ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Paulaner

Brand: Paulaner
CARACTERISTICIBerea Paulaner Münchner Hell este o bere lager tradițională germană, fabricată de celebrata berărie Paulaner din München. Această bere are o serie de caracteristici distinctive care o diferențiază și o fac apreciată de către iubitorii de bere. Iată câteva dintre aceste caracteristici:S..
6,17 lei
Fără TVA:5,19 lei
Brand: Paulaner
CARACTERISTICIBerea Paulaner Münchner Hell este o bere lager tradițională germană, fabricată de celebrata berărie Paulaner din München. Această bere are o serie de caracteristici distinctive care o diferențiază și o fac apreciată de către iubitorii de bere. Iată câteva dintre aceste caracteristi..
143,08 lei
Fără TVA:120,24 lei
Brand: Paulaner
CARACTERISTICIBerea Paulaner Weissbier este o bere de tip Weissbier (bere de grâu) produsă de fabrica de bere Paulaner din Germania. Această bere se remarcă prin următoarele caracteristici distinctive:Stilul Weissbier: Paulaner Weissbier face parte din categoria berilor de grâu, cunoscute și sub den..
9,26 lei
Fără TVA:7,78 lei
Brand: Paulaner
CARACTERISTICIBerea Paulaner Weissbier este o bere de tip Weissbier (bere de grâu) produsă de fabrica de bere Paulaner din Germania. Această bere se remarcă prin următoarele caracteristici distinctive:Stilul Weissbier: Paulaner Weissbier face parte din categoria berilor de grâu, cunoscute și su..
179,81 lei
Fără TVA:151,10 lei
Paulaner Weizen Radler Non Alcoholic - sticla - 0.33L
NON
ALCOOLIC
Brand: Paulaner
CARACTERISTICIBerea Paulaner Weizen Radler Non Alcoholic este o bere non alcoolică cu o notă distinctă de radler. Radlerul este o băutură tradițională germană care combină berea cu suc de lămâie, creând astfel o băutură răcoritoare și revigorantă. Iată câteva caracteristici distinctive ale acestei b..
6,73 lei
Fără TVA:5,66 lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate