ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Pere Ventura Cava Tresor Rose Brut 0.75L

Pere Ventura Cava Tresor Rose Brut 0.75L - 1
Pere Ventura Cava Tresor Rose Brut 0.75L
59,99 lei
Fără TVA: 50,41 lei
Taxa SGR: 1 x 0,50 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 19325

CARACTERISTICI Pere Ventura Cava Tresor Rose Brut 0.75L

Soi strugureTrepat
CategorieCava
Litraj0.75L
RegiuneCatalonia
StilBrut
Tara de origineSpania

Descrierea produsului Pere Ventura Cava Tresor Rose Brut 0.75L

CARACTERISTICI

Soiul de struguri

Pere Ventura Sparkling Cava Rosé Brut este realizat exclusiv din soiul de struguri Trepat, oferind o interpretare elegantă și rafinată a acestui soi autohton spaniol. Această alegere îndrăzneață aduce un caracter distinctiv și o expresie aromatică bogată acestui cava unic.

Sistemul de cultivare al viței de vie

Viile de Trepat sunt cultivate cu grijă și pasiune în regiunea DO Cava, beneficiind de condiții favorabile de climă și sol care contribuie la dezvoltarea optimă a acestui soi nobil. Prin aplicarea practicilor viticole tradiționale și a standardelor ridicate de calitate, Pere Ventura Family Wine Estates asigură obținerea unor struguri de cea mai înaltă calitate.

Solul

Solul bogat și bine drenat al regiunii DO Cava oferă strugurilor Trepat o paletă complexă de arome și o structură echilibrată. Terroir-ul unic al regiunii conferă acestui cava o identitate distinctă și o expresie autentică a caracterului său.

Vinificația și maturarea

Pere Ventura Sparkling Cava Rosé Brut este supus unui proces atent de vinificație și maturare, cu o perioadă minimă de maturare de 15 luni. Această maturare îndelungată contribuie la dezvoltarea complexității și a eleganței acestui cava, oferind o textură fină și o aromă bogată.

Culoare, arome, gust

Cu o nuanță vibrantă de roz și arome proaspete și fructate de fructe de pădure și cireșe, Pere Ventura Sparkling Cava Rosé Brut impresionează încă de la prima privire și miros. Gustul său proaspăt și echilibrat, completat de o aciditate bine integrată, oferă o experiență gustativă plină de viață și rafinament.

Temperatura de servire

Pentru a savura în deplinătate toate calitățile acestui cava vibrant, recomandăm servirea sa între 6 și 8 grade Celsius. Această temperatură permite exprimarea optimă a aromelor și aromele subtile ale acestui cava rafinat.

Asocieri gastronomice

Pere Ventura Sparkling Cava Rosé Brut este un companion versatil pentru orice ocazie. De la aperitive și deserturi cremoase la preparate cu ciocolată și fructe de pădure, acest cava este potrivit pentru a completa orice moment special sau întâlnire festivă. Este, de asemenea, o alegere excelentă alături de preparate ușoare și rafinate, precum salatele și peștele proaspăt.

ISTORIA CRAMEI

O istorie încărcată de tradiție familială

Cu o istorie profund ancorată într-o afacere de familie, Pere Ventura Family Wine Estates este recunoscut pentru producția și comercializarea propriilor vinuri și cavas (vinuri spumante), care s-au bucurat de prestigiu și calitate remarcabilă la nivel global.

Angajamentul pentru excelență

Compania depune eforturi constante pentru a asigura excelența atât în cadrul cramelor sale, cât și în produsele sale vinicole. Fiecare pas în procesul de producție este atent monitorizat pentru a garanta calitatea superioară a vinurilor Pere Ventura.

Maxima companiei: loialitate și responsabilitate

Maxima companiei este să rămână fidelă principiilor sale, angajamentelor comerciale și să facă față tuturor provocărilor și obligațiilor pe care secolul XXI le aduce. Pere Ventura Family Wine Estates se mândrește cu un parcurs caracterizat de integritate și devotament față de valorile sale fundamentale.

Respect pentru natură și muncă manuală

Pere Ventura Family Wine Estates pune mare preț pe respectarea și aprecierea terenului său și a muncitorilor care îl îngrijesc cu propriile lor mâini. Compania adoptă criterii de agricultură organică, evidențiindu-și preocuparea pentru mediu și sustenabilitate.

Valori morale solide

Fundamentate pe valori morale solide, companiile din cadrul grupului se angajează să ofere un mediu de lucru bazat pe integritate și o muncă bine făcută. Onestitatea este o caracteristică fundamentală a relațiilor cu cei care cred în brand și în produsele sale.

Transparență și corectitudine

Pere Ventura Family Wine Estates își respectă angajamentele față de consumatori, iar produsele reflectă această transparență și corectitudine. Fiecare sticlă de Pere Ventura Sparkling Cava poartă amprenta unei munci de calitate și a unei pasiuni de neegalat pentru arta vinului.


Review-uri Pere Ventura Cava Tresor Rose Brut 0.75L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Categorii spumante Pere Ventura Cava Tresor Rose Brut 0.75L

Vinul spumant | vinuri spumante care nu sunt identificate dupa apartenența regională

Șampania & Șampania Rosé | Champagne, Franța

Blanc de Blancs & Blanc de Noirs | Franța

Prosecco | Italia

Cava | Spania

Asti | Piemont, Italia

Franciacorta | Brescia, Italia

Crémant | Franța

Espumante | Portugalia

Sekt | Germania

Cap Classique | Africa de Sud

California Sparkling | California

Pentru o incursiune în lumea bulelor, citiți articolul Ce sunt spumantele ?