ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Mozart White Chocolate Vanilla Cream Lichior 0.5L

Mozart White Chocolate Vanilla Cream Lichior 0.5L - 1
Mozart White Chocolate Vanilla Cream Lichior 0.5L
65,91 lei
Fără TVA: 55,39 lei
 • Disponibilitate: Stoc Epuizat
 • Cod: 2431

CARACTERISTICI Mozart White Chocolate Vanilla Cream Lichior 0.5L

Alcool15%
CategorieLichior
Litraj0.5L
StilCream
Tara de origineAustria
AromeVanilie
Categorii asociate: LICHIOR, PRODUSE NOI, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului Mozart White Chocolate Vanilla Cream Lichior 0.5L

CARACTERISTICI

Lichiorul Mozart White Chocolate Vanilla Cream este apreciat pentru aromele sale bogate și textura sa catifelată. Iată câteva dintre caracteristicile sale:

 • Arome delicioase: Lichiorul are arome intense și autentice de ciocolată albă și vanilie. Notele dulci și cremoase de ciocolată albă se îmbină armonios cu aromele dulci și vanilate ale vaniliei, creând o experiență olfactivă tentantă.
 • Gust bogat și echilibrat: La degustare, lichiorul oferă o explozie de arome de ciocolată albă, cu accente de vanilie și nuanțe subtile de caramel. Gustul său dulce este bine echilibrat, astfel încât să nu fie prea înăbușitor, ci să ofere o plăcere rafinată și echilibrată.
 • Textură cremoasă: Una dintre caracteristicile distincte ale lichiorului Mozart White Chocolate Vanilla Cream este textura sa catifelată și cremoasă. Aceasta se datorează atenției acordate procesului de producție și amestecării atente a ingredientelor, care conferă lichiorului o consistență plăcută în gură.
 • Finisaj lung și plăcut: După ce gustul se estompează, lichiorul lasă în urmă o senzație persistentă și plăcută de ciocolată albă și vanilie. Finisajul său lung încântă papilele gustative și invită la încercarea unei noi înghițituri.
 • Versatilitate în utilizare: Lichiorul Mozart White Chocolate Vanilla Cream poate fi savurat ca atare, servit cu gheață sau folosit în diverse combinații și cocktailuri. Se potriveste de minune alături de cafea, ciocolată caldă sau deserturi cu aromă de vanilie.

Este important de menționat că gusturile individuale pot varia, iar aceste caracteristici sunt o descriere generală a lichiorului Mozart White Chocolate Vanilla Cream. Recomandăm să savurați acest lichior pentru a descoperi și aprecia pe deplin aromele sale unice.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Lichiorul Mozart White Chocolate Vanilla Cream este recunoscut pentru aromele sale bogate de ciocolată albă și vanilie. Procesul de producție al acestui lichior implică mai multe etape, după cum urmează:

 1. Selecția ingredientelor: Pentru a obține un lichior de calitate superioară, distileria Mozart selectează cu grijă ingredientele de înaltă calitate. Acestea includ ciocolată albă fină și vanilie autentică.
 2. Distilarea: Procesul începe cu distilarea alcoolului pur și a altor ingrediente necesare pentru a crea baza lichiorului. Acest pas asigură obținerea unui alcool curat și de calitate, care va fi apoi combinat cu celelalte ingrediente.
 3. Amestecarea și aromatizarea: După distilare, alcoolul este combinat cu ciocolata albă și vanilie. Aromatizarea se realizează prin îmbinarea aromei de ciocolată albă cremoasă și a aromei dulci și vanilate a vaniliei.
 4. Omogenizarea și îmbogățirea texturii: Pentru a crea o textură catifelată și cremoasă, lichiorul este omogenizat și îmbogățit prin adăugarea de ingrediente suplimentare. Acest pas este important pentru a asigura consistența și calitatea uniformă a lichiorului.
 5. Maturarea: După amestecare, lichiorul este supus unui proces de maturare controlată în care aromele și aromele se îmbină și se dezvoltă în mod armonios. Durata maturării poate varia în funcție de rețeta specifică a lichiorului și de preferințele producătorului.
 6. Filtrarea și îmbutelierea: Înainte de a fi îmbuteliat, lichiorul este supus unei etape de filtrare pentru a îndepărta orice impurități și a obține un produs finit clar și transparent. Apoi, este îmbuteliat în sticle elegante și pregătit pentru distribuție.

Este important de menționat că fiecare distilerie poate avea propriile metode și secrete în procesul lor de producție, iar informațiile specifice despre etapele de producție ale lichiorului Mozart White Chocolate Vanilla Cream sunt păstrate de distileria Mozart GmbH.

ISTORICUL BRANDULUI

Distileria Mozart, cunoscută pentru producția de lichioruri de calitate, are o istorie interesantă și bogată. Iată un rezumat al istoriei acestei distilerii:

Fondată în anul 1954 în Salzburg, Austria, distileria Mozart a început producția de lichioruri sub numele de "Mozart Distillery GmbH". Inițial, focusul distileriei era pe producția de lichioruri de ciocolată și produse pe bază de ciocolată, combinând arta confecționării ciocolatei cu arta distilării.

Mozart a fost una dintre primele distilerii care a explorat tehnica de a combina distilarea cu procesele de fabricare a ciocolatei. Acest lucru a dus la dezvoltarea unui proces unic de producție, în care ingredientele de înaltă calitate, precum cacaoa, vanilia și alte arome naturale, sunt integrate armonios în lichiorurile lor.

În anii '80, distileria Mozart a fost preluată de grupul austriac Henkell & Co., ceea ce a contribuit la extinderea și promovarea internațională a mărcii. Această asociere strategică a adus o mai mare vizibilitate produselor Mozart pe plan global.

Astăzi, lichiorurile Mozart sunt recunoscute pentru calitatea lor superioară, autenticitatea ingredientelor și atenția la detalii în procesul de producție. Aceste lichioruri au câștigat numeroase premii și au devenit apreciate în întreaga lume pentru aromele lor rafinate și gustul remarcabil.

Distileria Mozart produce o gamă diversă de lichioruri, inclusiv cele pe bază de ciocolată, cum ar fi Mozart Dark Chocolate, Mozart White Chocolate și Mozart Gold Chocolate. Aceste lichioruri sunt adesea considerate delicii pentru iubitorii de ciocolată și se pot savura ca atare, în cocktailuri sau ca ingrediente în deserturi sofisticate.

Prin tradiția și inovația sa, distileria Mozart continuă să ofere lichioruri de înaltă calitate și să impresioneze cu aromele lor distinse. Datorită atenției lor la detalii și pasiunii pentru perfecțiune, lichiorurile Mozart sunt adesea considerate o alegere de top pentru iubitorii de lichioruri fine și pentru cei care doresc să experimenteze arome rafinate și unice.

Review-uri Mozart White Chocolate Vanilla Cream Lichior 0.5L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun