ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Pere Ventura Cava Vintage Rose Gran Reseva Brut 0.75L

Pere Ventura Cava Vintage Rose Gran Reseva Brut 0.75L - 1
-10 %
Pere Ventura Cava Vintage Rose Gran Reseva Brut 0.75L
143,99 lei
159,99 lei
Fără TVA: 121,00 lei
Taxa SGR: 1 x 0,50 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 19324

CARACTERISTICI Pere Ventura Cava Vintage Rose Gran Reseva Brut 0.75L

Soi strugurePinot Noir
CategorieCava
Litraj0.75L
RegiuneCatalonia
StilBrut
Tara de origineSpania

Descrierea produsului Pere Ventura Cava Vintage Rose Gran Reseva Brut 0.75L

CARACTERISTICI

Soiul de struguri

Pere Ventura Sparkling Cava Vintage Rosé se distinge prin utilizarea exclusivă a soiului de struguri Pinot Noir. Acest soi nobil conferă cava-ului o personalitate distinctivă și o paletă aromatică bogată, întruchipând eleganța și rafinamentul asociate cu acest soi celebru.

Sistemul de cultivare al viței de vie

Viile de Pinot Noir sunt cultivate cu grijă și respect pentru tradițiile viticulturii, iar Pere Ventura Family Wine Estates pune un accent deosebit pe practicile durabile și respectul față de mediul înconjurător. Această atenție la detalii în procesul de creștere a strugurilor asigură obținerea unor fructe de cea mai înaltă calitate și caracter.

Solul

Solul bogat și bine drenat, specific regiunii DO Cava, contribuie la dezvoltarea optimă a strugurilor de Pinot Noir, conferindu-le profunzime și complexitate aromată. Terroir-ul unic al regiunii se reflectă în caracterul distinctiv al acestui cava.

Vinificația și maturarea

Pere Ventura Sparkling Cava Vintage Rosé este un cava Gran Reserva Brut, supus unui proces îndelungat de maturare de minim 43 de luni. Această perioadă de timp permite cava-ului să își dezvolte textura delicată și să își amplifice expresia aromatică, oferind o experiență gustativă cu totul aparte.

Culoare, arome, gust

Cu o nuanță de roșu cupru unică și o expresie aromatică intensă, Pere Ventura Sparkling Cava Vintage Rosé încântă simțurile încă de la prima vedere și prima degustare. Aromele proaspete și delicate de fructe roșii sunt completate de un gust echilibrat și persistent, oferind o plăcere gustativă de neegalat.

Temperatura de servire

Pentru a savura în deplinătate toate calitățile acestui cava rafinat, recomandăm servirea sa la o temperatură cuprinsă între 7 și 8 grade Celsius. Un pahar cu deschidere largă și înaltă este ideal pentru a permite aromelor să se exprime în toată splendoarea lor.

Asocieri gastronomice

Pere Ventura Sparkling Cava Vintage Rosé este perfect pentru a fi savurat ca aperitiv, dar se potrivește și cu deserturi îndrăznețe, cum ar fi ciocolata neagră și fructele roșii. De asemenea, acest cava completează perfect preparatele mai consistente, precum peștele gras sau carnea roșie gătită la cuptor. Este, de asemenea, un partener ideal pentru paste și salate.

ISTORIA CRAMEI

O istorie încărcată de tradiție familială

Cu o istorie profund ancorată într-o afacere de familie, Pere Ventura Family Wine Estates este recunoscut pentru producția și comercializarea propriilor vinuri și cavas (vinuri spumante), care s-au bucurat de prestigiu și calitate remarcabilă la nivel global.

Angajamentul pentru excelență

Compania depune eforturi constante pentru a asigura excelența atât în cadrul cramelor sale, cât și în produsele sale vinicole. Fiecare pas în procesul de producție este atent monitorizat pentru a garanta calitatea superioară a vinurilor Pere Ventura.

Maxima companiei: loialitate și responsabilitate

Maxima companiei este să rămână fidelă principiilor sale, angajamentelor comerciale și să facă față tuturor provocărilor și obligațiilor pe care secolul XXI le aduce. Pere Ventura Family Wine Estates se mândrește cu un parcurs caracterizat de integritate și devotament față de valorile sale fundamentale.

Respect pentru natură și muncă manuală

Pere Ventura Family Wine Estates pune mare preț pe respectarea și aprecierea terenului său și a muncitorilor care îl îngrijesc cu propriile lor mâini. Compania adoptă criterii de agricultură organică, evidențiindu-și preocuparea pentru mediu și sustenabilitate.

Valori morale solide

Fundamentate pe valori morale solide, companiile din cadrul grupului se angajează să ofere un mediu de lucru bazat pe integritate și o muncă bine făcută. Onestitatea este o caracteristică fundamentală a relațiilor cu cei care cred în brand și în produsele sale.

Transparență și corectitudine

Pere Ventura Family Wine Estates își respectă angajamentele față de consumatori, iar produsele reflectă această transparență și corectitudine. Fiecare sticlă de Pere Ventura Sparkling Cava poartă amprenta unei munci de calitate și a unei pasiuni de neegalat pentru arta vinului.


Review-uri Pere Ventura Cava Vintage Rose Gran Reseva Brut 0.75L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Categorii spumante Pere Ventura Cava Vintage Rose Gran Reseva Brut 0.75L

Vinul spumant | vinuri spumante care nu sunt identificate dupa apartenența regională

Șampania & Șampania Rosé | Champagne, Franța

Blanc de Blancs & Blanc de Noirs | Franța

Prosecco | Italia

Cava | Spania

Asti | Piemont, Italia

Franciacorta | Brescia, Italia

Crémant | Franța

Espumante | Portugalia

Sekt | Germania

Cap Classique | Africa de Sud

California Sparkling | California

Pentru o incursiune în lumea bulelor, citiți articolul Ce sunt spumantele ?