ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Pere Ventura Cava Primer Reserva Brut 0.75L

Pere Ventura Cava Primer Reserva Brut 0.75L - 1
Pere Ventura Cava Primer Reserva Brut 0.75L
55,99 lei
Fără TVA: 47,05 lei
Taxa SGR: 1 x 0,50 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 19420

CARACTERISTICI Pere Ventura Cava Primer Reserva Brut 0.75L

Soi strugureXarel·lo, Parellada, Macabeu
CategorieCava
Litraj0.75L
RegiuneCatalonia
StilBrut
Tara de origineSpania

Descrierea produsului Pere Ventura Cava Primer Reserva Brut 0.75L

CARACTERISTICI
  • Soiul de struguri

Pere Ventura Sparkling Cava Primer Reserva Brut este alcătuit dintr-o selecție excepțională de soiuri de struguri autohtone din regiunea Penedès: 40% Xarel·lo, 40% Parellada și 20% Macabeu. Această combinație perfect echilibrată de soiuri conferă cava-ului un caracter distinctiv și o paletă aromatică complexă.

  • Sistemul de cultivare al viței de vie

Viile de unde provin strugurii pentru Pere Ventura Sparkling Cava Primer Reserva Brut sunt gestionate de experții viticoli din echipa Pere Ventura, care se asigură că vița de vie este cultivată într-un mod durabil și prietenos cu mediul înconjurător. Prin aplicarea unor practici viticole responsabile, se obțin recolte de calitate superioară, cu un randament maxim de 12.000 kg/hectar.

  • Solul

Strugurii pentru acest cava sunt cultivați în soluri sărace, adânci și bine drenate, situate la aproximativ 250 de metri deasupra nivelului mării în regiunea Penedès. Terroir-ul unic al acestei regiuni contribuie la dezvoltarea aromei și caracterului distinctiv al acestui cava remarcabil.

  • Vinificația și maturarea

Pere Ventura Sparkling Cava Primer Reserva Brut este un cava surprinzător de aromatic, obținut prin aplicarea unui proces meticulos de vinificație și maturare. Cu o prospețime extraordinară și o consistență clasică, acest cava reprezintă o paradigmă a armoniei dintre delicatețe și consistență.

  • Culoare, arome, gust

Cu o paletă aromatică subtil complexă și o prospătime remarcabilă, Pere Ventura Sparkling Cava Primer Reserva Brut este un cava plăcut și vesel, potrivit pentru orice ocazie. Aromele fructate și proaspete se împletesc armonios cu notele subtile de prospețime, oferind o experiență gustativă de neuitat.

  • Temperatura de servire

Pentru a savura în deplinătate toate calitățile acestui cava, recomandăm servirea sa la o temperatură cuprinsă între 6 și 8 grade Celsius. Această temperatură permite exprimarea optimă a aromei și gustului său subtil și complex.

  • Asocieri gastronomice

Pere Ventura Sparkling Cava Primer Reserva Brut este potrivit pentru a fi savurat în orice moment și în orice companie. De la mesele casual cu prietenii sau în familie, până la brunch-uri și aperitive fine, acest cava se asociază perfect cu o varietate de preparate, cum ar fi salatele Cezar, quiche-urile, tapas-ul sau deserturile delicate precum biscuiții cu vanilie sau vafele. Este un deliciu rafinat pe care îl puteți savura alături de cei dragi în orice ocazie specială.

ISTORIA CRAMEI

O istorie încărcată de tradiție familială

Cu o istorie profund ancorată într-o afacere de familie, Pere Ventura Family Wine Estates este recunoscut pentru producția și comercializarea propriilor vinuri și cavas (vinuri spumante), care s-au bucurat de prestigiu și calitate remarcabilă la nivel global.

Angajamentul pentru excelență

Compania depune eforturi constante pentru a asigura excelența atât în cadrul cramelor sale, cât și în produsele sale vinicole. Fiecare pas în procesul de producție este atent monitorizat pentru a garanta calitatea superioară a vinurilor Pere Ventura.

Maxima companiei: loialitate și responsabilitate

Maxima companiei este să rămână fidelă principiilor sale, angajamentelor comerciale și să facă față tuturor provocărilor și obligațiilor pe care secolul XXI le aduce. Pere Ventura Family Wine Estates se mândrește cu un parcurs caracterizat de integritate și devotament față de valorile sale fundamentale.

Respect pentru natură și muncă manuală

Pere Ventura Family Wine Estates pune mare preț pe respectarea și aprecierea terenului său și a muncitorilor care îl îngrijesc cu propriile lor mâini. Compania adoptă criterii de agricultură organică, evidențiindu-și preocuparea pentru mediu și sustenabilitate.

Valori morale solide

Fundamentate pe valori morale solide, companiile din cadrul grupului se angajează să ofere un mediu de lucru bazat pe integritate și o muncă bine făcută. Onestitatea este o caracteristică fundamentală a relațiilor cu cei care cred în brand și în produsele sale.

Transparență și corectitudine

Pere Ventura Family Wine Estates își respectă angajamentele față de consumatori, iar produsele reflectă această transparență și corectitudine. Fiecare sticlă de Pere Ventura Sparkling Cava poartă amprenta unei munci de calitate și a unei pasiuni de neegalat pentru arta vinului.


Review-uri Pere Ventura Cava Primer Reserva Brut 0.75L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Categorii spumante Pere Ventura Cava Primer Reserva Brut 0.75L

Vinul spumant | vinuri spumante care nu sunt identificate dupa apartenența regională

Șampania & Șampania Rosé | Champagne, Franța

Blanc de Blancs & Blanc de Noirs | Franța

Prosecco | Italia

Cava | Spania

Asti | Piemont, Italia

Franciacorta | Brescia, Italia

Crémant | Franța

Espumante | Portugalia

Sekt | Germania

Cap Classique | Africa de Sud

California Sparkling | California

Pentru o incursiune în lumea bulelor, citiți articolul Ce sunt spumantele ?