ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Nonino Il Moscato di Nonino Grappa 0.7L

Nonino Il Moscato di Nonino Grappa 0.7L - 1
Nonino Il Moscato di Nonino Grappa 0.7L
169,99 lei
Fără TVA: 142,85 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 26891

CARACTERISTICI Nonino Il Moscato di Nonino Grappa 0.7L

Alcool41%
CategorieGrappa
Litraj0.7L
Tara de origineItalia
Categorii asociate: TRADITIONAL, GRAPPA, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului Nonino Il Moscato di Nonino Grappa 0.7L

1897 anul in care Orazio Nonino, fondatorul familiei, stabileste la Ronchi di Percoto premisele distileriei sale care pana atunci existau ca un itinerant inca montat pe roti. Compania Nonino avand mai mult de 120 de ani de distilare folosind metoda artizanala. Grappa este cel mai vechi si traditional distilat al Italiei de Nord. Se obtine distiland partea solida a
struguri. In 1 decembrie 1973, Benito si Giannola Nonino creeaza un singur sortiment de grappa, Monovitigno Nonino, distiland fructele de struguri Picolit separate de celelalte. Fermentare sub vid, in rezervoare din otel inoxidabil la temperatura controlata, urmata imediat de distilare in interior pentru a evita fermentatiile secundare daunatoare. 100% distilare artizanala in loturi cu aburi exclusiviste, rezultatul inovatiei al lui Benito Nonino, care, cu eliminarea capetelor si cozilor, permite selectarea partii cele mai pure de grappa. Productie strict legata de recolta de struguri din anul respectiv.
Odihna de la sase luni la un an in rezervoare din otel inoxidabil. Nonino il Moscato este o grappa eleganta, aromata, moale si senzuala cu parfumul trandafirilor, salviei si vanilie. Asocieri gastronomice : perfecta cu peste si sushi, branzeturi, dulciuri pe baza de crema. Ideal servit la sfarsitul unei mese sau in orice moment al zilei, este o sursa de placere reala!

Review-uri Nonino Il Moscato di Nonino Grappa 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun