ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Mulata

Brand: Mulata
Romul Mulata este unul dintre cele mai vandute romuri din Cuba, tara sa natala si este realizat in diferite distilerii din Cuba, devenind tot mai popular si in Europa. Distileriile folosesc pentru a produce romul doar siropuri de trestie de zahar cubanez si butoaie de stejar pentru intensificarea ar..
113,28 lei
Fără TVA:95,19 lei
Brand: Mulata
Romul Mulata este unul dintre cele mai vandute romuri din Cuba, tara sa natala si este realizat in diferite distilerii din Cuba, devenind tot mai popular si in Europa cu cel mai important punct de imbuteliere pentru export aflat in Santa Fe. Distileriile folosesc pentru a produce romul doar siropuri..
99,99 lei
Fără TVA:84,03 lei
Brand: Mulata
Romul Mulata este realizat in diferite distilerii din Cuba si este unul dintre cele mai vandute romuri din tara sa natala, dar acum incepe sa devina tot mai popular si in Europa. Cel mai important punct de imbuteliere pentru export se afla in Santa Fe. Romul Mulata este realizat exclusiv din sirop d..
69,98 lei
Fără TVA:58,81 lei
Brand: Mulata
Realizat in diferite distilerii din Cuba, romul Mulata este unul dintre cele mai vandute romuri din tara sa natala, dar acum incepe sa devina tot mai popular si in Europa. Romul Mulata este realizat exclusiv din sirop de trestie cubanez, iar pentru maturarea lui se folosesc butoaie de stejar alb und..
299,88 lei
Fără TVA:252,00 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)