Nonino Lo Chardonnay di Nonino Grappa 0.7L
Nonino Lo Chardonnay di Nonino Grappa 0.7L
169,99 lei
Fără TVA: 142,85 lei
- Disponibilitate: În Stoc
- Cod: 26889
Unele dintre aceste module cookie sunt esențiale, în timp ce altele ne ajută să vă îmbunătățim experiența prin furnizarea de informații despre modul în care este utilizat site-ul.
Permite stocarea (cum ar fi cookie-urile) legată de publicitate
Permite stocarea care sprijină funcționalitatea site-ului web sau a aplicației, de exemplu, setările de limbă
Permite stocarea legată de personalizare, de exemplu, recomandări video
Permite stocarea legată de securitate, cum ar fi funcționalitatea de autentificare, prevenirea fraudei și alte tipuri de protecție a utilizatorilor.
CARACTERISTICI Nonino Lo Chardonnay di Nonino Grappa 0.7L | |
Alcool | 41% |
Categorie | Grappa |
Litraj | 0.7L |
Tara de origine | Italia |
1897
anul in care Orazio Nonino, fondatorul familiei, stabileste la Ronchi di
Percoto premisele distileriei sale care pana atunci existau ca un itinerant
inca montat pe roti. Compania Nonino avand mai mult de 120 de ani de
distilare folosind metoda artizanala. Grappa este cel mai vechi si
traditional distilat al Italiei de Nord. Se obtine distiland partea solida
a
struguri. In 1 decembrie 1973, Benito si Giannola Nonino creeaza un singur
sortiment de grappa, Monovitigno Nonino, distiland fructele de struguri
Picolit separate de celelalte. Strugurii chardonnay sunt recolati proaspeti
in stare lor perfect moale. Fermentare sub vid, in
rezervoare din otel inoxidabil la temperatura controlata, urmata imediat de
distilare in interior pentru a evita fermentatiile secundare daunatoare. 100%
distilare artizanala in loturi cu aburi exclusiviste, rezultatul inovatiei al
lui Benito Nonino, care, cu eliminarea capetelor si cozilor, permite
selectarea partii cele mai pure de grappa. Productie strict legata de recolta
de struguri din anul respectiv.Odihna de la sase luni la un an in rezervoare
din otel inoxidabil.
Nonino Lo Chardonnay este rafinat si elegant, acesta iti
aminteste mirosul de paine, vanilie si produse de patiserie. In gura un miros
de ciocolata si migdale decojite. Asocieri gastronomice : perfecta cu peste
si sushi, adaugat la risotto. Ideal servit la sfarsitul unei mese sau in
orice moment al zilei, este o sursa de placere reala!