ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Mozart Dark Chocolate Cream Lichior 0.7L

Mozart Dark Chocolate Cream Lichior 0.7L - 1
Mozart Dark Chocolate Cream Lichior 0.7L
82,39 lei
Fără TVA: 69,24 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 576

CARACTERISTICI Mozart Dark Chocolate Cream Lichior 0.7L

Alcool17%
CategorieLichior
Litraj0.7L
StilCream
Tara de origineAustria
AromeCiocolata neagra
Categorii asociate: LICHIOR, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului Mozart Dark Chocolate Cream Lichior 0.7L

CARACTERISTICI

Mozart Lichior Dark Chocolate Cream este apreciat pentru gustul său bogat și intens de ciocolată neagră, oferind o experiență decadentă și rafinată. Iată câteva caracteristici ale acestui lichior:

 • Gustul delicios al ciocolatei negre: Lichiorul Dark Chocolate Cream are un gust profund și autentic de ciocolată neagră. Aromele intense de cacao se îmbină armonios cu notele de vanilie și alte arome subtile, creând o experiență plină de satisfacție pentru iubitorii de ciocolată.
 • Textură catifelată: Datorită amestecului de smântână fină și ciocolată, lichiorul are o textură catifelată și cremoasă. Aceasta adaugă o notă de lux și bogăție la experiența de degustare.
 • Aromă intensă: Mozart Lichior Dark Chocolate Cream emană un buchet aromat seducător, cu note bogate de ciocolată neagră și vanilie. Aromele se regăsesc atât în nas, cât și în gust, amplificând plăcerea degustării.
 • Finisaj lung și echilibrat: După ce gustul savuros de ciocolată umple papilele gustative, lichiorul oferă un finisaj lung și echilibrat. Aromele persistă plăcut în gură, oferind o senzație persistentă și memorabilă.
 • Versatilitate în mixologie: Mozart Lichior Dark Chocolate Cream poate fi savurat simplu, pe gheață sau poate fi utilizat ca ingredient în cocktailuri sofisticate. Aroma sa intensă și textura sa cremoasă îl fac un companion versatil în experimentarea cu diverse băuturi mixte.

Este important de menționat că aceste caracteristici pot varia în funcție de preferințele individuale și modul de servire al lichiorului. Mozart Lichior Dark Chocolate Cream este apreciat de iubitorii de ciocolată și de cei care apreciază lichiorul de înaltă calitate, reprezentând o opțiune atrăgătoare pentru momentele de răsfăț și relaxare.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Etapele de producție ale lichiorului Mozart Dark Chocolate Cream implică o serie de procese pentru a crea gustul și calitatea dorite. Iată o descriere generală a acestor etape:

 1. Selecția ingredientelor: Mozart utilizează ciocolată neagră de înaltă calitate și smântână proaspătă pentru a crea lichiorul Dark Chocolate Cream. Aceste ingrediente fine sunt selectate cu grijă pentru a asigura gustul bogat și autentic.
 2. Prepararea ciocolatei: Ciocolata neagră este topită și pregătită pentru a forma baza lichiorului. Acest proces poate implica temperarea ciocolatei, astfel încât să obțină o textură fină și să nu se cristalizeze.
 3. Amestecarea ingredientelor: Ciocolata topită este combinată cu smântâna proaspătă și alte ingrediente secrete, care pot include vanilie și alte arome naturale. Aceste ingrediente sunt amestecate cu atenție pentru a obține echilibrul perfect între dulceață și amărăciunea subtilă a ciocolatei.
 4. Distilarea de vodcă: În procesul de producție a lichiorului Mozart Dark Chocolate Cream, se utilizează și o distilare specială de vodcă premium. Acest pas adaugă complexitate și note subtile în lichior, contribuind la profunzimea gustului final.
 5. Maturarea și omogenizarea: Lichiorul este supus unei perioade de maturare pentru ca aromele să se combine și să se dezvolte în mod corespunzător. Acest proces permite și omogenizarea ingredientelor, asigurând un gust uniform și o textură catifelată.
 6. Ambalarea: După finalizarea procesului de producție și maturare, lichiorul Mozart Dark Chocolate Cream este îmbuteliat în sticle elegante, care păstrează prospețimea și aromele sale.

Este important de menționat că fiecare distilerie poate avea propriile metode și procese specifice de producție. Mozart Lichior Dark Chocolate Cream este produs cu mare atenție la detalii și cu utilizarea unor ingrediente fine, pentru a oferi o experiență autentică și de calitate superioară în fiecare înghițitură.

ISTORICUL BRANDULUI

Distileria Mozart, cunoscută pentru producția de lichioruri de calitate, are o istorie interesantă și bogată. Iată un rezumat al istoriei acestei distilerii:

Fondată în anul 1954 în Salzburg, Austria, distileria Mozart a început producția de lichioruri sub numele de "Mozart Distillery GmbH". Inițial, focusul distileriei era pe producția de lichioruri de ciocolată și produse pe bază de ciocolată, combinând arta confecționării ciocolatei cu arta distilării.

Mozart a fost una dintre primele distilerii care a explorat tehnica de a combina distilarea cu procesele de fabricare a ciocolatei. Acest lucru a dus la dezvoltarea unui proces unic de producție, în care ingredientele de înaltă calitate, precum cacaoa, vanilia și alte arome naturale, sunt integrate armonios în lichiorurile lor.

În anii '80, distileria Mozart a fost preluată de grupul austriac Henkell & Co., ceea ce a contribuit la extinderea și promovarea internațională a mărcii. Această asociere strategică a adus o mai mare vizibilitate produselor Mozart pe plan global.

Astăzi, lichiorurile Mozart sunt recunoscute pentru calitatea lor superioară, autenticitatea ingredientelor și atenția la detalii în procesul de producție. Aceste lichioruri au câștigat numeroase premii și au devenit apreciate în întreaga lume pentru aromele lor rafinate și gustul remarcabil.

Distileria Mozart produce o gamă diversă de lichioruri, inclusiv cele pe bază de ciocolată, cum ar fi Mozart Dark Chocolate, Mozart White Chocolate și Mozart Gold Chocolate. Aceste lichioruri sunt adesea considerate delicii pentru iubitorii de ciocolată și se pot savura ca atare, în cocktailuri sau ca ingrediente în deserturi sofisticate.

Prin tradiția și inovația sa, distileria Mozart continuă să ofere lichioruri de înaltă calitate și să impresioneze cu aromele lor distinse. Datorită atenției lor la detalii și pasiunii pentru perfecțiune, lichiorurile Mozart sunt adesea considerate o alegere de top pentru iubitorii de lichioruri fine și pentru cei care doresc să experimenteze arome rafinate și unice.

Review-uri Mozart Dark Chocolate Cream Lichior 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun