezentare mai mare, de 0,7 litri, care oferă suficientă cantitate pentru a te bucura de această delicioasă băutură la o ocazie specială, alături de cei dragi..
74,15 lei 82,39 lei
Fără TVA:62,31 lei
Brand: Mozart
CARACTERISTICIMozart Lichior Mixed Flavours 3 sticle x 0.05L este un set care conține trei sticle de lichior în arome diferite, fiecare sticlă având o capacitate de 0.05L. Setul include o sticlă de lichior Gold Chocolate Cream, o sticlă de lichior Dark Chocolate Cream și o sticlă de White Chocol..
51,85 lei 57,61 lei
Fără TVA:43,57 lei
Brand: Mozart
CARACTERISTICILichiorul Mozart Pumpkin Spice Chocolate este o delicioasă creație a maeștrilor în arta ciocolatei. Cu o armonioasă combinație de arome, acest lichior cremos te îmbie cu gustul catifelat al ciocolatei cu lapte, învăluit într-o paletă de arome seducătoare. Dovleacul natural, caramelul d..
60,24 lei 66,94 lei
Fără TVA:50,62 lei
Brand: Mozart
CARACTERISTICILichiorul Mozart White Chocolate Vanilla Cream este apreciat pentru aromele sale bogate și textura sa catifelată. Iată câteva dintre caracteristicile sale:Arome delicioase: Lichiorul are arome intense și autentice de ciocolată albă și vanilie. Notele dulci și cremoase de ciocolată..
59,32 lei 65,91 lei
Fără TVA:49,85 lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate