ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Oscar Amaro Carciofo 1L Bitter

Oscar Amaro Carciofo 1L Bitter - 1
Oscar Amaro Carciofo 1L Bitter
59,99 lei
Fără TVA: 50,41 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 19594

CARACTERISTICI Oscar Amaro Carciofo 1L Bitter

Alcool17%
CategorieBitter
Litraj1L
StilAmaro
Tara de origineItalia
AromeAnghinare

Descrierea produsului Oscar Amaro Carciofo 1L Bitter

CARACTERISTICI

Lichiorul Carciofo este un lichior italian cu o aromă distinctivă și o istorie interesantă. Iată câteva informații despre caracteristicile și modalitatea de savurare a acestui lichior:

 • Ingrediente și aromă: Lichiorul Carciofo este realizat dintr-o combinație de plante, inclusiv frunze de carciofi (anghinare), plante amare și ierburi aromatice. Ingredientul principal, carcioful, îi conferă lichiorului o notă distinctivă și ușor amăruie, cu accente de artar și piper negru.
 • Producție: Producția lichiorului Carciofo implică macerarea plantelor în alcool și apoi distilarea rezultatului. Procesul de producție și rețeta exactă sunt păstrate în secret de către producător.
 • Aprecierea și gustul: Carciofo este apreciat pentru complexitatea sa de arome. Gustul său echilibrat combină notele amărui cu un ușor dulceag și un finisaj ierbos-aspru. Aroma sa bogată și distinctivă poate fi savurată atât în stare pură, cât și în combinație cu alte băuturi.
 • Savurare: Există mai multe moduri de a savura lichiorul Carciofo, iar preferințele pot varia în funcție de gusturile individuale. Iată câteva opțiuni:
  • Carciofo pur: Lichiorul poate fi servit într-un pahar la temperatura camerei. Gustați-l înghițitură cu înghițitură pentru a aprecia aromele complexe.
  • Carciofo cu gheață: Adăugarea câtorva cuburi de gheață în pahar poate dilua puțin intensitatea amăruie și poate aduce o notă de prospețime.
  • Carciofo tonic: Puteți combina lichiorul Carciofo cu apă tonică și gheață pentru a obține o băutură răcoritoare și ușor amăruie.
  • Carciofo în cocktailuri: Lichiorul Carciofo poate fi, de asemenea, folosit într-o varietate de cocktailuri creative. Poate fi amestecat cu gin, vermut, suc de lămâie sau alte ingrediente, în funcție de preferințe.
 • Recomandări culinare: Carciofo poate fi folosit în bucătărie pentru a adăuga o notă interesantă unor preparate. Este adesea utilizat în cocktailuri culinare și în rețete de deserturi.

Este important de menționat că gusturile individuale pot varia, așa că este posibil să doriți să încercați lichiorul Carciofo în diferite moduri pentru a descoperi cum vă place cel mai mult să-l savurați.

INGREDIENTE

Principalele ingrediente utilizate în obținerea lichiorului Carciofo sunt următoarele:

 1. Frunze de carciofi: Carciofo (anghinarea) este o plantă legumicolă cu flori din familia Asteraceae, cunoscută pentru capăcelele sale mari, comestibile, numite inflorescențe, care sunt utilizate în prepararea diverselor mâncăruri și băuturi, inclusiv în producția de lichior Carciofo. De asemenea, frunzele de carciofi sunt recoltate și utilizate pentru a obține extractul cu gust amărui și distinctiv.
 2. Plante amare: Lichiorul Carciofo conține o combinație de plante amare, care adaugă complexitate și profunzime gustului. Aceste plante pot include ierburi amare, rădăcini și alte ingrediente secrete specificate în rețeta originală a producătorului.
 3. Ierburi aromatice: Pentru a adăuga o notă aromată și o complexitate suplimentară, lichiorul Carciofo poate conține diverse ierburi și condimente. Acest amestec de ierburi aromatice contribuie la caracteristicile sale distincte.
 4. Alcool: Pentru producția lichiorului Carciofo, plantele și ierburile menționate mai sus sunt macerate în alcool, într-un proces care extrage aromele și compușii din ingrediente.

Este important de menționat că rețeta exactă și proporțiile precise ale ingredientelor utilizate în Carciofo sunt păstrate în secret de către producătorul lichiorului. Acest lucru îi permite să mențină consistența și calitatea distinctivă a produsului în timp.

ISTORIA BRANDULUI

Distillati Group produce și distribuie peste 40 de tipuri de produse alcoolice și non-alcoolice începând din 1965. Compania operează pe piață cu două mărci importante pe scena națională și internațională: Barman și Oscar. Portofoliul Distillati Group vă permite să descoperiți caracteristicile și calitatea produselor lor, care au fost apreciate de public de peste două decenii și au primit recunoaștere importantă din partea operatorilor din sector.

Distillati Group oferă alegere nelimitată, de la băuturi clasice și lichiorurile în tendințe, la cele mai populare cocktailuri și băuturi, o gamă cu adevărat largă de produse care se remarcă prin calitatea lor și sticla lor elegantă - amestecând gustul și stilul în proporții egale.

Unul dintre principalele aspecte care a făcut ca Distillati Group să se remarce pe piață este angajamentul lor față de calitate. Compania a implementat o politică riguroasă de calitate, garantând astfel clienților săi produse de înaltă calitate și în conformitate cu cele mai înalte standarde.

Calitatea și eleganța sticlelor sunt elemente distincte ale acestor băuturi, care sunt gândite atât pentru a oferi o experiență gustativă deosebită, cât și pentru a fi o prezență plăcută și atrăgătoare pe rafturile barurilor și restaurantelor.

Nu este de mirare că locurile de întâlnire precum barurile, hotelurile și cluburile trendy aleg produsele Distillati Group pentru a-și satisface clienții. În aceste locații speciale, unde designul și experiența vizuală joacă un rol important, sticlele frumoase și băuturile de calitate sunt apreciate la adevărata lor valoare.

Cu o abordare orientată către tehnologia de ultimă generație, Distillati Group asigură că producția și îmbutelierea se desfășoară în cele mai bune condiții. Prin utilizarea celor mai bune ingrediente și prin procese de producție avansate, compania garantează calitatea exclusivă a produselor sale.

În concluzie, Distillati Group se evidențiază în industria băuturilor alcoolice prin angajamentul său față de calitate, adaptabilitatea la tendințe și gusturile actuale. Cu produse apreciate de clienți și recunoscute în industrie, compania continuă să își consolideze poziția de lider și să creeze momente de savurat pentru consumatori în întreaga lume.

Review-uri Oscar Amaro Carciofo 1L Bitter

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun